Sondajul PMP e mult diferit de cel al USR. Cum stau Iohannis, Dăncilă, Barna, Paleologu, Diaconu

2
3992
Eugen Tomac

Iritat de sondajul apărut „pe surse” și atribuit USR, în care Theodor Paleologu se află chiar și sub candidatul UDMR, președintele PMP, Eugen Tomac, a reacționat dezvăluind cifrele propriului sondaj.

Conform acestui sondaj, intenția de vot pentru Theodor Paleologu este de 8%, plasându-l pe candidatul PMP pe locul 4, înaintea lui Mircea Diaconu și a lui Kelemen Hunor.

Sondaje comparative

Candidat …………. Sondaj USR ….. Sondaj PMP

Klaus Iohannis ………… 39,0 ……………… 40
Viorica Dăncilă ………… 24,4 ……………… 19
Dan Barna ………………. 18,5 ……………… 13
Theodor Paleologu …… 3,8 ……………….. 8
Mircea Diaconu ………… 8,0 ……………….. 7
Kelemen Hunor ………… 3,9 ……………….. 4
Al. Cumpănașu …………. – ………………….. 3

Mesajul lui Eugen Tomac

„Avem parte de o campanie electorală atipică, fără dezbateri, fără programe prezidențiale prezentate, dar cu atacuri murdare la adresa candidaților integri și cu o inflație de sondaje neasumate, prezentate pe surse sau asumate parțial de diferite entități cu scopul de a manipula.

Ultima dezinformare grosolană vine din partea celor care se prezintă drept oameni care fac altfel de politică. În încercarea de a-și liniști susținătorii, au strecurat în presă un presupus sondaj prin care deformează în stil PSD.

Este păcat că aceste practici ticăloase se lipesc și de cei care au venit cu mesajul «noi suntem altfel și nu vă mințim». Îi provoc pe cei din USR-PLUS, azi, la 30 de ani de la revoluție, să publice integral sondajul «scăpat» în presă, din care rezultă că Dan Barna are peste 18%, iar Theodor Paleologu are o intenție de vot mai mică decât Hunor.

În numele adevărului, demonstrați-le alegătorilor dumneavoastră că nu mințiți și că sunteți ceea ce pretindeți, niște oameni noi și cinstiți în politică!

Vă promit că și eu voi publica un sondaj cu toate datele, din care să rezulte că cifrele prezentate aici au în spate o cercetare sociologică solidă și profesionistă.

Poza zilei, în materie de sondaje, arată așa:

Klaus Iohannis – 40 %

Viorica Dăncilă – 19 %

Dan Barna – 13%

Theodor Paleologu – 8 %

Mircea Diaconu – 7 %

Kelemen Hunor – 4 %

Alexandru Cumpănașu – 3 %

Alții – 1,5%

Singurul candidat aflat pe trend de creștere este Theodor Paleologu, toți ceilalți și-au atins limitele în susținerea populației, de aici și explicația că nimeni nu își dorește o dezbatere cu cel mai bun candidat.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

2 COMENTARII

  1. Haideti sa fim… (OAMENI-)SERIOSI (!): de-acum (cel putin… pana la turul-întîi al „prezidentialelor” !) o sa TOOOOOT (!) apara astfel de asa-zise… „sondaje”, (MAI MULT DECAT) FANTEZISTE, colportate-DIN-PIX(-LA-PARTID), daaaaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!

  2. Pe oricine ați vota, vă rog să mergeți la vot. Sărbătorim 30 de ani în Libertate. Nu lăsați ca timpul și leneșii să învingă anii de i-am purtat în sine și care mi-au fost buni și pentru cei care nu mă cunosc. Mersul la vot este de milenii o datorie. Votați anii mei de chin sau verile blânde. Votați grâul copt și cei mai frumoși omni.

    *33 Jonathan Seal Delaware Chicago

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here