luni, mai 20, 2024
AcasăNewsA semnat și Mircea Diaconu pentru demiterea lui Clotilde! Plus trei vectori...

A semnat și Mircea Diaconu pentru demiterea lui Clotilde! Plus trei vectori ai presei mlăștinoase: Roșca Stănescu – Curea – Turcescu

-

Campania PSD de strângere de semnături în Sectorul 1, pentru declanșarea referendumului de demitere a primăriței Clotilde Armand, a scos la rampă noile vedete ale propagandei PSD. În ordine cronologică, în ultima săptămână: Robert Turcescu (4 august) – Mirel Curea (6 august) – Sorin Roșca Stănescu (8 august) – Mircea Diaconu (10 august).

Aflată în concediu departe de România, Clotilde Armand se ține de ironii. Și notează, miercuri, pe Facebook: „Este delir la PSD & Co. Mai rar vezi atâta suferință adunată la un loc pentru că PSD-iștii nu mai au bani de diamante. După 10 luni de la alegeri, nu-și revin că au pierdut”.

Buna-dispoziție a primăriței de la Sectorul 1 a fost determinată de anunțul epocal al fostei primărițe a Capitalei (tot miercuri): „Azi am semnat pe lista de semnături necesare organizării Referendumului pentru demiterea primarului Sectorului 1”.

- Advertisement -

Cvartetul PSD-istului Petrescu: Turcescu – Curea – Roșca Stănescu – Diaconu

Tot Clotilde Armand, din concediul ei îndepărtat, ne mai dă o veste: și actorul Mircea Diaconu, cunoscut gornist AUR, a semnat pentru referendum în Sectorul 1!

Clotilde Armand îl biciuește pe fostul europarlamentar cu o celebră replică rostită într-un film în care a jucat și acesta: „«Mâna întinsă care nu spune o poveste nu primește pomană!» – spunea marele actor Gheorghe Dinică în filmul «Filantropica», regia Nae Caranfil”.

- Advertisement -

Dar despre prețioasa semnătură propagandistică a lui Mircea Diaconu scrie și deputatul Alexandru Petrescu, președintele PSD Sector 1: Mircea Diaconu, autentic deținător de Buletin de București, #sectorul1, maestru al teatrului și cinematografiei românești, A SEMNAT pentru declanșarea referendumului de demitere a primarului om-nou Clotilde Armand. Astfel, domnia sa întărește rândurile celor care, cu speranță, au decis să iasă din resemnare. Realitatea lovește nemilos în visul celui naiv, exact ca în pelicula «Doar cu buletinul la Paris»”.

Deputatul Petrescu avea deja o triplă captură din zona mlăștinoasă a presei: Robert Turcescu (fără epitete, păcat!) – Mirel Curea („reputatul jurnalist”) – Sorin Roșca Stănescu („maestrul”). Acestea sunt percepțiile PSD-istului Petrescu, ex-ministru, despre exponenți ai presei de cumetrie și șantaj.

4 august: „Jurnalistul Robert Turcescu a semnat astăzi pentru declanșarea referendumului de demitere a primarului sectorului 1, Clotilde Armand”.

6 august: „Reputatul jurnalist Mirel Curea s-a alăturat demersului susținut de miile de români din #sectorul1, care au semnat deja pentru demiterea primarului USR-ist, Clotilde Armand. Pentru toți cei care se simt insultați de mizeria administrativă din #capitalacapitalei, mergem mai departe!”.

8 august: „Duminică seara, la un pahar de vorbă cu maestrul Sorin Roșca Stănescu. Am discutat despre #sectorul1 și despre politică. Nimeni nu o să facă ce nu avem noi curaj să facem. Și DA, a semnat!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Adio, Colonele! Te las cu rucsacul tău plin cu pietre, care ți-a încovoiat spinarea. Curea și Andronic să-ți lumineze calea!

