Sare Firea din schemă? Ciolacu, Grindeanu și Tudose s-au întâlnit cu Robert Negoiță, pe care-l vor înapoi în PSD. Ex-primărița, care-l urăște pe Negoiță, n-a fost chemată

2
2162

Un eveniment caracteristic pentru PSD s-a petrecut în weekend, când un site arondat partidului a publicat o fotografie “cu dedicație” pentru Gabriela Firea, senatoarea încă prim-vicepreședinte al partidului. În imagine apar relaxați, la o cafea și o apă plată în jurul unei măsuțe la terasă, liderii Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu și Mihai Tudose alături de “trădătorul” Robert Negoiță, primarul Sectorului 3.

Din acest peisaj în care se regăsește conducerea executivă a PSD lipsește doar Gabriela Firea. Fosta primăriță a Bucureștiului îl urăște de moarte pe finul Robert Negoiță, acuzându-l că ar fi trădat-o la alegerile de astă-toamnă.

Negoiță, la rândul său, a ieșit din PSD înaintea alegerilor locale și și-a făcut propriul partid, cu care a candidat la un nou mandat de primar al sectorului (pe care l-a și câștigat). El a acuzat-o pe Firea, în mod repetat, că i-a pus bețe în roate la proiectele pentru sector. Prin mesajele transmise, Negoiță a erodat implicit capitalul electoral al Gabrielei Firea în Sectorul 3.

Conducerea PSD îl vrea acum înapoi pe Negoiță, dar Firea se împotrivește din toate puterile, în stilul său caracteristic.

Fotografia cu cei 4 la masă a fost publicată de site-ul Stiripesurse.ro, al lui Iosif Buble, și e foarte ușor de imaginat ce față a făcut Firea când a văzut-o.

Pentru fosta primăriță, care se visează câștigătoare a alegerilor prezidențiale din 2024, mesajul transmis de colegii din conducere este foarte puternic. Dacă Firea nu are de gând să accepte revenirea lui Negoiță, și acesta a spus răspicat că “e de neconceput să mă întorc într-un PSD cu Gabriela Firea”.

Această turnură a lucrurilor poate însemna inclusiv marginalizarea fostei știriste a lui Dan Voiculescu. Firea este încă prim-vicepreședinte PSD, dar iată că restul colegilor din conducerea n-o cheamă la discuțiile importante.

Rămâne de văzut dacă, până în 2024, Firea va mai fi în poziția de a mai pretinde nominalizarea din partea PSD pentru a candida la președinție.

În cazul în care soția lui Florentin Pandele pierde susținerea partidului, probabil că ambițioasa moldoveancă va merge înainte, dar mizând doar pe mașinăria de propagandă a mentorului și creatorului său politic, Dan Voiculescu.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Euro-coruptul Adrian Severin cere expulzarea ambasadorului interimar al SUA la București! Rușii de la Sputnik îi livrează „muniție”

* După Cozmin Gușă, încă un politician militează pe față pentru ieșirea României din UE! A fost parlamentar, e săgeată a propagandei ruse

Provocare AUR cu iz rusesc în Transnistria. Zeci de persoane cu tricouri „Votează AUR, alege România!” au încercat să treacă Nistrul, fiind oprite de separatiști

O toxină AUR: Ovidiu Hurduzeu. Își făcea vacanțele la Moscova, acum face propagandă pro-Rusia, anti-Occident, anti-vaccinare

O uriașă escrocherie: „uniunea ziariștilor” cu pensii speciale. Gen. Pavel Abraham, col. Dogaru, baronul Morega, pușcăriașul Roșca Stănescu, caraghiosul Brătianu-„Cartof” iau 50% în plus la pensie. Schema a fost pusă la cale de Doru Dinu Glăvan de la Radioul public

* Jaf marca Firea: un teren din Parcul Verdi, răscumpărat de Primărie cu 1.080 euro/mp, a fost concesionat unor „băieți deștepți”, la preț derizoriu, pe 25 de ani!

* Tragedie epică pentru directorul Ivănescu din Ministerul Tineretului: într-o singură zi, soția i-a murit, iar băiatul s-a spânzurat. Soacra i-a fost răpusă de Covid acum două luni

* Monstrul din Onești: „Îi promit că tot îl găuresc. Dau drumul la 2-3 grenăzi lângă el. Îi arăt eu cum se moare în moarte crâncenă. Pe comandantul ăsta îl omor, şi pe copiii lui, şi pe nevastă-sa”

* VIDEO. O idioată a provocat un carambol îngrozitor în Turul Franței. Zeci de cicliști au căzut, patru au abandonat din cauza rănilor grave

* EURO 2020. Primele calificate în „sferturi”: Danemarca și Italia. Danezii s-au distrat cu galezii, italienii au trecut prin mari emoții în meciul cu Austria

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here