Nistorescule, nemernicule! Să-ți fie rușine! Ție, nu procurorilor! Te-ai șobolănit de tot, Nistorescule!

13
3395
Cornel Nistorescu are iar nevoie de bani. Să-i mai dea SOV ceva!

Deraierea fostului mare ziarist Cornel Nistorescu continuă pe o traiectorie penibilă. În aceste zile teribile, când magistrații României – judecători și procurori – duc o luptă aproape eroică de a nu deveni breloc la cingătoarea lui Dragnea, ziaristul Nistorescu îi înjură vârtos pe procurori.

Nu pe Dragnea, nu pe Orlando sau Vâlcov, nu pe Vasilica sau Carmen Dan, nu pe marii corupți sau pe tele-mogulii care-i mai dau și lui o chiftea și ceva timp de antenă, ci pe procurori. Și îi înjură în masă, fără nuanțe, chiar din titlu: „Procurori nemernici! Să vă fie rușine!”

Să le fie rușine pentru păcatul de a îndrăzni să le spună infractorilor de la guvernare: ajunge, așa nu se mai poate!

Nistorescu amestecă, în mod ticălos, secvențe de adevăr cu halde întregi de minciună. Pare să fi devenit chiar un maestru al minciunii prin omisiune. Ia cifrele în formă brută, incapabil să găsească explicații logice.

De exemplu, toate achitările din instanță le aruncă în cârca procurorilor – nu au făcut dosare bune. Dar de dezincriminarea unor infracțiuni, făcută de iubiții lui pesedei (în Parlament sau prin ordonanță de urgență), a auzit? Dar de supraaglomerare, cu procurori striviți sub o sută de dosare grele? Dar de lipsa de resurse umane și materiale? Ori, poate, de imposibilitatea de a realiza niște înregistrări impecabile, în lunile cețoase când treaba asta n-o mai făceau nici SRI, nici DNA? Dar de judecători corupți (da, mai sunt și dintr-ăștia) o fi auzit? Dacă ții cont de toate astea, și de multe altele, s-ar putea să constați că procurorii au ratat nu 36%, ci 10-15% din dosare, ceea ce se încadrează în norma europeană.

Dar pentru a observa toate astea trebuie să fii înarmat cu bună-credință. Și să încerci, totuși, să te plasezi de partea legii, nu a fărădelegii. Să-i rașchetezi pe mafioții acestor vremuri, nu să-i înjuri pe Cristi Danileț și pe Monica Macovei.

Nistorescule, mă uit la tine: te-ai șobolănit de tot!

Avertisment pentru cititori: urmează fraze horror!

