VIDEO. Feriți-vă de nebunul care circulă pe contrasens! Numărul dubei periculoase: BN 03 WVR

1
1241

Pe șoselele României mor anual aproape 3.000 de oameni. Una dintre cauzele principale ale tragediilor o reprezintă depășirile periculoase. Un caz extrem a fost filmat vineri, în județul Brașov, iar filmulețul a devenit viral pe Facebook.

Un şofer a fost filmat în timp ce îşi conducea duba pe contrasens, pe un drum județean. În mai puțin de două zile, imaginile au fost distribuite de aproape 1.000 de ori.

„Felicitări, domnule… BN 03 WVR. DN 13, intersecție cu localitatea Hoghiz. Mă întreb oare dacă totul se întâmpla cu 2-3 secunde mai târziu și ai fi dat nas în nas cu TIR-ul. Cineva drag te așteaptă acasă”, a scris Enache Tibi, cel care a postat filmulețul pe Facebook.

În imagini se vede cum șoferul unei dube, pe un drum cu o singură bandă pe sens, conduce pe contrasens, dincolo de parapetul despărţitor de pe mijlocul șoselei. Altfel spus, pe această porțiune de drum, el nici nu putea reveni pe sensul său dacă îi apărea în față o altă mașină.

După câteva zeci de metri, unde se termină parapetul, șoferul intră pe sensul său de mers, iar pe contrasens apare imediat un TIR.

VIDEO: Un iresponsabil la volan

https://www.facebook.com/enache.tibi/videos/2977176632316511/

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Acestui nesimțit îi vom plăti pensie mare și lungă. A fost prins beat la volan și, de ciudă, s-a pensionat la 51 de ani

Gâdea a forțat-o pe Cristina Țopescu să plece de la Antena 3 pentru că era „haștagistă”! Acum o plânge cu lacrimi de crocodil

1 COMENTARIU

  1. CARE POLITIE ???… CARE JUSTITIE???…. NU EXISTA IN ROMANIA ASA CEVA CHIAR ACESTE 2 INSTITUII SUNT CELE MAI CORUPTE VEZI : REVOLUTIA , MINERIADA , CAZUL COLECTIV, CORUPTII DIN POLITIC ETC…. A RASPUNS CINEVA PENAL PTR ACESTE FAPTE????? SIGUR NU ! ILICI E LIBER , ARAFAT INCA ESTE MINISTRU IAR POLITICIENII AU FURAT SI FURA NESTINGHERITI DE NIMENI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.