Replica de bun-simț a Biancăi Andreescu la „răutăcismele” lui Angelique Kerber

0
4726
Angelique și Bianca
Cele două înfrângeri ale valoroasei tenismele germane Angelique Kerber (nr. 4 mondial) în fața canadiencei de origine română Bianca Andreescu, în decurs de 6 zile, au frustrat-o pe nemțoaică. Urmarea: la finalul meciului de la Miami i-a strecurat o răutate Biancăi, peste fileu, la tradiționala strângere de mână.

„Ești cea mai mare regină a dramelor dintotdeauna”, a spus Kerber, dar Bianca a părut să n-o bage în seamă. Canadianca noastră își trăia intens bucuria unei noi victorii uriașe.

Videoclip încorporat

Ceva mai târziu, Bianca a explicat: „A spus ceva, dar nu sunt sigură ce. Eu nu am spus nimic, oricum, încerc să nu mă concentrez pe asta. Voi lăsa tenisul să vorbească pentru mine”.
Replica de bun-simț a Biancăi Andreescu (18 ani și 9 luni) a fost apreciată de ziariștii care au chestionat-o.
În observația ei răutăcioasă, Angelique Kerber s-a referit, probabil, la faptul că Bianca a cerut de două ori intervenția fizioterapeutului (a doua oară la 4-1 în setul decisiv, când părea să aibă meciul în mână), fără să prezinte semne clare ale unei accidentări. De asemenea, Bianca ar fi trimis trei mingi direct în corpul adversarei în partida de la Indian Wells și a întârziat de mai multe ori serviciul lui Kerber.

Cele două meciuri directe care au frustrat-o pe Angelique Kerber:

* 17 martie, Indian Wells: Andreescu – Kerber 6-4, 3-6, 6-4
* 23 martie, Miami: Andreescu – Kerber 6-4, 4-6, 6-1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here