Simona Halep o spulberă pe Venus Williams, Bianca Andreescu e doborâtă de epuizare

3
4475
Simona Halep

Simona Halep e în creștere de viteză în turneul de la Miami: a obținut a treia victorie consecutivă, s-a calificat în „sferturi”.

În schimb, Bianca Andreescu și-a încheiat maratonul victorios (10 succese consecutive, 36 de victorii în ultimele 39 de partide), epuizată, abandonând în setul 2; canadianca de origine română a ajuns la capătul puterilor, are nevoie de o perioadă de odihnă.

Simona Halep (27 de ani, locul 3 WTA) a învins-o pe veterana Venus Williams (38 de ani, locul 43 WTA) cu 6-3, 6-3. În „sferturi”, adversara Simonei va fi chinezoaica Qiang Wang (27 de ani, locul 18 WTA).

Dacă va câștiga turneul de la Miami, Simona Halep va reveni pe locul 1 în clasamentul mondial. Principalele adversare rămase în cursă sunt cehoaicele Petra Kvitova și Karolina Pliskova.

Bianca Andreescu (18 ani, locul 24 WTA) și-a atins punctul de epuizare. Ritmul intens din ultimele luni a doborât-o. La o zi după ce a învins-o din nou pe puternica Angelique Kerber (locul 4 în lume), Bianca n-a mai rezistat confruntării cu estonianca Anett Kontaveit (23 de ani, locul 19 WTA), abandonând la scorul de 6-1, 2-0 pentru adversara sa. Ea a invocat o durere la umărul drept.

Rezumatul meciului Kontaveit – Andreescu și scena abandonului

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. Cu părere de rău, dar o notă proastă pentru Bianca după meciul cu Kontaveit.
    Am fost noi sifonați de gestul Angelikăi Kerber, când i-a aruncat Biancăi acel „you are the queen of melodrama” , dar se pare că…cam asa e. Când a văzut că e depășita clar de una care loveste la fel de tare (sau chiar mai tare), Bianca a dat-o imediat pe terapeut. Văzând că nu poate rupe ritmul și o ia tare pe cocoașă a abandonat fără pic de demnitate!
    Diferență mare față de atitudinea, de exemplu, a lui Venus Williams. Care, vizibil răvășită fizic, a rămas in teren până la final, din respect pentru public si pentru ea insăși până la urmă.

    E tânăra, e talentată, e și de-a noastră Bianca Andreescu, dar mai are de lucrat la capitolul comportament.

  2. Da tov. Mircius, ce psihoanaliză fină, ce cunoscător de excepție al sportului și al mentalității sportivilor sunteți. Chiar așa, aproape rușine Bianca! Un comportament de-a dreptul pur și simplu. De neacceptat deși ești tânără și talentată, cum bine zice tov.Mircius, ca un veritabil secretar general PSD. Bravo Bianca! Sictir tov.Mircius sau Codrin sau la baie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.