VIDEO. Delirul rusofil al senatoarei Iovanovici (Șoșoacă): „Cine vrea să apere Ucraina este cel mai mare trădător!” / „Rușii luptă pentru teritoriile lor. Nu au făcut jocurile Ocultei”

11
26978
Diana Iovanovici-Șoșoacă

Senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă (băgată în Parlament de AUR) îi înjură vârtos pe românii care cred că Ucraina trebuie ajutată să reziste atacurilor sălbatice ale Rusiei cotropitoare. Senatoarea Urlătoare își confirmă încă o dată rusofilia și admirația față de Putin.

Într-un monolog video difuzat pe Facebook, joi seara, Diana Șoșoacă i-a beștelit pe ucraineni, într-un moment în care „emisfera” civilizată a planetei se solidarizează cu suferința Ucrainei.

N-au scăpat nici americanii, nemții și francezii, „care-și bagă nasul unde nu le fierbe oala”. După mintea mucegăită a Senatoarei Urlătoare, Marile Puteri ar trebui să asiste impasibile la măcelărirea unui popor de către un agresor sălbatic.

Șoșoacă vehiculează și minciuni, printre care aceea că „Ucraina se războiește cu Rusia”, când, de fapt, Rusia atacă, iar Ucraina se apără.

Delirul rusofil al senatoarei Diana Șoșoacă

„Cine vrea să apere Ucraina este cel mai mare trădător!”

 • „Văd acuma o dezbatere continuă pe războiul din Ucraina și văd o groază de așa-ziși patrioți români care țin cu Ucraina. Să ne ferească Dumnezeu!”
 • „Dacă există vreun oficial român care în acest moment dorește să apere Ucraina, este cel mai mare trădător al națiunii române și trebuie arestat imediat pentru înaltă trădare!”
 • „Noi apărăm Ucraina cu prețul vieții românilor noștri? Nu vă e rușine, mă, nenorociților?”
 • „Băi, nenorocitule de prim-ministru care ești român! Că nu ești român, mă, tu ești american, că de-aia ți-au dat ăia n-șpe mii de premii! Nu ți-e rușine să spui tu, om al Armatei române, că tu aperi Ucraina?”

„Spuneți că Vestul trebuie să apere Ucraina?!”

 • „Voi, parlamentari și europarlamentari, spuneți că Vestul trebuie să apere Ucraina?! Da’ pe românii noștri din Ucraina cine-i apără?”
 • „Nu vă e rușine cu Iohannis, primul trădător al României? Un Guvern de mafioți, un președinte mafiot și un Parlament maforitar format din hoți. Patrihoților ce sunteți!”
 • „Ce mă interesează pe mine Ucraina? Până la urmă mi-a furat teritoriile. Noi trebuie să ne luăm înapoi teritoriile de la Ucraina!”

„Rușii, acuma, luptă pentru teritoriile lor. Nu au făcut jocurile Ocultei”

 • „Îmi spun acuma prieteni de la granița cu Ucraina că foarte mulți trec granița încoa’. Să treacă românii din Ucraina încoa’! Nu mă interesează restu’.”
 • „Rușii, acuma, luptă pentru teritoriile lor. Nu au făcut jocurile Ocultei. Putin se retrage, Oculta îi sare în cap, americanii urlă…”
 • „Pentru ce să apăr eu un stat terț, care nu este membru nici în UE, nici în NATO, și care se ceartă pe teritorii cu Rusia?”
 • „Da’ de ce ne băgați pe noi în războiu’ ăsta? Ce treabă am io? Să se ducă la război Gheorghiță Super-Vaccinatu’!”
 • „Ce treabă am eu cu Ucraina? M-a atacat (Rusia – n. red.) pe mine? A atacat vreun stat mebru UE? A atacat vreun stat membru NATO? Nu. Și atunci care-i problema mea?”

„Ne-au trimis 1.000 de mameluci francezi și 500 de mameluci nemți „

 • „Da’ de ce să nu-mi iau eu teritoriile înapoi de la Ucraina? De ce? Că vrea America să mă bage pă mine în război cu Rusia? Păi, ne spulberă ăștia în 20 de minute! Ce vorbești, mă? În 5 minute ne-au spulberat de pe fața pământului.”
 • „Ne-au trimis 1.000 de mameluci francezi și 500 de mameluci nemți – 1.500 de oameni. Păi, suntem noi mai mulți la un miting, așa, anunțat ad-hoc, decât marile lor întâlniri din Franța și Germania.”
 • „Astea sunt războaiele lor, în care ne bagă pe noi…”
 • „Poziția României tre’ să fie de neutralitate, exact cum a fost cea a Elveției! N-avem ce căuta în război! Eu nu am de ec să mă alătur Ucrainei!”

