Sfidător: TAROM a deviat prin Strasbourg o cursă București – Bruxelles pentru a lua 4 europarlamentari români! Compania aeriană neagă informația dată de Politico

1
1389
Europarlamentarii trimiși de Români în 2019 la Bruxelles

Compania aeriană de stat a României, TAROM, a deviat pe la Strasbourg o cursă regulată București – Bruxelles special pentru a lua „în drum” și 4 europarlamentari români, dezvăluie publicația Politico, din Belgia! Informația este confirmată de pasagerii cursei, care au fost informați de ocol chiar de către personalul TAROM, dar acum compania neagă într-o luare de poziție oficială!

Potrivit jurnalistului Josh Posaner, de la Politico.eu, TAROM „a fost dispusă să devieze unul dintre zborurile sale regulate Bruxelles – București prin orașul francez pentru a-i lua pentru ultima sesiune înainte de Crăciun” pe cei 4 europarlamentari români.

Jurnalistul de la Politico atinge cu o tușă de ironie comportamentul de vătafi pe moșie ai acestor oameni plătiți cu sume uriașe din banii contribuabililor europeni și menționează că „a fost o săptămână lungă la Strasbourg, iar pentru parlamentarii români este un drum lung către casă”.

Autorul articolului n-a precizat cine sunt cei 4 europarlamentari români pentru care ar fi fost deviat traseul avionului. România e reprezentată în Legislativul european de 33 de aleși, care au candidat pe listele PNL (10), PSD (9), USR-PLUS (8), UDMR (2), PMP (2) și Pro România (2).

„La cererea europarlamentarilor români”

Informațiile au fost dezvăluite chiar de călătorii revoltați. Unul dintre aceștia a relatat, pentru Politico.eu, că a fost informat de companie „în avans despre schimbarea itinerariului”. Serviciul clienți al TAROM i-a explicat omului că devierea s-a produs „la cererea europarlamentarilor români”. Pasagerul a adăugat că a observat personal cum la Strasbourg în aeronava TAROM a cursei RO374 au urcat joi „cel puțin 4 europarlamentari români”.

După ce s-a aflat întreaga poveste, conducerea TAROM a venit cu o dezmințire: „Această situație nu implică o deviere de la traseul inițial sau planul de zbor și nici nu reprezintă o excepție. Compania TAROM operează lunar astfel de zboruri (pentru care pot fi achiziționate bilete de avion de către orice persoană fizică sau juridică), acestea fiind introduse din timp în sistemul de rezervări al companiei”.

Politizarea TAROM este una din principalele cauze pentru care compania aeriană de stat e într-o permanentă stare de faliment nedeclarat, fiind nevoie de intervenții periodice ale Guvernului pentru a o salva.

A rămas de pomină cazul din toamna lui 2019, când s-a aflat că însuși ministrul PSD al Transporturilor, Răzvan Cuc, i-a cerut directoarei TAROM să țină la sol mai multe curse în care printre pasageri se aflau și parlamentari, pentru ca aceștia să nu ajungă la timp la votul moțiunii de cenzură la care a căzut Guvernul Dăncilă. Pentru că n-a executat ordinul PSD, Mădălina Mezei a fost demisă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Boicotacii. O campanie de tip AUR-ist în care s-au implicat și oameni serioși. Sau cum poți să faci rău convins fiind că faci bine

* Restaurație totală: PSD-ista care vedea „coarnele diavolului” la protestele #Rezist, numită de Ciucă șefă la Directoratul Național de Securitate Cibernetică!

* Jaf pe banii PNRR: nașa PSD-istului Alfred Simonis și verișoara ei câștigă contracte în serie, pentru „consultanță IT” de „digitalizare a instituțiilor”. 40 de contracte de peste 500.000 de euro doar în 2022!

* VIDEO. Ministrul Daea jignește grav un ziarist, iar PSD și Ciucă îl țin în brațe pe grobian! „Nu prea e bine, la mărimea pe care o aveţi, să luaţi un kilogram de jumări. Vă ajunge 100 de grame” / „Nu vă fac gras, vă fac cum sunteți”

* La Iași s-a ținut ședința prietenilor Rusiei. Lista „suveraniștilor” invitați: Piperea, Tucă, Nistorescu, Severin, Palada, Marga, Cerva, Lasca, Tudorel Toader, Iosefina Pascal, Capsali, Diplan etc.

* Cea mai tare finală din istorie! Argentina – Franța 3-3, Messi – Mbappé 2-3, Argentina e triplă campioană mondială! Ștafeta Kempes – Maradona – Messi

1 COMENTARIU

  1. TAROM este o gaură neagră a economiei româneşti de cca 10 ani.S+au schimbat conduceri şi directori şi nu s-a întâmplat nimic(în bine).De ce este păstrată această companie ? Exactt pentru ce scrie în articol! Pentru a executa ordinele politicienilor români!Toate ţările foste socialiste din jurul nostru şi-au privatizat companiile de transport aerian.Noi nu! Ba mai mult decât atât statul român a preluat şi Blue Air! Pentru a aVEA GOUĂ GĂURI NEGRE! Cine plăteşte? Prostul de contribuabi! Ambele firme sunt pline de piloşi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here