Rușii vor să-l captureze pe președintele Zelenski. „Inamicul m-a declarat ţinta numărul 1, iar familia mea e ţinta numărul 2”. SUA confirmă planul Moscovei

0
2125
Zelenski - Merkel - Macron - Putin, pe vremea când încă mai era pace...

Dictatorul Rusiei, Vladimir Putin (69 de ani), ar fi ordonat ca trupele speciale ale Moscovei să-l captureze pe președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski (44 de ani). Planul este expus de Zelenski și confirmat de un oficial american.

Într-unul din numeroasele sale mesaje video, Volodimir Zelenski a declarat: „Avem informaţii că inamicul m-a declarat ţinta numărul 1, iar familia mea e ţinta numărul 2”.

Zelenski a adăugat că au circulat informaţii false că ar fi părăsit Kievul. „Stau în Capitală, stau cu poporul meu”, a declarat el.

Zelenski a precizat însă că nu are voie să spună exact unde se află.

Informația oferită de Volodimir Zelenski a fost confirmată de Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii, care consideră că preşedintele ucrainean ar fi „principala ţintă a agresiunii ruse”, informează vineri agenți DPA.

„Preşedintele Zelenski reprezintă – în multe privințe chiar personifică – aspiraţiile şi ambiţiile democratice ale Ucrainei, ale poporului ucrainean. Prin urmare, el ar fi o ţintă principală pentru agresiunea rusă”, a declarat purtătorul de cuvânt Ned Price pentru CNN, potrivit Agerpres.

Price a adăugat că autorităţile americane spun de mai multe săptămâni că agenţii ruşi s-au infiltrat deja în Ucraina şi „operează în interiorul ţării”.

Volodimir Zelenski a propus joi o întâlnire cu Vladimir Putin, dar tiranul rus nici nu l-a băgat în seamă. Putin vrea să-l captureze, nu să negocieze cu el.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. „Plecați de pe pământul nostru! Vom lupta până la ultimul glonț. Niciunul dintre voi nu se va întoarce viu de aici!”

OPINIE. Putin a pierdut deja! SUA și Europa, într-un consens total: Putin e un pericol pentru toată lumea. Urmează dezintegrarea lumii ruse. Tic-tac!

OPINIE. Războiul lui Putin și vinovăția cetățenilor Lumii Libere

După 30 de ani, rușii sunt din nou la gurile Dunării: joi seara au cucerit Insula Șerpilor, după ce au făcut măcel

VIDEO+FOTO. Armata ucraineană a distrus tancuri și a doborât elicoptere rusești. Armele livrate de SUA se dovedesc foarte eficiente

Atacuri furibunde ale rușilor, Mariupol este bombardat cumplit. Totuși, britanicii spun că armata Ucrainei rezistă, iar invadatorii n-au reușit să cucerească încă niciun oraș important

Rusia a ocupat centrala atomică de la Cernobîl. Personalul care o deservește a fost luat ostatic

VIDEO. Declarația de război a lui Putin. Amenințări demente, posibil nucleare, către aliații Ucrainei „naziste”: „Veți suporta consecințe cum nu ați văzut în istoria voastră! Sper că am fost auzit”

DOCUMENT. Discursul video în care Putin a anunțat invadarea Ucrainei a fost înregistrat încă de luni, când a semnat decretul privind independența regiunilor Donețk și Lugansk

„Un act sinucigaș pentru Putin și dezastruos pentru poporul rus. O rușine istorică”

VIDEO. Din Transnistria se lansează rachete asupra Ucrainei! În teritoriul separatist moldovean staționează trupe rusești

Panică la Kiev, coloane interminabile cu mașini care fug spre Vest. Rușii au intrat în Ucraina din 4 direcții, sute de tancuri vin dinspre Belarus spre Kiev

* Donald Trump l-a lăudat pe Putin cu doar o zi înainte de invadarea Ucrainei: „E genial, priceput, fermecător. Își iubește țara”. Acum, Trump e „trist” și dă vina pe Joe Biden!

Germania blochează Nord Stream 2, Rusia amenință: „Europenii vor plăti în curând 2.000 de euro pentru 1.000 de metri cubi de gaz!”. Acum, prețul – deja umflat – e de aproape 800 de euro

Delirul istoric al lui Putin. Minciunile prin care și-a justificat hăcuirea Ucrainei. I-a criticat chiar și pe Lenin, Stalin, Hrușciov și Gorbaciov, care au fost „prea generoși” cu Ucraina!

Colonelul Mihai din Armata română, mare admirator al lui Putin. Și pensionar special la nici 50 de ani…

VIDEO. Delirul rusofil al senatoarei Iovanovici (Șoșoacă): „Cine vrea să apere Ucraina este cel mai mare trădător!” / „Rușii luptă pentru teritoriile lor. Nu au făcut jocurile Ocultei”

Mircea Lucescu: „Nu plec din Kiev. Eu nu sunt laș, n-am plecat nici când a început nebunia la Donețk, în 2014”

Planul criminal: „China trebuie să susțină Rusia emoțional și moral. Va avea nevoie de ea când se va lupta cu SUA pentru Taiwan”. Ordinele Guvernului chinez pentru presă au fost făcute publice, din greșeală, chiar de o publicație a Partidului Comunist

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here