duminică, mai 26, 2024
AcasăFără categorieNorica Nicolai și Maria Grapini s-au făcut de râs în direct! Ele...

Norica Nicolai și Maria Grapini s-au făcut de râs în direct! Ele tot nu cred că LCK e propunerea Parlamentului European

-

Două secvențe hilare la Antena 3, avându-le ca protagoniste, în ordine cronologică, pe europarlamentarele Maria Grapini (Socialiști) și Norica Nicolai (ALDE).

EPISODUL 1. Maria Grapini minte neîntrerupt, de două zile, că Parlamentul European va merge la negocierile cu Consiliul Uniunii Europene cu trei candidați, nu cu unul singur! Adică, nu doar cu Kovesi, ci și cu francezul Bohnert și chiar cu germanul Ritter.

Și deodată vine scrisoarea președintelui Parlamentului European, italianul Antonio Tajani, care lămurește totul: „Laura Codruța Kovesi este CANDIDATA…” Atât, LCK, niciun cuvânt despre Bohnert sau Ritter! Minciuna cu repetiție a Mariei Grapini se face țăndări.

- Advertisement -

EPISODUL 2. Norica Nicolai întârzie la Antena 3, dar intră pe telefon și vituperează: „Doamna Kovesi nu va fi niciodată candidata Parlamentului European, pentru că dosarele penale pe care le are o descalifică… E clar că se va merge pe candidatul francez…”

Când europarlamentara ALDE face o mică pauză pentru a trage aer în piept, ca să nu se sufoce de furie, moderatorul apucă să anunțe (și el, cu destulă tristețe) o știre de ultimă oră: „Doamna Nicolai, știți, președintele Tajani a anunțat că propunerea Parlamentului European – singura – este Laura Codruța Kovesi… A scris și pe Twitter…”

Norica Nicolai face spume la gură (se aude, nu se vede). „Nu se poate, o fi spus-o în nume propriu!… Procedura și tratatele nu-i permit domnului Tajani să angajeze Parlamentul European în a face o asemenea propunere… A votat o comisie, n-a votat plenul Parlamentului… Sigur, domnul Tajani face jocuri, e din grupul popularilor… E o decizie sută la sută politică…”

- Advertisement -

Peste o vreme, ajunge în studio. La fel de furioasă, parcă i-a dat Tajani să mănânce un kilogram de ardei iute. Dar își face curaj: „Trebuie cineva să se adreseze Tribunalului de la Luxemburg, pentru a opri o procedură viciată…”

Eclipsat de Norica Nicolai, Mugur Ciuvică încearcă să recupereze: „Să nu ne spună nouă Tajani… Păi, știți cine era acest Tajani acum câțiva ani?!… Era candidatul lui Berlusconi la funcția de prim-ministru al Italiei. Penalul Berlusconi! Infractorul Berlusconi!”

Și balamucul a continuat până la sfârșitul emisiunii. Apoi, publicitate și un nou balamuc.

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

7 COMENTARII

 1. E foarte simplu a împieta prin vorbe „două mari politiciene” dar nu mă abțin să râd puțintel de Norica Nicolai, care nu şi-a pus paşii pe drumul lung al seninului astral. Femeia asta e nebunie dacă asculți zilnic varianta liberală Alde de justiție. Adică un sistem fără justiție. Nimic mai simplu. Să interzicem moneda în Carpați dar mai sigur să anulăm moneda euro. Să rupem Europa între 1054 şi Estul în jurul lui 1600. Vom observa mari mișcări ale nebuniei. Ar fi mai bine altfel? Norica Nicolai 1054 şi Marea Scizmă. Grappini numai un car cu nervi. Bine, nervii dumneaei. Fricile mai pe la urmă. Un Diavol mai puțin eu.

  Fiecare pricepe ce poate. Ne referim mereu la un set de legi de care avem mare nevoie. Vindem idem, facem bani. Unii din urmă vor ajunge cei dintâi. Ca doamna Maria Grappini. Suveica funcționează.

  Un Dumnezeu mai mult eu. Eu mi-s oltean.

 2. […] „Nu se poate, (Tajani, n.red.) o fi spus-o in nume propriu!… Procedura si tratatele nu-i permit domnului Tajani sa angajeze Parlamentul European in a face o asemenea propunere… A votat o comisie, n-a votat plenul Parlamentului… Sigur, domnul Tajani face jocuri, e din grupul popularilor… E o decizie suta la suta politica…”, a acuzat Nicolai, potrivit Ziaristii.com. […]

 3. Era mai de High Life dacă analiştii şi ceilalţi profesionişti de la A3 le-ar fi sărbătorit solemn pe doamnele Maria Grapini şi Norica Nicolai, suspendând măcar de 8 martie disecarea brutală a anatomiei conspiraţioniste a vieţii noastre politice de la periferia UE.

 4. Doamne!! De ce nu doare prostia?? Va dati seama cale doua tantici( de fapt tzatze) ar urla de durere??
  Si in ciuda unor pauzate si a unui limbric, TT, tot Laura o sa fie sefa! Culmea Europa vede si intelege!

 5. Numai înveninați și inflamați societatea românească! Gata, ajunge sa tot scuipați in dreapta și stânga! VOU nu vederi Ziariști care NU va faceți meseria asta este clar!
  Domnule Cartianu , cine te plătește pe dumneata sa ne tot inflamați cu inepțiile dumitale! Un procuror care bagă la pușcărie un OM. NEVINOVAT ARE O SINGURA CALE. SA PLECE CU TOTUL DIN MAGISTRATURA. NU O MAI RIDICAȚI IN SLAVI PE FOSTA ȘEFA DNA CARE A SĂRIT CÂTEVA TREPTE PROFESIONALE CA SA FIE NUMITA CA PROCUROR GENERAL ȘI APOI ȘEFA LA DNA!!!!!!
  Dacă tot continuați cu aceste insulte ca pana la urma va faceți de ras !

 6. Sunt de acord ca sa avem o justiție romană fără ingerinte din zona politica și in special din partea serviciilor de informații care nu au ce cauta in tot felul de combinații politice!
  Ce ne dorim ? Un președinte venit de nu știu unde care NU are nicio legătura cu realitatea românească sau un PREȘEDINTE CARE SA REPREZINTE INTERESELE TUTUROR ROMANILOR ȘI SA SCĂPĂM ODATĂ DE ACEST BLESTEM CARE NU A LĂSAT O ȚARA CA ROMÂNIA SA SE DEZVOLTE AȘA CUM O MERITA! NU SUNTEM MAI PREJOS DECÂT CEI DIN VEST !!!!!
  SA RESPECTAM DECIZIA ROMANILOR !!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -