“Stăteau prea fain, dă-i în p… mea!” Imagini oribile cu doi cerbi agonizând împușcați de braconieri. În timp ce animalele se zbat, unul din făptași pufnește în râs | VIDEO

4
34281
Cerbii împușcați de braconierii ardeleni în județul Suceava

Imagini horror, cu doi cerbi care se zbat după ce au fost împușcați de braconieri într-o pădure – cel mai probabil – din județul Suceava au fost publicate luni de monitorulsv.ro.

Există și un filmuleț, făcut de unul dintre ucigași, în care se aude cum acesta pufnește în râs și spune că “poate nu trebuia să-i omor pe amândoi, dar stăteau prea fain, dă-i în p… mea!”.

„Hai, hai, le tăiem grumazu’ mai întâi!”

Unul dintre cei doi cerbi împușcați încerca să se ridice, dar nu-și putea mișca decât partea din față a corpului. În acest timp, braconierul pufnea în râs și spunea că l-a omorât pentru că „stătea prea fain”

Comportamentul braconierului, care are un puternic accent ardelean – în zonă, scrie publicația suceveană, se știe că maramureșenii din zona Borșa vin frecvent la vânătoare ilegală de animale –, vădește un cinism vecin cu bolile psihice. În timp ce individul înjură nepăsător cerbii abia împușcați și își justifică gestul prin faptul că “stăteau prea fain”, în plan secund se observă animalele care se zbat. Unul e aproape mort și mai mișcă doar capul, celălalt încercarcă să se ridice, dar partea din spate a corpului e paralizată.

Filmarea se încheie cu același personaj care a vorbit mai sus anunțându-și ciracul: “Hai, hai, le tăiem grumazu’ mai întâi!”.

Filmulețul cu momentul dialogului dintre braconieri. Atenție, imagini șocante!

Potrivit publicației citate, poliția a demarat o anchetă și încearcă să descopere făptașii pe baza imaginilor filmate.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Radu Moraru: „Un laureal al Premiului Nobel – nu vă spun care – mi-a zis: «Radu, vă bagă cipul!»” / „Dacă-ți bagă cipu’ și cipează francezii, gata, s-a terminat!”

Român din Canada, fost fan Nașul TV: „Radu Moraru, țeparule! Înapoiază-mi banii pe care ți i-am împrumutat în 2016!”

INTERVIU. „O persoană poate muri subit de Covid-19, fără să aibă febră”. Fumătorii nu sunt mai protejați, dimpotrivă!

4 COMENTARII

  1. Bună ziua! Sunt medic psihiatru și as dori sa va atenționez cu privire la stigmatizarea și prejudecățile create prin afirmații de genul: „vădește un cinism vecin cu bolile psihice”. Nu, bolile psihice nu au nimic de a face cu cinismul. Bolnavii psihici nu suferă de „cinism, răutate, cruzime”, ci de adevărate boli chinuitoare. Haideți sa nu mai întreținem această imagine atât de greșită asupra bolilor psihice.

  2. Lasand la o parte posibilul aspect privind braconajul (care, desigur, este ilegal), tineti cont ca statul roman ocroteste vanatoarea sportiva, existand legi specifice.
    Pentru fiecare tip de animal exista perioade in care se poate vana iar vanatorii scot din buzunar bani grei pentru aceasta placere

    Principalul „vinovat” este unul singur si anume statul roman. Cu ce este vinovata o persoana fizica din Romania daca statul roman ii permite sa isi exercite lipsa de intelect si profunzime in gandire prin acest „sport” primitiv, fara vreo relevanta in secolul 21? Cu absolut nimic. Daca prostului ii pui o arma in mana si ii spui ca poate sa impuste cu ea animale pentru a se simti bine, cine greseste? Prostul, posibil fara discernamant moral, sau cel care ii da arma si stie ce face?

    Asadar, dragilor, cand mai injurati pe viitor vanatorii, injurati mai bine statul roman pentru ca acesta ii apara si le considera activitatea „sportiva” legala. Scoateti vanatoarea in afara legii si aveti unda verde la linsat braconierii. Pana atunci, spor la privit astfel de imagini si dat vina pe cine nu trebuie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here