„N-am făcut copiii ca să-i omorâți voi, nenorociților, pă interesele voastre americane!”

 • „Da’ de ce nu se duce să lupte tot Parlamentu’ ăla care ține cu Ucraina? De ce să-mi trimit copiii? Băi, dacă puneți mâna pă copiii noștri, să ni-i trimiteți la război, bă, vă omorâm! Să vă intre bine-n cap! Noi nu ne ducem copiii… nu i-am făcut ca să-i omorâți voi, nenorociților, pă interesele voastre americane! Cât de trădători puteți fi! Cum vă măcelăriți propria națiune pentru interesele voastre perverse!”
 • „Nu mă interesează Ucraina! N-am de ce să apăr Ucraina! Noi trebuie să fim neutri!”
 • „Avem politicieni care țin cu Ucraina și vor să apere Ucraina? Mă, voi sunteți zdraveni la cap? Păi, Ucraina numai a atacat. Ucraina se războiește cu Rusia. Aaaaaa, se bagă tanti America? Vrea tanti Franța? Vrea tanti Germania? Aaaaaa, ați stat de vorbă și v-ați împărțit teritoriile deja?”

„Mă faceți pe mine rusofilă, mă? De ce, mă? Pentru că am vrut gazu’ ieftin?”

 • „Băi, nu mai puneți botu’ cu «rusofilia» și cu toate prostiile astea! Putin este patriot pentru Rusia lui!”
 • „Mă faceți pe mine rusofilă?! De ce, mă? Pentru că am vrut gazu’ ieftin? Gaz ieftin de la ruși. Și eu sunt rusofilă, mă? Nemernicilor care sunteți! Nimeni nu poate să fie rusofil!”
 • „America se bagă ca musca-n lapte în țările altora.”
 • „Credeți că toată lumea pune botu’ că eu sunt rusofilă? Ăăăăăă?”

„Duceți-vă, mă, și muriți pentru Germania și pentru America!”

 • „Iohannis, du-te primu’, pentru țară mori / Și-ți va fi mormântu’ încoronat cu flori!”
 • „Țara lui Iohannis e Germania, iar a lui Ciucă e America. Duceți-vă, mă, și muriți pentru Germania și pentru America!”
 • „Se va introduce legea marțială la nivel mondial.”
 • „Ce face NATO? De ce mă pune pe mine NATO să intru într-un război cu o țară pentru o țară care nu m-a atacat pe mine și n-a atacat nicio țară NATO?”

VIDEO: Atenție, urlă Șoșoacă!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* După 30 de ani, rușii sunt din nou la gurile Dunării: joi seara au cucerit Insula Șerpilor, după ce au făcut măcel

* VIDEO+FOTO. Armata ucraineană a distrus tancuri și a doborât elicoptere rusești. Armele livrate de SUA se dovedesc foarte eficiente

* Atacuri furibunde ale rușilor, Mariupol este bombardat cumplit. Totuși, britanicii spun că armata Ucrainei rezistă, iar invadatorii n-au reușit să cucerească încă niciun oraș important

Rusia a ocupat centrala atomică de la Cernobîl. Personalul care o deservește a fost luat ostatic

* Aeroportul militar de lângă Kiev a fost ocupat de ruși, dar ucrainenii îi vânează cu mitralierele pe parașutiștii Moscovei

Elicoptere rusești deasupra Kievului. Desant aerian asupra aeroportului „Antonov”, la 15 minute de capitala Ucrainei. Rușii înregistrează pierderi, dar par să fi preluat controlul

VIDEO. Declarația de război a lui Putin. Amenințări demente, posibil nucleare, către aliații Ucrainei „naziste”: „Veți suporta consecințe cum nu ați văzut în istoria voastră! Sper că am fost auzit”

„Un act sinucigaș pentru Putin și dezastruos pentru poporul rus. O rușine istorică”

