Are și pușcăriașul Severin favoriții lui: „distinsul și curajosul Mirel Curea”, „un excelent articol semnat de Cornel Nistorescu”

2
2132
Severin - Curea - Nistorescu

Infractorul Adrian Severin, trecut pe la pușcăria Rahova după ce ne-a făcut de râsul Europei prin lăcomia sa penală ca europarlamentar PSD, își exprimă pe Facebook preferințele gazetărești. Într-o singură zi i-a lăudat pe doi vectori anti-justiție: Cornel Nistorescu și Mirel Curea.

Pe 15 ianuarie, Adrian Severin a fost harnic. A scris mult pe Facebook. A înjurat – ca de obicei – „statul paralel” care l-a condamnat la patru ani de închisoare, dar a și elogiat doi jurnaliști care-i împărtășesc filosofia anti-justiție și pro-corupție.

„Un excelent articol semnat de Cornel Nistorescu”

„În acestă zi – dedicată «culturii românești» – vă recomand un excelent articol semnat de Cornel Nistorescu. El poate fi pus sub îndemnul lui Mihai Eminescu: «Nu spera și nu ai teamă!»”, scrie Adrian Severin.

Lauda venită de la un corupt nu e o notă bună pentru un ziarist. Dar Nistorescu o merită, căci „excelentul” lui articol este o înjurătură groasă la adresa lui Klaus Iohannis și a PNL, cu argumente de Gâgă constipat.

„Pute la greu”, își intitulează Nistorescu editorialul care l-a entuziasmat pe pușcăriașul Severin. Te gândești că scrie despre politicieni în general. Nu, de guvernările PSD care au nenorocit România, ducând-o în pragul colapsului, nu amintește nici măcar în treacăt Cornel Nistorescu. Ca un destoinic gornist al infractorilor, el descoperă „împuțiciunea” strict în tabăra anti-PSD.

Pansee nistoresciene care l-au entuziasmat pe Severin

  • „Pute de-a dreptul și cînd te apropii de Cotroceni. Dar duhoarea nu vine dintr-un bălegar sau dintr-o hazna! Scîrba aceasta de miros adie dinspre politică.”
  • La politicieni „pute disperarea cu care joacă piesa aceasta de servitori europeni”.
  • „Pute gîndirea simplistă, de profesor suplinitor de la Agnita, promovat inspector școlar și ajuns prin carambol președintele României. Visul său cu România normală mă îngrozește. Îi zice normală ca să mascheze o operațiune de mutilare.”
  • „Nu cumva Academia gînditorilor din jurul președintelui este cea din mintea lui Rareș Bogdan, cel care latră și cînd șoptește?”
  • „Nu pute anticorupția președintelui cîtă vreme afacerile mari se fac sub acoperirea SRI?”
  • „România a devenit o țară paralizată pentru că mintea președintelui și a cîtorva ciraci s-a blocat în anticipate.”
  • „Cu alte găinării orchestrate cu duritate, cu amenințări și amăgiri a fost instalată o adunătură de ghiolbani obraznici care se crede a fi vocea poporului român”.
  • „Nu pute guvernul României a mediocritate și a gașcă de hoți?”
  • „Anticipate și iar anticipate, strigă nemernicii înfometați de putere! Altfel se trezește țara și înțelege că a încăput pe mîinile unora care nu sunt în stare să treacă dincolo de două interjecții și de trei minciuni, dar joacă rolul de manometre ale normalității! Vor toată puterea în două luni, dacă nu se poate în noaptea asta!”

„Distinsul și curajosul jurnalist Mirel Curea”

Tot pe 15 ianuarie, de ziua lui Eminescu, pușcăriașul Adrian Severin e fericit că securistoidul Mirel Curea, băiatul de prăvălie al pușcăriașului „Niro”, i-a luat un interviu pentru evz.ro.

„Puteți viziona mai jos / pe pagina mea de fb prima parte a unei lungi conversații avute cu distinsul și curajosul jurnalist Mirel Curea”, scrie Severin.

„Îi mulțumesc d-lui Curea pentru ocazia dată de a clarifica trecutul, în condițiile în care cei care vor să ne stăpânească viitorul ne confiscă istoria și o deformează zilnic cu tot felul de minciuni”, adaugă șpăgarul Severin, fericit că s-a găsit un Curea care să-i aștearnă covorul roșu al propagandei infracționale.

Dar și Curea punctează, tot pe Facebook: „În 1990, printr-un joc al întâmplării, dar și al stăruinței unui grup de tineri intelectuali, puterea executivă a fost lăsată pe mâinile reformiștilor din Guvernele Roman I și II”.

Numai reformiști n-au fost ăia! O gașcă de lăcuste lacome care au pus pe butuci industria României, căpușând-o sălbatic, înstrăinând-o cu parandărăt și valorificând-o imobiliar. Efectul imediat a fost ruinarea unor orașe, pe modelul „Aro / Câmpulung Muscel”, și trimiterea în pribegie a milioane de români.

Asta a fost opera „reformiștilor din Guvernele Roman I și II” (pe care-i laudă Curea), ca și a nereformiștilor din jurul lui Ion Iliescu (pe care-i tace Curea)!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Acestui nesimțit îi vom plăti pensie mare și lungă. A fost prins beat la volan și, de ciudă, s-a pensionat la 51 de ani

Gâdea a forțat-o pe Cristina Țopescu să plece de la Antena 3 pentru că era „haștagistă”! Acum o plânge cu lacrimi de crocodil

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here