Scâncete în PSD: „I-a încălecat Ciolacu” / „Marcele, nu ești nici umbra lui Dragnea pe timp de noapte!”

0
2281
Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD în „era Dragnea”, marginalizat acum de „echipa Ciolacu”, continuă să deplângă situația ridicolă în care a ajuns partidul, după eșecul moțiunii de cenzură.

Caraghiosul personaj, fost PRM-ist, consideră că excluderea din PSD a parlamentarilor care au absentat de la moțiunea de cenzură este „o mare mizerie”.

În două postări pe Facebook, Ștefănescu suspină după Liviu Dragnea, a cărui „umbră pe timp de noapte” e mai tare decât Ciolacu în carne și oase!

1 iunie: „Cea mai slabă conducere din istoria partidului”

„Este o mare mizerie decizia de excludere a unor parlamentari PSD! S-au căutat țapi ispășitori pentru nepriceperea și neputința unei conduceri, considerată ca fiind cea mai slabă din istoria partidului. Felicitări celor doi lideri județeni care au votat împotrivă! Mă refer aici la Dumitru Buzatu și Ionel Arsene, peședinții organizațiilor din Vaslui și Neamț. Pe restul i-a încălecat Ciolacu cum nu-mi imaginam vreodată!”

31 august: „Marcele, ai vrut să ajungi un fel de Liviu Dragnea, dar nu ești nici umbra lui pe timp de noapte!”

„Deci a fost un mare fâsss, Marcele! Și nu mai da vina pe cei câțiva colegi aflați în spitale sau carantinați ca suspecți de covid! Când pregătești o moțiune, și chiar vrei să treacă, negociezi! Aveai cel puțin 9-10 voturi de la minorități, cel puțin 8 voturi de la neafiliați. plus PSD-iștii goniți de tine în ultimele luni. Să nu mai zic de UDMR-iștii care nu iubesc în ruptul capului acest guvern, dar nici de la «negociatorii» tăi nu au înțeles exact ce vrei! Sunteți slabi și vânduți, Marcele! Și se vede limpede ca lumina zilei! Ai vrut să ajungi un fel de Liviu Dragnea, dar nu ești nici umbra lui pe timp de noapte! Pentru că el nu ne-a pus niciodată într-o astfel de situație ridicolă! Și vorba lui Șerban Nicolae: e o mare și nescuzabilā rușine!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here