miercuri, mai 29, 2024
AcasăNewsSolidaritate impresionantă în Italia: Armani donează 1.250.000 de euro pentru 4 spitale,...

Solidaritate impresionantă în Italia: Armani donează 1.250.000 de euro pentru 4 spitale, un hipermarket dă chiar dublu

-

Gest impresionant de solidaritate al grupului de modă Armani, al cărui proprietar este Giorgio Armani: a decis să doneze un 1.250.000 de euro pentru lupta împotriva coronavirusului.

Banii grupului Armani vor ajunge la trei spitale din Milano (Sacco, San Rafaelle, Institutul de Tumori) la unul din Roma (Spallanzani).

Informația a apărut pe site-ul oficial al grupului Armani şi a fost preluată de mass-media din Peninsulă.

- Advertisement -

Gestul se adaugă altor personalități şi firme din Italia care au donat pentru a ajuta la găsirea de soluții pentru a învinge acest pericol.

Cel mai mare grup de hipermarketuri din nordul Italiei, Essellunga, a donat 2,5 milioane de euro pentru a ajuta 6 spitale: Maggiore Policlinico şi Sacco din Milano; Spallanzano din Roma; San Matteo din Pavia; Papa Giovanni XXIII din Bergamo; Guglielmo da Salicento din Piacenza.

De asemenea, Essellunga va duce gratis, la domiciliu, cumpărăturile pentru persoanele trecute de 65 de ani. În acest mod se încearcă ajutorarea persoanelor care sunt cel mai expuse riscurilor îmbolnăvirii de coronavirus.

- Advertisement -

Nu putem sta nepăsători la dificultățile şi la preocuparea generală provocate de COVID-19″, a declarat preşedintele grupului de hiper-magazine. „Vrem să mulțumim medicilor, personalului sanitar şi cercetătorilor care încearcă să găsească un tratament împotriva acestui virus. De asemenea, mulțumim tuturor angajaților şi colaboratorilor noştri, precum şi furnizorilor, care lucrează neîncetat pentru a oferi aceleeaşi servicii populației”, a adăugat el.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. frumos gest !!..nu ca puscariasul din pipera .!!!…cacat de om..sper ca DNA-ul sa-l lase in curul gol…jigodie ordinara …sa-i vad pe fratii micula,sau aia de la dedeman …la rampa…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -