VIDEO. Apel de la Milano, din epicentrul european al crizei de coronavirus: „Români, nu duceți virusul în țară! Evitați deplasările în România în această perioadă!”

1
9179

Alin Miron Stănescu (41 de ani), un român care locuiește și lucrează la Milano, în epicentrul european al crizei provocate de coronavirus, a făcut un apel pe Facebook, prin pagina „Diaspora Milano”, pentru ca românii din regiunile italiene afectate de coronavirus să evite călătoriile în România, în această perioadă.

Alin Miron Stănescu este liderul grupului „Diaspora Milano”. El a participat la cele mai importante acțiuni civice pro-justiție, sub stindardul #Rezist, inclusiv la protestul din 10 august 2018.

De asemenea, Alin Miron Stănescu este colaborator permanent al site-ului Ziaristii.com, pentru care a scris până acum zeci de articole.

Apelul liderului „Diaspora Milano”

„Bună ziua, dragi români! Vă salut din Milano. Acesta, din spatele meu, este spitalul în care lucrez eu ca bucătar. Vreau să fac un apel la voi, ca în această perioadă, persoanele care locuiesc în zonele afectate de coronavirus, în nordul Italiei și în special în regiunile Lombardia și Veneto, să evite – pe cât este posibil – să meargă în această perioadă în țară. Altfel, riscăm să ducem părinților și rudelor noastre acest virus care ar putea face ravagii, pentru că sistemul nostru de sănătate este destul de precar. De aceea, când nu este absolut necesar, haideți să evităm ca în această perioadă, în următoarele săptămâni sau chiar luni, să evităm să mergem în România, ca să nu ducem acolo această boală!”

VIDEO: Apelul lui Alin Miron Stănescu

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Adio, Gâdea, nu mă-ntorc la tine! Mesajul Danei Grecu după plecarea de la Antena 3

1 COMENTARIU

  1. Virusul nu e mortal. E un virus PSD. Cu votul pentru PNL 1875 mergem spre spitale private, numai spitale private, în România. Ar fi un pas înainte spre viitor. Voi propune în noul meu roman politic ca CASS să devină 20% și sistemul public de sănătate să devină privat prin lege CSAT.

    Mai mortală e lucrătura Diavolului care se numește Paul Stănescu de la PSD.

    Mithrandir Olivian Simion

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here