marți, mai 28, 2024
AcasăMainCulmea vitezomaniei de sărbători! Șeful Poliției Vâlcea, lăsat fără permis de subordonații...

Culmea vitezomaniei de sărbători! Șeful Poliției Vâlcea, lăsat fără permis de subordonații săi

-

Sorin Ovidiu Oară, șeful Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea, a fost oprit de o razie organizată de subordonații săi, polțiștii din Horezu, care l-au înregistrat pe radar că se deplasa cu o viteză de 125 kilometri pe oră într-o porțiune de drum unde limita maximă era de 70 de kilometri pe oră. Șeful poliției a rămas fără permis pentru 90 de zile.

„O razie organizată de polițiștii din Horezu a lăsat mulți șoferi fără permis de conducere. Printre aceștia se află și șeful Poliției Vâlcea, comisarul Sorin Ovidiu Oară, care a fost prins de radar cu o viteză peste limita legală. Ca urmare, subordonații lui din zona Horezu au procedat conform legilației în vigoare și nu s-au lăsat indimidați de funcția lui Oară. Polițiștii i-au reținut permisul în vederea suspendării pentru 90 de zile, cu posibilitatea de reducere la 30 de zile. Informația ne-a fost confirmată de șeful Poliției Horezu, Laurențiu Nicolaescu”, anunță ziarul local „Gazeta Vâlceană”.

Este o situație rară în sistemul legal din România când polițiștii nu trec cu vederea încălcările regulilor de către șefii lor. În urma acestui episod, șeful poliției din Vâlcea ar trebui să-și dea demisia de onoare.

Ce fel de exemplu e el pentru subordonații săi, dar și pentru șoferi, în general, când el e primul care circulă ca nebunul? Felicitări agenților de circulație care au aplicat legea fără să ezite și fără să țină cont de cine a încălcat-o.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Cine ține cu dinții de Secția Specială și nu vrea să se desființeze? Băsescu, Ciolacu și Dan Voiculescu!

* Chirieac, sinistru de cinic: „Este clar că nici acei bătrâni nu au vrut să moară, nici Chițoiu nu a vrut să-i omoare”

A fost arestat de Ceaușescu, a murit – ca și Ceaușescu – în ziua de Crăciun! Destinul unui ziarist disident

* VIDEO. Catedrala Notre-Dame renaște din propria cenușă! Primii turiști o vor putea vizita în 2020

* Năstase s-a supărat ca măgarul pe sat. Acuză jurnaliștii de la Recorder că n-au dat tot interviul în „30 de ani de democrație”

* VIDEO. De ce ne omorâm de Crăciun pe șosele? 10 cauze care aduc moartea la volan. 27 de români, uciși în două zile

* Va mai rezista Putin la Kremlin? Rușii, tot mai nemulțumiți de felul cum conduce

- Advertisement -

4 COMENTARII

  1. Dar de ce la bastanii astia exista „posibilitatea de reducere la 30 de zile”? Dupa 26 de ani de condus, n-am auzit vreodata de posibilitatea asta la „muritori”.
    55 de km peste limita legala… un mizilic.

    • Parerea mea este ca ar trebui sa mai citesti legislatia daca tot ai permisul de 26 de ani. Sunt pline soselele de soferi care conduc ca atunci cand au luat permisul. Sunteti obligati sa cititi actualizarile legislative…

    • Daca in ultimele 12 luni nu ai nici o contravenție la legea circulației pe drumurile publice ,în baza unui raport către șeful inspectoratului de politie al județului respectiv există posibilitatea de reducere a suspendării permisului la 30 de zile.Daca citești legea ai sa te convingi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -