Sărbători triste pentru șeful Poliției Vâlcea: a rămas și fără permis, și fără funcție! Comisarul Oară, demis de ministrul Vela în videoconferință

3
1642
Comisar Sorin Ovidiu Oară

Ultima zi a anului 2019 i-a adus comisarului Sorin Ovidiu Oară, șeful Poliţiei Vâlcea, o demitere în direct, în videoconferința organizată de ministrul de Interne, Marcel Vela, cu autorităţile locale şi cu reprezentanţii structurilor din teritoriu, pentru coordonarea activităţilor şi dispunerea de măsuri specifice sezonului rece.

Ministrul Vela a avut două nemulțumiri majore față de șeful Inspectoratului de Poliție al județului Vâlcea:

  1. comisarul Oară a lipsit de la videoconferinţă, trimițându-și adjunctul;
  2. comisarul Oară a fost prins de Crăciun conducând cu 125 km/oră prin localitate, fiindu-i suspendat permisul pentru 90 de zile.

„Spuneţi-i că acum, aici, l-am demis!”, a răbufnit ministrul Vela în videoconferinţă.

Şeful Poliţiei județului Vâlcea a încălcat pentru a doua oară Codul Rutier. El a rămas fără permis de conducere în ziua de Crăciun, când a fost prins de radar conducând autovehiculul cu viteza de 125 de km/oră în localitatea Slătioara, pe o porţiune de drum cu limită de 70 km/h.

Razia a fost organizată de poliţişti din Horezu, pentru reducerea riscului rutier pe drumurile din judeţ în perioada sărbătorilor de iarnă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Spitalul Floreasca, o cloacă PSD-istă. Salvarea corupților, misiunea principală a instituției medicale

* Doi primari ai Timișoarei, Ciuhandu și Robu, trimiși în judecată pentru vânzarea ilegală a clădirilor din centrul vechi

3 COMENTARII

  1. Cei care nu au demnitate așa fac: ies pe ușa din spate a fiecărei poliții. Omul de rând are pază în uniforma militară. În multe cazuri greșim noi. În puține cazuri omit adevărul cei din poliție. Sper ca anul 2020 să fie mai calculat pentru noi toți.

    An Nou cu Fericire! Gigi, ai plin paharul?

  2. Degeaba l-ati demis pe porc. Il vor pune sef de politie altundeva sau face rocada cu adjunctul.
    Trebui dat afara de tot din politie si degradat la simplu soldat si cu pensia de politist anulata. Asa se face in vest. Se poate si pensiona acum pe o pensie fabuloasa dupa care revine pe acelasi post.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here