DOCUMENT. Discursul video în care Putin a anunțat invadarea Ucrainei a fost înregistrat încă de luni, când a semnat decretul privind independența regiunilor Donețk și Lugansk

Rusia susține că a lichidat apărarea antiaeriană a Ucrainei. Kievul anunță că a doborât un elicopter și 5 avioane rusești. Bombardamente în toată Ucraina

VIDEO. Din Transnistria se lansează rachete asupra Ucrainei! În teritoriul separatist moldovean staționează trupe rusești

Panică la Kiev, coloane interminabile cu mașini care fug spre Vest. Rușii au intrat în Ucraina din 4 direcții, sute de tancuri vin dinspre Belarus spre Kiev

Germania blochează Nord Stream 2, Rusia amenință: „Europenii vor plăti în curând 2.000 de euro pentru 1.000 de metri cubi de gaz!”. Acum, prețul – deja umflat – e de aproape 800 de euro

Delirul istoric al lui Putin. Minciunile prin care și-a justificat hăcuirea Ucrainei. I-a criticat chiar și pe Lenin, Stalin, Hrușciov și Gorbaciov, care au fost „prea generoși” cu Ucraina!

Colonelul Mihai din Armata română, mare admirator al lui Putin. Și pensionar special la nici 50 de ani…

Mircea Lucescu: „Nu plec din Kiev. Eu nu sunt laș, n-am plecat nici când a început nebunia la Donețk, în 2014”

Planul criminal: „China trebuie să susțină Rusia emoțional și moral. Va avea nevoie de ea când se va lupta cu SUA pentru Taiwan”. Ordinele Guvernului chinez pentru presă au fost făcute publice, din greșeală, chiar de o publicație a Partidului Comunist

11 COMENTARII

 1. Urla pentru ca i se permite scroafei ordinare sa grohaie pe facebook, tot felul de ineptii. Prin tot ceea ce grohaie nu arata decat cat de tradatoare este ea si cat de vanduta rusilor poate sa fie. Rusia a recunoscut independenta Ucrainei si a tuturor popoarelor din fosta URSS, Din acea clipa, orice navalire a trupelor rusesti peste popoare care faceau parte din fosta URSS transforma Rusia intr-o tara cotropitoare si poporul rus intr-un popor agresor.
  Daca m-as apuca eu sa spun pe facebook toate cretinatatile pe care le grohaie tampita asta platita regeste din banii romanilor pe care ar trebui sa-i apere, as fi inchisa in 2 timpi si 3 miscari plus ca mi-as lua n+1 amenzi. Dar scroafa aasta are voie. Este lasata libera de autoritatile statului pentru ca traim intr-un stat esuat. Si scroafa din Senat a contribuit decisiv prin tot ceea ce a facut la esuarea acestui stat.

  • Pentru ca statul nostru e inca tributar Rusiei. Avem in toate structurile statului agenti ai rusilor si, astfel, agentii de influenta cum este sosoaca sunt lasati sa guite ineptiile, profitand de cerintele democratiei pe care individa o compromite cu buna stinta. In scema ei mentala sau cea impusa de rusi este ideea ca foarte bine, e libertate, pot spune ce vreau, ia sa spun eu ce convine intereselor rusesti si sa impui capul romanilor cu idei antioccidentale si pro-ruse. De asta are nevoie Rusia. Romania e inca o tara vasala Rusiei, cu toata apartenenta la UE si NATO. Avem pe teritoriul tarii imens de multi imbecili iubitori de Rusia. De-asta Sosoaca se lafaie libera cu vorbele ei otravite, pentru ca e protejata chiar de romani pro-rusi din structurile care ar trebui s-o pedepseasca pentru faptele ei.

  • Aceasta creatura , Sosoaca trebuie sa suporte rigorile legii. Nu este admisibil sa- i fie permis sa debiteze atatea ineptii la adresa conducerii tarii.Sosoaca este o persoana fara caracter, impertinenta, mincinoasa, agresiva si ahtiata de putere. Patriotismul pe care il afiseaza este unul lozincard, gaunos. Aceasta individa este o rusine pentru Parlamentul Romaniei, pentru intreaga tara.

 2. Dar de ce nu te muti in Rusia ma oligofreno, rusofila tradatoare, trompeta sputnik?! Nu mai promovati imbecilitatile acestei individe, chiar si reclama negativa pe care si-o face singura, tot reclama se numeste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here