* Robert Turcescu către cei care o susțin pe Clotilde Armand: „Asta e democrație, tembelilor? Hai, acum liber la înjurat, că doar asta știți!”

VIDEO. Sfaturile interlope ale lui Mirel Curea (EVZ) pentru eliminarea lui Mălin Bot: „Îl provoci și îl bați de se cacă pe el”. Dan Andronic și Robert Turcescu se hlizesc

* „Dosarul din SUA” al lui Florin Cîțu, detonat de un site care militează pentru legalizarea canabisului! Amenințări timp de două zile, înainte de publicarea datelor

* Presa lui Viktor Orban îl atacă violent pe Ludovic Orban: „Transilvania e bântuită de un zombi al lui Ceauşescu”

* VIDEO. „Nesimțitul cu BMW” a blocat o parcare din Mamaia Nord. Mașina cu număr obscen a fost ridicată cu platforma

* Prietenia cu Eros Ramazzotti i-a fost fatală lui Dragoș Săvulescu. Fosta soție a cântărețului italian a făcut gafa decisivă. Și fugarul român a luat o decizie sinucigașă

* Radu Herjeu a fost recuperat de PSD la Metropola TV. E plătit de clanul Firea-Pandele, ca „invitat permanent”, cu banii cetățenilor din Voluntari

VIDEO. Șoșoacă, scelerată: „Dacă îndrăznește cineva să pună mâna pe noi, să ne vaccineze, va muri!”

* Presa chineză a răspândit minciuni despre Covid citând „declarațiile” unui biolog elvețian care nu există!

- Advertisement -

7 COMENTARII

 1. Are dreptate franțuzoaica: este… FOARTE BINE că TOATE JIGODIILE SE ADUNĂ ca să semneze acea FIȚUICĂ!!!

  Abia astfel niciun om ONORABIL (!!!) din Sectorul-1 al Capitalei NU va mai fi tentat să se lase… MANIPULAT de MINCIUNILE P.S.D.-isto-A.(I.)U.R.-iste: dacă TE RESPECȚI și ȚII LA DEMNITATEA TA, chiar NU poți să-ți vezi numele lângă cele ale acestor SCURSURI-UMANE!!!!!

 2. Nu e vorba de nici o „listă de semnături”, acela este Tabelul Cu Limbrici.
  Mircea Diaconu dă bine în peisaj, măi, măi, măi, cum s-a mai limbrificat și omul ăsta! Pentru 30 de arginți.

 3. Mircea Diaconu rămâne hotărât să nu scape/rateze, în viață,… NICIUN ROL DE PROSTĂNAC (!!!), dar nici vreunul deee… JIGODIE-ORDINARĂ, în politică (!!!): asta-iii… SOARTA-și-VOCAȚIA lui, încă din născare, cu fățălăuuu’… ălaaa… și, respectiv, cuuu… CARACTERUL-său-MIZERABIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Un coleg de facultate (I.A.T.C.) al acestei SECĂTURI IPOCRITE a povestit un episod din studenție.
  Mircea Diaconu a fost, după admitere, repartizat în grupa îndrumată de Olga Tudorache.
  Aceasta mare actriță (care era renumită pentru stilul său de comunicare, foarte direct !), în momentul în care l-a văzut pe Diaconu, i-a spus, „din-prima”: „Măi, băiatule, tu, cu fața asta extraordinară, de… NĂTARAU-ABSOLUT (Sic !), trebuie să te specializezi pe roluri de… PROSTĂNAC!!! Ai un noroc teribil, cu moaca asta a ta, care-i mai deee… PROSTOVAN decât a luuu’ Stan-si-Bran, Bourvil si Fernandel, LUATI-ÎMPREUNĂ!”

  Iar M.D. chiar i-a ascultat sfatul, în cariera de actor…
  În cea de politician…, însăăă…, s-a axat pe roluri deee… (MAREEEEE!) HAHALERĂ!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -