„S-au băgat” conspirații proaspete la celebra doctoriță Flavia Groșan: Pământul e rotund sau plat? Prea mulți înecați la mare din cauză că „s-a umblat” la plaje!

1
1379
Flavia Groșan luptă cu Oculta pe toate fronturile - fie că e vorba de Covid, vaccinare, dragarea litoralului românesc ori "minciuna" că Pământul e rotund. Doctorița are 177.000 de urmăritori pe Facebook

S-a reactivat doctorița Flavia Groșan, conspiraționista făcută celebră în pandemie de Antena 3 și Mihai Gâdea care în pandemie le spunea oamenilor să se trateze de Covid acasă, contribuind astfel la creșterea numărului de victime și la neîncrederea în medicii adevărați. Mai nou, Groșan a băgat „în galantar” noi conspirații: știe ea că urmează o nouă „plandemie”, se întreabă dacă nu cumva Pământul e, de fapt, plat și suspectează o mână criminală pe litoral pentru că s-ar fi înecat prea mulți oameni. După reacțiile negative ale cititorilor, Groșan se plânge că ar fi victima trolilor.

Popularizată intens în pandemie de televiziunilor oligarhilor, Flavia Groșan a ajuns la o pagină cu 177.000 de urmăritori. De la această „înălțime” și-a extins raza de acțiune, ieșind din obsesia conspiraționistă privind presupusul complot mondial în pandemia de Covid.
Duminică, Flavia Groșan a distribuit un mesaj în care se scria că „se apropie Covid part 2”, al cuiva căruia i-a fost scos videoclipul de pe YouTube pentru că a încălcat drepturile de autor ale formației Pink Floyd.

Sâmbătă, doctorița întrebase de două ori dacă Pământul e plat sau rotund, dând prilejul unor personaje asemenea ei să reia teorii conspiraționiste de-a dreptul ridicole.

În aceeași zi, ceva mai devreme, tot Groșan strecura o nouă „șopârlă”: prea mulți înecați pe litoral, deci se naște întrebarea dacă „s-a umblat peste limite la plaje”.

Singură această postare arată nivelul doctoriței care, în mod tragic, încă mai are destui pacienți. Decesele s-au produs pe toate plajele, inclusiv pe cele care nu au fost lărgite încă, în contextul în care au fost vânt puternic, valuri mari, curenți RIP deosebit de agresivi și foarte mulți români care, stimulați inclusiv de personaje precum Groșan, au ajuns să nu mai asculte de nimeni (nici de salvamari), aruncându-se nesăbuit în apă pe motiv că n-au încredere în autorități.

În ce privește întrebarea privind Pământul, e greu de crezut că poate veni din partea unui medic. Flavia Groșan e în continuare nu doar activă pe rețelele de socializare, dar și în cabinetul ei, unde consultă pacienți, le dă sfaturi și le prescrie rețete, deși probabil că ea însăși ar avea nevoie de un consult de specialitate – și nu la pneumologie.

Concluzia doctoriței, după ultimele zile, nu este că a spus prostii, ci că e urmărită de Oculta Mondială, care-i poartă sâmbetele pentru că în pandemie n-ar fi făcut propagandă pro-vaccinare. Deloc surprinzător, din alte comentarii puse de Flavia Groșan pe contul ei rezultă că este susținătoare a Dianei Șoșoacă și a lui Orlando Teodorovici, fostul ministru de Finanțe al lui Dragnea.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* A murit un turnător odios al Securității: Bălăceanu-Stolnici. Cazul Vlad Georgescu – Radio Europa Liberă

* Elogiu grețos adus de un lider PNL unui sinistru turnător al Securității: „un spirit rarisim”, „rafinat”, „generos cu natura umană”, „un credincios într-un secol al activismului periculos”

* Iohannis a reușit deplin: Ponta – consilier onorific în „guvernul meu”! Anomalii și stupizenii

* Stolojan: „Reforma de acum a pensiilor speciale e o caricatură. Cei care se revoltă contra PNRR nu înțeleg nimic”

* Ciolacu și trei miniștri se duc la Bruxelles să cerșească dreptul de a supra-îndatora România, pentru a păstra pensiile speciale și a-și salva clientela nesătulă

* Ucraina confirmă oficial că George Simion are interdicție de a intra pe teritoriul său, „în scopul asigurării securității statului”. Motivul: întâlnirile liderului AUR cu șefi ai spionajului rusesc, la Cernăuți

* Încă o pensionare rușinoasă, după cea a șefului DNA: procurorul general „a tras pe dreapta” la 50 de ani, cu o pensie de peste 5.000 de euro!

* Recompensă regească pentru judecătoarea care lua șpagă de la interlopi: pensie specială de 4.000 €/lună + bonus de 200.000 € pentru 5 ani nemunciți + 53.000 € șpagă neconfiscată. A scăpat de judecată prin prescrierea faptelor, după două decizii ale CCR

* A murit deputatul implicat în măcelul de la Sibiu, din 1989, și care frecventa Ambasada Rusiei după invadarea Ucrainei

* Orlando Teodorovici se gudură grețos pe lângă Șoșoacă: „S.O.S. este un partid frecventabil” / „Doamna Șoșoacă este omul cu care poți să faci echipă” / „Oamenii din S.O.S. vor binele României” / Școala de Vară a S.O.S. România este mediatizată de Nașul TV, oficina clanului Șoșoacă

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here