Fragmente din textul lui Cornel Nistorescu

 • „În 2018, ați ratat 36% din dosarele de la DNA și nu vă crapă obrazul? Și dacă le făceați cu studenții treceau mai multe! Nu vă chinuie faptul că dintr-o sută, treizeci și șase de oameni puteau fi nevinovați pe care i-ați chinuit luni sau ani de zile? Sau treizeci și șase dintre ei erau escroci și criminali pe care i-ați scăpat ca niște procurori gură-cască?”
 • „Nu vă este rușine să vă acoperiți neputința, corupția și cruzimea cu protestele voastre fără noimă? Știți că sunt interzise de lege și de condiția voastră? Ca să vă demonstrez asta, iau acuzațiile cele mai dure pe care le-ați comis în numele apărării justiției și vi le reproduc. Pot transcrie cârnați de texte găunoase”.
 • „Sunt niște bâlbe de gândire, nimic mai mult! Niște locuri comune de o banalitate descalificantă și ucigătoare intelectual. Niște propoziții cretine fără noimă, care vă descalifică numai pe voi. Ele arată că nu gândiți, nu aveți argumente și sunteți împinși din spate de un mecanism sau chiar de frica voastră de o justiție independentă”.
 • „(…) O bandă a procurorilor supravegheată de un șef tot procuror tot bandă rămîne. Un judecător, șef peste procurori (și cu oarecare experiență prin parchete), ne-ar mai putea da o speranță într-o judecată dreaptă a procurorilor care au luat-o razna”.
 • „Să vă fie rușine că încercați să ne prostiți în față! Vă dați apărători ai statului de drept ca să vă apărați privilegiile, corupția, fraudele, abuzurile sau neștiința de carte. Sunteți gata să puneți umărul la prăbușirea statului român sau la răsturnarea guvernului numai ca să scăpați de cercetarea scheletelor din dulapurile voastre și a abuzurilor comise, inclusiv de declararea averilor!”
 • „Sau vă temeți de moarte că vine vremea să aflăm conținutul marilor dosare pe care le țineți ascunse în sertare ca să vină termenul de prescripție?”
 • „Ca să vedeți cît sunteți de nemernici și de lipsiți de idei, vă reproduc cîteva dintre cele mai dure acuzații ale voastre la adresa OUG no 7/2019. (…)”
 • „Să vă mai arăt ceva și în gîndirea fanfaronului juridic care vă conduce în luptă! Citez din Cristi Danileț, acest Mălin Bot al justiției: «Eu, ca magistrat în sistem, vă spun că nu aveam nevoie de modificări la legile justiției… Acesta este motivul pentru care în aceste zile veți vedea judecătorii și procurorii protestând»”.
 • „De ce reproduc panseurile lui Cristi Danileț? Pentru că el face parte din categoria judecătorilor cu gândire de procuror, ca și Ionuț Matei, ca și Camelia Bogdan, ca și Livia Stanciu, regretabile multiplicări ale unui tip uman care are în gândirea Monicăi Macovei cel mai strălucit exemplu”.
 • „Care sunt motivele pentru care vreți să aruncați în aer statul care vă îngăduie? Dacă vă pretindeți a fi oameni cu carte și români cu conștiință, înșirați pe degete sau pe puncte încălcările de lege comise de OUG 7! Dar nu răspundeți cu aceleași vorbe goale legate de independență (pe care, din păcate, nici măcar n-o meritați), de stat de drept, de justiție. Lăsați-ne cu balivernele despre dictatură, că nu voi ați luptat împotriva ei! Cât privește acuzațiile de comunism, sictir!”
 • „Cu riscul de a ne mai întîlni vreodată, chiar și în sala de judecată, vă transmit același lucru: Să vă fie rușine!”

CITIȚI ȘI:

13 COMENTARII

 1. Pe individul asta il stiu din ’90, cand, in fruntea unui grup de golani a incercat sa sparga adunarea de constituire a sindicatului din ind. chimica. Mai apoi amintiti-va de escrocheria facuta cu actiunile de la Petromidia. Cum sa nu fie pornit impotriva justitiei care l-a condamnat !?

 2. Acest patruped, Nistorescu-spaga numit, este un nemernic, ciripel mititel, parșiv, escroc din vremuri trecute, comuniste,dar nu apuse. Intretine vie flacăra comunismului alături de psd /alde/ unpr/ voikulesti, tariceni, teleodracneni, mandeni, arseni, cosmeni,guitani, măzăreni, pupincuriști, gazi, civici, savaliuci, ciumati infecti. Este la fel de malefic gunoiul precum roșca pușcăriașul securist. In presă prin asta s-au remarcat: șantaj la greu, trafic de influență, corupție, ciripeală. Aceleași apucături dinainte de 89′-atunci aveau, totuși, rețineri,frici – etalate după,cu tupeul borfașului original . A fost și,trist,este țara bandiților cu aere de maeștri. Vorbește, mârlanul, despre dna Bogdan, dnul Matei excepționali profesioniști! Cât tupeu,nemernicule!

