miercuri, februarie 28, 2024
AcasăNewsSolidară cu Sorina Pintea, Gabriela Firea sugerează că o șpagă de 35.000...

Solidară cu Sorina Pintea, Gabriela Firea sugerează că o șpagă de 35.000 de euro reprezintă „mici atenţii simbolice”

-

Primărița Capitalei, Gabriela Firea (PSD), se arată „surprinsă” de arestarea colegei sale de partid, Sorina Pintea. Firea încearcă să bagatelizeze mita de 35.000 de euro (10.000 de euro + 120.000 de lei) pe care ar fi luat-o Pintea, conform acuzațiilor DNA.

Duminică după-amiază, într-o emisiune la Antena 3, Gabriela Firea a făcut din nou teoria politicienilor arestați abuziv, o veche placă a PSD. Ea folosește insistent cuvinte precum „poliţe”, „înscenări” sau „capcane”.

Firea spune că le-a transmis colegilor săi din PSD „să fie foarte atenţi”, mai ales la început de martie, când se primesc „mici atenţii simbolice”, pentru că „se pot întâmpla multe în această perioadă în care totul se joacă în cheie electorală, politică”.

Gabrielei Firea după arestarea Sorinei Pintea

  • „Am fost şi eu surprinsă când am văzut ştirile. Nu mă aşteptam la aşa ceva. La nivel uman, îmi pare rău de oricine se află într-o astfel de situaţie, fie că a fost sau nu coleg cu mine, fie că e într-o altă formaţiune politică sau pur şi simplu o persoană. Nu este nicio plăcere să fii privat de libertate câteva zile sau mai mult timp. Deci, din această perspectivă, tot regretul. Mai departe, ce se întâmplă cu această anchetă, vom afla.”
  • „Pot în acest moment doar să-mi exprim părerea de rău că unii dintre politicieni au încercat să câştige capital electoral de pe urma acestui moment critic, uitând faptul că şi ei au avut în partidul lor astfel de momente, şi nu cred că noi vreodată ne-am năpustit asupra lor să-i facem vinovaţi pe toţi. A generaliza şi a spune că dacă există un caz, două, trei într-un partid, asta înseamnă că tot partidul şi toţi simpatizanţi și toţi votanţii sunt într-un anume fel, şi să-i catalogăm – eu cred că este o mare greşeală şi cred că cei care fac astfel de lucruri vor plăti, mai devreme sau mai târziu.”
  • „Nu mă sperie această arestare, dar vă daţi seama că oricine îşi poate pune un semn de întrebare, mai ales că nu avem cum să avem la dispoziţie toate elementele din dosar, nu ştim exact care sunt argumentele anchetatorilor, nu ştim în baza căror dovezi s-a făcut această reţinere. Fireşte, sunt şi oameni care îşi pun întrebarea dacă nu cumva există o legătură şi între faptul că se apropie cu paşi rapizi campania pentru alegerile locale şi pot fi plătite poate anumite poliţe sau pot fi făcute anumite înscenări sau anumite capcane.”
  • „Le-am transmis colegilor mei ca, mai ales în perioada de început de martie, când se primesc «mici atenţii» simbolice să fie foarte atenţi, pentru că se pot întâmpla multe în această perioadă în care totul se joacă în cheie electorală, politică.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

4 COMENTARII

  1. Foarte buna observatie, cat este de regretabil, pintoaica a primit si ea ”un martisor” de 35.000 de euro, ce lume rea! Fir-ati ai dracului de corupti si hoti psd si acolitii, nu mai vin odata alegerile alea? Pana atunci, DNA, vant in panze, nene, ca aveti de munca ani de zile la ce-au furat nenorocitii astia in doar 3 ani si jumatate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -