Noaptea cuțitelor lungi în PSD: oamenii lui Dragnea, eliminați de Ciolacu. Iordache, Dăncilă, Carmen Dan și Pleșoianu ar putea să dispară din viitorul Parlament!

1
3667

Continuă răfuielile în PSD, acolo unde foștii oameni ai lui Liviu Dragnea ar putea fi trași pe linie moartă. Viorica Dăncilă, Carmen Dan, Florin Iordache și Liviu Pleșoianu ar putea să rămână pe dinafară la alcătuirea listelor pentru următorul Parlament, dezvăluie G4Media.ro, conform surselor din partid.

Pe motiv că trebuie înlăturați cei care au adus prejudicii majore imaginii partidului în timpul domniei lui Liviu Dragnea, noua conducere face epurări masive, președintele Marcel Ciolacu urmărind să-și aducă propriii oameni.

Sursele G4Media.ro spun că unora dintre cei căzuți în dizgrație li s-a transmis deja că nu vor fi susținuți de organizațiile teritoriale din care fac parte.

Un alt personaj toxic, deputatul Iulian Iancu – supranumit “omul Gazprom”, văzut printre cei mai influenți parlamentari PSD și printre vectorii deciziilor anti-occidentale ale lui Liviu Dragnea –, ar putea să-și piardă și el fotoliul de parlamentar.

Două teleormănence din Videle sunt adevărate pietre de moară pentru PSD: Viorica Dăncilă a fost un lider și premier catastrofal, în timp ce Carmen Dan cară după ea sacul vinovăției în dosarul 10 august 2018.

Doi olteni, Florin Iordache (Olt) și Eugen Nicolicea (Mehedinți), au fost principalele cozi de topor în atacul asupra Justiției, alături de senatorul Șerban Nicolae și de ministrul Tudorel Toader.

Un alt agent filorus, Liviu Pleșoianu, este și el “pe țeavă” să fie dat afară din partid.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Soțul judecătoarei „anti-botniță” din Piatra Neamț a adus un autocar cu moldoveni în Piața Universității, ca să nu fie „îmbotnițați”. El a găsit vinovații pandemiei: masoneria, „cârpa”, „musulmanu’”

Cam mulți basarabeni la protestul Covidioților! Și-a activat Rusia agenții pentru a produce anarhie în România?

Triplă lovitură a Guvernului Orban, pe relația SUA: autostrada și calea ferată Constanța – Gdansk, Centrala de la Cernavodă și finanțarea cu 7 miliarde de dolari

VIDEO. Protestul pro-moaște, deturnat de conspiraționiști. S-a scandat împotriva străinilor și a măștii de protecție

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here