  • Mai puneti aici la socoteala si pe ghita, gusa, sov, adamescu, toate javrele-astea infractoare mari moguli de presa, care intretin toata aceasta cloaca, e ca o mafie vindicativa a presei, hotarata sa se razbune si avand o arma redutabila – linsajul mediatic impotriva justitiei, prin persoane care o reprezinta : d-na Kovesi, d-na Camelia Bogdan, d-na Tarcea, dl Lazar, dl Danilet. Am intrebat ziaristi impecabili ce putem face impotriva acestei caracatite a presei, cum se poate curata masmedia romaneasca de aceste gunoaie, de latrine tv? Mi s-a raspuns ca nu sunt solutii propriu-zis, decat sa incurajam cat putem presa online independenta, pentru ca organismul CNA este aservit demult. Nu stiu, presa din alte tari ce antidot are impotriva latrinelor de ziare sau televiziuni, cum se pazesc de ele, pentru ca toxicitatea lor este absolut evidenta.

 3. Doamne, este de o abjectie pura, chiar cred ca ar trebui sa i se faca o plangere de calomnie, este o javra! Cred ca se straduieste sa obtina si el o prima de la draknea, asa cum au chirieac, pieleanu, buscu, ghilezan si-alte boaite scarboase! La mijloc e doar banu’, cum de-a ajuns atat de jos, ca o rama, ca un vierme balos? Aaa, am citit ce-ati scris anterior, deci e infractor condamnat si asta, ba mai are si-un dosar penal legat de-o crima cu masina? Dati-ne niste detalii, nu stiam nimic.

 4. Doamne ce jeg nistorescu asta, nici macar om nu mai poate fi numit, doar un lingator de c..i penale, dar, ca el sunt o gramada de tucalari de asa ceva!!!!!! Toti infractorii striga contra justitiei intr-o tara in care puterea a ajuns in mainile infracorilor care-si fac legi tocmai ca sa se apere de justitie. Intr-o tara demoratica politicul nu intra in justitie cu picioarele ca la noi iar jurnalistii sunt a patra putere in stat, lupta cu dintii contra celor de la putere iar cei de genul CNA nu tin partea unora si-i omoara pe cei care sunt in opozitie cu puterea. Este inadmisibil ce au ajuns sa faca niste asa numiti ziaristi in Romania, dar asta fac intotdeuna cei slabi, se vand celui care plateste mai bine pentru ca intr-o competitie adevarata ar crapa de foame, exemple model: morsa incompetenta, busu, nistorescu plus mancatorii de rahat de la latrina 3, RTV, TVR, B1 si se pare ca va urma si Digi. Problema e de caracter pentru ca daca nenorocitii nu s-ar vinde nu i-ar putea nimeni cumpara, deci tot ei sunt zoaiele.
  Cum or fi dormind astia noaptea stiind ca mint pentru bani….

 5. L-aţi numit pe imbecilul infractor Nistorescu Cornel ca fost mare ziarist. Greşit, a fost un mare pseudojurnalist. Am avut prilejul să-l cunosc pe acest netrebnic la Dej în tinereţele mele când şi el era un fel de pseudojurnalist comunist. Era căsătorit din interes, pentru a-şi ascunde comportamentul homosexual, cu una dintre fetele medicului veterinar Costin Ion din Dej. La puţin timp după ce s-a descoperit că este homosexual a divorţat. La agapele lui cu personaje dubioase se îmbăta prilej cu care se lăuda ce orgii sexuale făcea pe la Paris. A colaborat foarte strâns cu securitatea făcând mul rău multor jurnalişti adevăraţi. Nu e de mirare că dv scrieţi despre el cât de mârşav este dar mârşăvia asta o are din tinereţe iar faptul că a avut şi un dosar penal când a omorât un motociclist lămureşte atitudinea lui faţă de procurori şi în general faţă de Justiţie. Cam ăsta este imbecilul pseudojurnalist Nistorescu Cornel dintotdeauna.

