Ryanair îl ia „peste aripă” pe Djokovici: „Dacă el nu este anti-vaccinist, nici noi nu suntem o companie aeriană”

2
4341

Ryanair, compania aeriană irlandeză low-cost de transport de persoane (numărul 1 în lume, în domeniul său), ironizează declarațiile tenismenului sârb Novak Djokovici pe tema vaccinării: „Dacă el nu este anti-vaccinist, nici noi nu suntem o companie aeriană de transport de persoane”.

În stilul său cunoscut, Ryanair a comentat ultimele declarații ale lui Djokovici, care a afirmat într-un interviu pentru postul britanic de televiziune BBC că el nu este un anti-vaccinist, dar că nici nu se vaccinează anti-Covid! Mai mult, sârbul a spus că preferă să renunțe la turneele de tenis, dacă participarea la ele este condiționată de obligativitatea de a se vaccina.

Într-o postare pe Twitter, compania Ryanair scrie, cu trimitere la Djokovici: „Nu suntem o companie aeriană, dar facem avioanele să zboare”. Un mod ironic pentru a pune în evidență contradicțiile din declarațiile tenismenului căzut în plasa teoriilor conspiraționiste anti-vaccinare.

Ryanair râde de Djokovic
Postarea ironică a Ryanair pe contul de Twitter

Cum era previzibil, postarea a devenit virală, adunând în scurt timp peste 65.000 de aprecieri și peste 8.000 de distribuiri. Comentariile sunt diverse, ca și autorii lor: atât persoane care au apreciat mesajul, cât și voci critice.

Susținătorii lui Djokovici au scris:

 • „Poate că ar fi mai bine să vă concentrați pe problemele voastre.”
 • „De ce vă băgați într-o chestiune care nu vă privește? Ciudat, tare ciudat!”
 • „Avem dreptul să alegem ce să facem cu corpurile noastre, nu este o problemă care privește o companie aeriană.”

În schimb, majoritatea comentariilor sunt de apreciere și de susținere a Ryanair. Exemple:

 • „Vă iubesc! Voi cumpăra bilete doar de la voi pentru viitoarele mele călătorii.”
 • „Ryanair a învins în trei seturi împotriva lui Djokovici.”

Nu este prima dată când compania aeriană ia poziție împotriva anti-vacciniștilor. În luna decembrie a anului trecut, directorul general Michael O”Leary declara: „Dacă nu ești vaccinat, nu ar trebui să poți merge la spital, să zbori cu avionul, să mergi cu metroul sau să ai acces la supermarket sau în farmacii”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* NATO crede că „retragerea” unor trupe ruse de la granița cu Ucraina e o păcăleală. „Anunță că retrag trupe, dar armamentul rămâne acolo”

* Propagandă anti-americană violentă, filo-rusă, făcută de secretarul general al PNL Italia, fost consilier parlamentar al unui deputat PNL

* Băsescu: „De ce susținem Ucraina? Dacă privim pe hartă, vedem că după Ucraina urmăm noi” / „Putin a pierdut. Nu va invada Ucraina”

* A murit, la 62 de ani, „deputatul moților”. În 2019 a venit din spital pentru a vota căderea Guvernului Dăncilă

* TVR a scăpat de „propagandistul roșu”, Ionuț Cristache. Mutat de la ora 21 la 17, acesta nu și-a atins ținta de audiență și, prin urmare, nu i-a fost prelungit contractul

* Cum a scăpat de pușcărie Valeriu Zgonea (PSD) în ciuda dovezilor evidente ale traficului de influență. Rolul decisiv al CCR și al „legilor lui Dragnea”

* Comisia Europeană dă șah-mat PSD-ului în subiectul pensiilor: „Doar un dezastru natural poate duce la renegocierea PNRR”

* Liiceanu face zob cooperativa Gâdea – Antena 3: daune morale de 20.000 de euro, după un proces de calomnie! „Vidanjorul lui Voiculescu” afirmase, abject, că filosoful și-a bătut soția când era însărcinată

* PSD l-a rezolvat și pe Nelu Barbu de la B1 TV: jupân la Registrul Auto Român, cu 2.500 de euro pe lună! E a 8-a sinecură a sa în 5 ani. Dăncilă îl trimisese consul la Shanghai, Orban l-a revocat

* SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (86) / Secretul din pădure

2 COMENTARII

 1. De ce se amesteca in politica extremista, condamnind omul la moarte fara dreptul de a merge la spital sau de a-si cumpara mincare, o companie comerciala? Pentru ca va avea avantaje de la mafia politica stingista. La fel cum la noi daca faci politica PSD poti avea avantaje.
  Oricum, Djocovici e ca tenisman mult peste ce e Ryan intre celelalte companii aeriene. A cita in lume e Ryan?

  • Nu s-au amestecat in nici o politica extremista, nu au condamnat niciun om la moarte, pur si simplu au facut misto de minciunile pe are le-a spus Djcovici pe banda rulanta. Nu sunt anti vaccinist dar nu ma vaccinez, este similar cu nu sunt companie aeriana dar fac niste zboruri cu avioane. Adica i-au aratat lui Djocovici ca nu se lasa fraieriti de minciunile lui. Minciunile djocoviste tin pe aici prin balcani, dar la oameni care gandesc normal si logic nu tin.
   De altfel, este normal ca ai dreptul sa-ti bagi in corp ce vrei tu (mai putin droguri care-s ilegale), dar nu poti pacali pe nimeni ca esti anti-droguri in timp ce te doghezi la greu. Adica ceea ce a facut Djocovici seamna cu un scuipat in ochi. Cand i s-a raspuns la fel, se gasesc destui care-s anti-vaccinisti convinsi si incearca sa prosteasca lumea ca ei nu sunt anti-vaccinisti dar nu se vaccineaza. Djocovici ar trebui sa se lase de tenis si sa se faca politician. Are „stofa” dupa cum incearca sa fraiereasca lumea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here