Dăncilă, cazată în hotelul lui Trump!

2
712

Premierul României este cazat la hotelul președintelui Donald Trump în timpul vizitei sale în Washington. Ea este primul șef al unui guvern străin despre care se cunoaște că a rezervat o cameră în hotel în ultimul an, dezvăluie postul public de radio din New York, wnycstudios.org.

Șederea la International Trump Hotel a Vioricăi Dăncilă, care participă la întâlnirea anuală AIPAC (American Israel Public Affairs Committee) oferă o ultimă probă că organizația lui Trump continuă să facă afaceri cu oficiali străini. Postul public de radio din New York notează că astfel de plăți ar putea încălca prevederile constituționale anti-corupție, care interzice  președintelui să accepte cadouri sau recompense din partea guvernelor străine, dezvăluie G4Media.ro.

 

2 COMENTARII

  1. Guvernul României “ condusă “ de Romanica Mare in loc sa stea in Ambasada României sta pe bani grei ( oare de ce ?) la hotelul lui Trump! Pentru acest lucru ar trebui ca aceasta “ doamna” sa-și depună DEMISIA FIINDCĂ PUR ȘI SIMPLU ÎȘI BATE JOC DE BANII PUBLICI!
    Pentru așa ceva doamba Draga ca roman ma abțin și sa fiu diplomat ca sa nu recurg la alte vorbe !!!!!!
    Avem ambasada dar Dumitale ți se rupe-N paste! ROMÂNIA NU ESTE O ȚARA BANANIERA ȘI DACĂ DUMNEATA DNA VIORICA DANCILA DORIȚI SA INTRAȚI IN GRATIILE LUI TRUMP PLĂTIȚI-VA SEJURUL ( INUTIL ) DIN BUZUNARUL PRIPRIU! DAR GREȘESC AM UITAT CA PSD ARE 156 MILIOANE DE LEI ( tot din bani publici) din legea finanțării partidelor!
    SUNTEȚI OAMENI POLITICI DE MUCAVA ȘI NU CARE SA REPREZINTE INTERESELE CU ADEVĂRAT SLE ROMÂNIEI ! PENTRU ACEST LUCRU PUR ȘI SIMPLU MI-E SCÂRBĂ! O SA VEDEȚI LA EUROPARLAMENTARE SUB 5% APOI O SA VA UITAȚI UNII LA ALȚII ,CÂND O SA LUAȚI AȘA CA FARAMITURILE din pensie ,ați încălcat legea dar omul nu este nemuritor! Măcar asta sa o știți dar flitul este politica la PSD!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here