Ziaristii.com – prezență în top. Grigore Cartianu – locul 4 între influencerii online din România

7
2696

Jurnalistul Rareș Bogdan a publicat rezultatele unei analize realizate de o companie de specialitate, privind influența în mediul online (Facebook, site-uri). Cifrele din grafic sunt pe luna decembrie decembrie 2018 și reprezintă mii de cititori.

Pe pe locul 1 în topul influencerilor din România se află moderatorul-locomotivă de la Realitatea TV, care deține și câteva „guri de foc” pe Facebook (profil, pagini, grupuri).

Rareș Bogdan este urmat de Cristian Tudor Popescu, Oreste Teodorescu, Grigore Cartianu, Mălin Bot și Moise Guran.

Primul reprezentant al taberei „propagandă – fake news” este Mihai Gâdea, aflat pe locul 7 în clasamentul general.

Top 10 este completat de Andrei Pleșu, Liviu Avram și Ion Cristoiu.

În intervalul 11-20 se plasează Cristian Diaconescu, Mircea Dinescu, Stelian Tănase, Dan Andronic, Remus Pricopie, Marius Pieleanu, Dan Tăpălagă, Ion M. Ioniță, Ioana Ene Dogioiu și Sorin Roșca Stănescu.

Cercetarea stabilește și influencerii de pe locurile 21-30: Dan Dungaciu, Dumitru Borțun, Iulian Chifu, Cosmin Prelipceanu, Mugur Ciuvică, Doru Bușcu, Bogdan Chirieac, Cristian Pârvulescu, Dan Cristian Turturică și Alfred Bulai.

Reprezentantul ziaristii.com în această ierarhie, Grigore Cartianu, deține o pagină de Facebook foarte dinamică și influentă, cu peste 140.000 de urmăritori (Grigore Cartianu), și un profil cu 5.000 de prieteni și 27.000 de urmăritorii (Grigore Cartianu). De asemenea, este co-administrator al unui grup cu peste 19.000 de membri (Grigore Cartianu contra Mafiei!).

Împreună cu vechiul coleg Laurențiu Ciocăzanu, Grigore Cartianu a fondat site-ul ziaristii.com, lansat pe 1 Decembrie 2018 și ajuns, în ianuarie, la aproape un milion de cititori și aproape 5 milioane de citiri (vizualizări).

7 COMENTARII

 1. Felicitari Grigore. Nu mi-am dat seama ca esti asa in fata. Trebuie remarcat si Malin Bot care nu are in spate o televiziune, un ziar sau un post de radio. Ba chiar e boicotat de patronii de presa penali. Cu toate astea, cu un telefon mobil reuseste sa bata nume grele ale jurnalisticii. Asta explica de ce atita propaganda dusmanoasa pe el din partea ciumei rosii. Ma bucur ca le-a dat peste nas.
  Toti cei care combateti ciuma rosie aveti impreuna o forta foarte mare.
  PS: Nu-l vad in lista pe Mircea Badea.

 2. Sincere FELICITARI, Grigore Cartianu, Laurentiu Ciocarzan,Oreste Teodorescu, Oana Staciulescu si intreaga REDACTIE! Sunteti cei mai BUNI! S-aveti numai SUCCES, in toata activitatea voastra.

 3. Felicitari dle Cartianu, inca va am in fata ochilor pe 10 august, in Piata Victoriei, intrebandu-i pe jandarmi daca asta vor sa aiba in tara, o conducere corupta contra unui popor care nu vrea corupti si coruptie!!
  Pai vedeti de ce gusa il saboteaza pe Rares si de ce i-a interzis pe Cartianu, Oreste, Oana, el nu suporta sa fie altii mai buni decat e!!! Am vazut ce ridicol a fost ca moderator gusa, se baga peste Rares ca sa vedem la Realitatea manelisti si toata cloaca de tip guita tv, BRAVA gusa, te-ai facut de rasul c…ului!!!!

 4. Va felicit pentru naturalete si probitate morala.Lumea de-asta va iubeste si va urmareste.Impreuna cu domnul Ciocazan formati un cuplu care radiaza intelegere omeneasca si umor. SANATATE SI REZISTENTA pe baricada adevarului si a demnitatii!

 5. It’s fantastic opportunity for a few years and is intended only for the best way to get a chance that the information provided by the journalists are the best way to understand what is going on with mafia PSD-ALDE -UDMR who destroy this country for their personal interest The people don’t understand how much worse doing to stay impassive and to looking how the mafia system destroying everything I Don’t see like that people disinterest do not taken into action ..sleep well for long periods and the mafia working for you

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here