Șerban Huidu, dat afară de noii patroni de la Prima TV. “Cronica Cârcotașilor”, scoasă din grilă după 20 de ani

4
25853

Șerban Huidu a fost dat afară de la Prima TV de către noii patroni ai postului, care au decis și eliminarea emisiunii “Cronica Cârcotașilor”, după 20 de ani “on air”.

Cumpărată recent de la Cristian Burci de către Clever Media, compania deținută de Adrian Tomșa (care are și postul Look TV), Prima TV își va schimba profilul, urmând să devină televiziune de știri generaliste și sportive.

Compania lui Tomșa se numără printre cele care au drepturile de difuzare pentru Liga 1 la fotbal și e de așteptat ca întrecerea fotbalistică internă să primească spații ample la Prima TV.

Șerban Huidu ar urma să caute acum un alt post TV unde să-și poată difuza emisiunea care a avut prima ediție pe 14 aprilie 2000.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Soțul judecătoarei „anti-botniță” din Piatra Neamț a adus un autocar cu moldoveni în Piața Universității, ca să nu fie „îmbotnițați”. El a găsit vinovații pandemiei: masoneria, „cârpa”, „musulmanu’”

Cam mulți basarabeni la protestul Covidioților! Și-a activat Rusia agenții pentru a produce anarhie în România?

Triplă lovitură a Guvernului Orban, pe relația SUA: autostrada și calea ferată Constanța – Gdansk, Centrala de la Cernavodă și finanțarea cu 7 miliarde de dolari

VIDEO. Protestul pro-moaște, deturnat de conspiraționiști. S-a scandat împotriva străinilor și a măștii de protecție

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here