Criză de pastile la farmacia PSD?! „Klaus Iohannis a pornit atacul la distrugerea lui Mihai Eminescu, în numele tezei neo-marxismului globalist. Este cea mai gravă atingere adusă națiunii noastre din ultimii 30 de ani”

0
9107
Alianța bolnavă dintre impostor și pușcăriaș

Aurelian Pavelescu, impostorul care a capturat PNȚCD, pare părăsit complet de discernământ. De când a împins partidul istoric al martirilor Maniu, Mihalache și Coposu într-o alianță penibilă cu PSD, Pavelescu atacă orbește tot ce nu e pe placul Ciumei Roșii. Într-un text postat pe Facebook îi aduce lui Klaus Iohannis acuzații nu doar mincinoase, ci de-a dreptul sifilitice!

Pavelescu scrie, halucinant, că președintele Iohannis l-a „atacat” și „insultat” pe Mihai Eminescu „chiar de pe scena Ateneului Român patronat de Mihai Eminescu”. Mai mult: „a pornit atacul la distrugerea lui Mihai Eminescu”.

„Este cea mai gravă atingere adusă națiunii noastre din ultimii 30 de ani”, delirează impostorul din fruntea PNȚCD, care reduce mineriadele lui Ion Iliescu la ceva mărunt, sub dimensiunile unui discurs ținut de Klaus Iohannis la Ateneu.

Neluându-și pastilele la timp, Pavelescu a descoperit „o adevărată strategie coordonată de Iohannis contra lui Eminescu, într-un proces programat statal de spălare a creierelor poporului român!”.

Cum își argumentează Pavelescu aceste aberații? Iată: „Pe 15 ianuarie, în discursul de la Ateneu, Iohannis nu doar că nu a pomenit numele lui Mihai Eminescu (…), ci, prin mesajul implicit, a dat un semnal împotriva lui Eminescu, a moștenirii sale și a culturii române în ansamblul ei”.

Chiar dacă Iohannis – dintr-o neglijență a consilierilor care i-au scris discursul – nu ar fi pomenit numele lui Eminescu, nu era chiar o crimă, un atac la ființa neamului românesc și alte ouă clocite din creierașul încins al avocățelului care se închină la icoana PSD.

Dar președintele României, în alocuțiunea sa de la Ateneu, a spus explicit:

 • „Ziua Culturii Naționale și aniversarea a 170 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu îmi oferă, la începutul unui nou mandat de Președinte al României, fericitul prilej de a mă adresa creatorilor, personalităților și responsabililor din domeniul culturii și patrimoniului cultural din România.”
 • „În urmă cu 170 de ani se năștea, la Ipotești, geniul poeziei universale, Mihai Eminescu. Ziua nașterii sale, pe care marele nostru poet a dăruit-o, ca un arc peste timp, culturii naționale, ne este un motiv de coeziune, un prețios prilej de consens și solidaritate.”
 • „Sub lumina Luceafărului, să facem ca acest moment să ne inspire, iar anul care tocmai a început să fie unul fast pentru cultura românească și pentru slujitorii ei!”

Aceste fragmente din discursul lui Klaus Iohannis nu le-a văzut Pavelescu, în orbirea sa hrănită cu ură. Nici nu le-a auzit, deși textul de pe site-ul Președinției este însoțit de înregistrarea video a manifestării de la Ateneu.

În atacul să sifilitic, Pavelescu izbește, ca berbecul, și în „armata ideologică a lui Soros” din literatura română, și în „cerșetorul grotesc de diplome pentru poeți” Mircea Cărtărescu, și în „sorosistul oligofren Lucian Mândruță”.

Este încă un episod din evoluția bezmetică a individului care, confiscând sediul și ștampila PNȚCD, a distrus complet acest partid încărcat de istorie și înnobilat de martirajul anti-comunist.

Aberațiile lui Aurelian Pavelescu (selecție)

 • „DE ZIUA NAȘTERII SALE, MIHAI EMINESCU A FOST INSULTAT DE KLAUS IOHANNIS. ATACUL, CHIAR DE PE SCENA ATENEULUI ROMÂN, PATRONAT DE MIHAI EMINESCU!”
 • „Atacul împotriva lui Mihai Eminescu, simbolul suprem al României, este cea mai gravă atingere adusă națiunii noastre din ultimii 30 de ani. S-a întâmplat ieri, 15 ianuarie, la 170 de ani de la nașterea lui Eminescu prin vocea Președintelui României.”
 • „Azi, Președintele României și șeful de facto al PNL, Klaus Iohannis, pornește atacul la distrugerea lui Mihai Eminescu. Va putea, oare, Klaus Iohannis să o și facă?”
 • „În discursul de la Ateneu, Iohannis nu doar că nu a pomenit numele lui Mihai Eminescu, un afront impardonabil adus poporului român la o aniversare rotundă, ci, prin mesajul implicit, a dat un semnal împotriva lui Eminescu, a moștenirii sale și a culturii române în ansamblul ei.”
 • „Domnule Președinte, prin ignorarea numelui Eminescu, ați afirmat implicit că Ziua Culturii Naționale n-ar avea legătură cu Eminescu, deși tot poporul român știa că era vorba despre ziua sa și de aceea vă aflați acolo, la Ateneu, să-l elogiați în numele poporului, iar nu al dvs.!”
 • „ERAȚI OBLIGAT SĂ-L OMAGIAȚI ÎN VIRTUTEA FUNCȚIEI ȘI, REFUZÂND, AȚI INSULTAT IMPARDONABIL SIMBOLUL CULTURII ROMÂNE ȘI ROMÂNIA!”
 • „Mă aștept ca, în viitor, de ziua națională a României să nu pronunțați numele României – așa ați făcut ieri, cu ură viscerală, fără mască, de Mihai Eminescu și de România!”
 • „Cum adică «poeții și prozatorii elogiați la târgurile internaționale»? Ce, diplomele de la târguri, obținute de unii care fac parte, deloc întâmplător, din armata ideologică a lui Soros, sunt în opoziție cu ce se «consumă» în intern, adică alții, care nu sunt ei, sorosistii?”
 • „În frazele lui Klaus Iohannis stă ideologia pură a globalismului neo-marxist în toată plenitudinea ei.”
 • „La Ziua Culturii Naționale, pentru Președintele Klaus Iohannis are loc doar Mircea Cărtărescu, cel de la târgurile intenaționale de… consum, cerșetorul grotesc de diplome pentru poeți, bine plătite, ca pe timpul comuniștilor!”
 • „Deloc întâmplător, sorosistul oligofren Lucian Mândruță a folosit același cuvânt în atacul împotriva lui Eminescu – «nu se mai consumă» -, dovada unei adevărate strategii coordonată de Iohannis contra lui Eminescu, într-un proces programat statal de SPĂLARE A CREIERELOR POPORULUI ROMÂN! A mai fost asta, la bolșevici!”
 • „Insultarea lui Mihai Eminescu de Klaus Iohannis, în numele tezei neo-marxismului globalist cel mai agresiv, este, de departe, mult mai importantă decât tema anticipatelor și căderea guvernului despre care se vorbește acum.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Acestui nesimțit îi vom plăti pensie mare și lungă. A fost prins beat la volan și, de ciudă, s-a pensionat la 51 de ani

* Gâdea a forțat-o pe Cristina Țopescu să plece de la Antena 3 pentru că era „haștagistă”! Acum o plânge cu lacrimi de crocodil

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here