Al 9-lea parlamentar care demisionează din Grupul PNL: „Cîțu ne-a transformat din cel mai onorabil în cel mai detestat și izolat partid”

4
5228
Adrian Oros (stânga) și Ludovic Orban

Senatorul Adrian Oros, fost ministru al Agriculturii în Guvernul Cîțu, a devenit cel de-al 9-lea ales care demisionează din Grupul parlamentar PNL. Începând de marți, când Ludovic Orban a părăsit Grupul PNL de la Camera Deputaților, acest gest a fost repetat, în fiecare zi, de câte unul-doi parlamentari liberali.

Când și-a anunțat retragerea din Grupul PNL, Adrian Oros a precizat că nu demisionează și din partid și că va continua să activeze în Grupul parlamentarilor neafiliați.

Fostul ministru, apropiat de Ludovic Orban, a explicat că face acest gest pentru că „în câteva săptămâni, «echipa câștigătoare» a transformat PNL din cel mai onorabil partid românesc în cel mai detestat și izolat partid“.

Oros acuză actuala conducere a partidului că fie n-a avut niciun plan de acțiune când a declanșat actuala criză politică, fie – dacă acest plan a existat – a fost unul de distrugere a PNL din interior.

Explicațiile lui Adrian Oros la demisia din Grupul parlamentar PNL

Am decis să mă retrag din Grupul parlamentar al Partidului Național Liberal de la Senat!
Din nefericire, în câteva săptămâni, «echipa câștigătoare» a transformat PNL din cel mai onorabil partid românesc în cel mai detestat si izolat partid.

Guvernul liberal Orban a reușit să treacă țara printr-o perioadă dificilă, cu care România nu s-a mai confruntat în ultima vreme. Și a făcut-o foarte bine. Am vorbit anul trecut de construcția unei coaliții de dreapta care să dezvolte România. Care să reconstruiască încrederea că și în România se poate. Am promis stabilitate, profesionalism, decență, bunăcuviință, seriozitate.

În ultima perioadă, nu reușesc să explic oamenilor care și-au pus speranța în noi comportamentul total aberant al celor care au confiscat Partidul Național Liberal. Din păcate, constat acum că nu a fost vreun plan sau un proiect pentru PNL sau pentru România. Sau dacă a fost, este ceea la ce asistăm în zilele noastre. Un plan pentru distrugerea PNL. Și care compromite șansele la dezvoltare a României.

Cred cu convingere, că singura soluție realistă și decentă pentru gestionarea crizei politice, sanitare și economice din țară este refacerea coaliției și un guvern condus de Ludovic Orban.

Rămân asumat valorilor în care cred, în echipa liberală a lui Ludovic Orban. Singurul lider liberal cu credibilitate, în jurul căruia se poate construi, nu demola, așa cum se întâmplă cu actuala conducere a PNL.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Faraonul” Iohannis s-a întors din Egipt și a comunicat premierului Ciucă și conducerii PNL: guvern minoritar PNL-UDMR, cu susținerea PSD!

* În plină criză sanitară și politică la București, Klaus Iohannis a mers în vizită la Piramide. Pretextul: „aniversarea a 115 ani de relații diplomatice româno-egiptene”!

* În timp ce Ciucă negociază cu USR formarea unui guvern, PNL-Cîțu finanțează o campanie de denigrare a USR Timișoara și a primarului Fritz. E folosit și Gâdea, cu „argumentele” sale de la Antena 3

* AUDIO. Călugărul nebun de la Mănăstirea Durău: „Te vaccinezi, ți-ai semnat condamnarea la moarte!” / „Vaccinul ne transformă în hibrizi” / „De locul injecției se lipesc magneți” / „Vor să omoare 95% din populația lumii” / „Extratereștrii îl pun pe Antihrist în fruntea Guvernului Mondial”

* VIDEO. Iată ce poate face un preot înțelept! Exemplu admirabil pentru toată preoțimea română, inclusiv pentru Patriarhul Daniel

* Fostul fotbalist Bănel Nicoliță a fugit în Mexic de frica interlopilor, după ce a făcut datorii uriașe

4 COMENTARII

  1. Si cand te gandesti ca omul asta e si el clujean,ca boc,..ce diferenta ,ca de la cer la pamant,doar daca te uiti la pagina sa de facebook!Mai sunt si oameni dintr-o bucata in partea aceea de tara,neatinsi de mana lunga a securitatii comuniste…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here