 6. Da, cu msi mulți ani in urma, pe fostul Blvd. Ana Ipatescu, actual Lascar Catargiu , omu’ avea de unde sa plătească ca la câți bani a luat când a plecat dela Evenimentul Zilei.
  Dar este ceva dle Zara frumos suna, ați întrebat rudele celor care au fost băgați la pușcărie? I-ați întrebat ca le-a distrus viețile, carierele, destinele și mai este ceva stimabile, despre protocoalele secrete numic, mai rai sa știți ca cei dinainte. Nu vedeți ca se vede cu ochiul liber ca am ajuns la o situație de neconceput sa avem mai mulți absolvenți de drept ( este bine pana la un punct) decât medici, profesori, ingineri, economiști, IT-oști ,arhitectu și alte onorabile profesii, care și-au frecat coatele in facultate, inclusiv subsemnatul ( cu doua facultăți inginerie/ economic la stat și nu pe genunchi la apelul de seara).
  Și unde am ajuns ? Unde sunt marile jafuri din păduri ? Unde sunt marile privatizari când de fapt au fost jafuri ordinare sub semnătura multor canalii care ies la televizor, de fapt niște analfabeți și ignoranți, cam de ăștia aveau nevoie cei de afara! Un jaf stimabile de care vom trage doua sau trei generații ( numai apuc ) dar copiii mei sper sa mai schimbe ceva ! Știți la versurile din Hora Unirii se spune : unde-i unul nu-i putere unde-s doi puterea creste așa și noi romanii cei care nu ne-am vândut niciodată, oamenii credincioși sunt loiali țării de unde au supt de la tata mamei. Dar cu cozile de topor pe care le vedem pretutindeni SU au puterea extraordinara de a te face sa crezi și tu pana la urma minciunile lor ordinare!
  Da doamne ca România sa renască din nou!
  Soarele sa răsare din nou deasupra României!
  România merita cu prisosinta un viitor mult mai bun măcar pentru copiii care se nasc astăzi!
  Dacă exista credință se pot muta și munții din loc! Numai sa și voința și sa vina din suflet!

 7. Digi24 e un trust DUBIOS, mi-aduc aminte ca Oreste a emis o ipoteza sau chiar o informatie ca in soate se ascund bani rusesti! Desi pare un post pro-vest, incet, incet, isi da arama pe fata. Iar legat de Nistorescu, e absolut SINISTRU, e infiorator de pus pe fapte mari in a sustine mafia pro-est, care, cu bani greu, POATE MODELA REALITATEA CA PE O PLASTILINA, inoculand neincrederea in Justitie in masele naive care casca gura la ei. Daca ei sunt penali, dupa ei, este pentru ca Justitia e incompetenta si corupta, nu ca ei sunt niste scursuri ale societatii dar care AU BANI!!!

 8. Pot sa il fac pe acest ordinar numit Cornel Voma Nistorescu sa taca iar din gura lui sa rasara flori. Ma ajuta cineva?
  In vacantele din anii facultatii am fost alaturi de verisorii mei in HOS apoi HVO. Repet ma ajuta cineva? Eu vreau ca baiatul si fata mea sa traiasca intr-o tara libera de criminalii PSD ALDE UDMR. Croatia nu ar fi scapat de bestiile fili-ruse de la Beograd doar cu manifestatii. Nu putem doar sa urlam la niste pereti in spatele carora se ascund criminalii! Daca nu vom trece la actiuni concrete suntem pierduti ca natie….Nu, nu am sa tac chiar daca in fiecare dimineata cand deschid cutia de scrisori gasesc amenintari de genul ” o sa iti violam nevasta, nu ai sa mai existi, o sa ii taiem mana fetei tale, o sa te facem sa simti cum este sa nu iti mai vezi copiii, etc.” Nu, nu ma las batut! Joi la iesirea din sala un tanar mi-a spus cu un aer de supetioritate: ” doctore, nu ne mai supara, nu te mai pune cu noi, ai copii.” Acesti criminali grupati in GIO PSD-ALDE-UDMR nu vor ceda puterea nici dupa ce vor pierde alegerile. SUNT GATA SA MOR PT LIBERTATEA COPIILOR MEI.Citeste si da mai departe!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here