Ruptură pe falia PRM-istă din PSD. Codrin către Olguța: „Gata, drumurile noastre s-au despărțit! Asta e, să mergi cu Ciolacu!”

0
2654
Lia Olguța Vasilescu - Codrin Ștefănescu

Ruptură între două trompete gălăgioase ale PSD: zurbagiul Codrin Ștefănescu și otrava Lia Olguța Vasilescu. Doi politicieni nefrecventabili, crescuți la „școala de psihiatrie politică” a lui Corneliu Vadim Tudor: Partidul România Mare (PRM).

Cel care a dat semnalul despărțirii drumurilor a fost Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD pe vremea domniei lui Dragnea.

Furios că „tovarășa sa de drum”, Lia Olguța Vasilescu, a anunțat că-l susține pe interimarul Marcel Ciolacu pentru șefia PSD, Ștefănescu spune că nu mai are ce vorbi cu „trădătoarea”. Anunțul a fost făcut într-un interviu acordat lui Cristoiu, pe YouTube.

„Lia Olguța Vasilescu a anunțat că-l susține pe Ciolacu. Gata, drumurile noastre s-au despărțit! Asta este… asta este… foarte bine, să mergi cu Ciolacu!”, s-a precipitat Codrin Ștefănescu.

Acesta îl îndeamnă pe Eugen Orlando Teodorovici să candideze pentru funcția de președinte al PSD, pentru a scoate partidul din mâinile lui Marcel Ciolacu, care „lucrează pentru «statul paralel»”.

Ciolacu a anunțat că va candida la Congresul PSD pentru a obține șefia partidului, în fruntea unei echipe din care va face parte și Lia Olguța Vasilescu.

„Îmi doresc în echipă atât pe Gabriela Firea, cât și pe Sorin Grindeanu și Lia Olguța Vasilescu. Nu am niciun fel de problemă. Doamna Firea a anunțat că își dorește, doamna Olguța Vasilescu de asemenea”, a declarat Ciolacu la Antena 3.

Delir de mitoman: „Eu am murit atunci, pe 21. De Paște și de Crăciun, noi ne depunem lumânari la propriul nostru mormânt”

În același interviu acordat lui Ion Cristoiu (care i-a ascultat toate aberațiile fără a-l contrazice măcar o singură dată), Codrin Ștefănescu a avut și reprize de delir din sfera mitomaniei. El continuă să se prezinte ca fiind un mare revoluționar, care a înfruntat gloanțele dictaturii ceaușiste pe 21 decembrie 1989, la „baricada de la Inter”.

Evident, fabulează. Dar cum fabulează! Susține că e „mort” și că aprinde lumânări, de două ori pe an, la „propriul mormânt”!

„Eu am fost pe baricade, am văzut moartea cu ochii acum 31 de ani, aici, la Intercontinental. Eu am murit atunci, pe 21 noaptea. Gata, deja am mormântul făcut! Noi, cei care am supraviețuit, ne depunem la fiecare Paște și Crăciun câte o lumânare la propriul nostru mormânt. Noi eram morți de atunci, nu credeam că mai scăpăm la a patra rafală…”, a delirat Ștefănescu, reușind să se impresioneze pe el însuși.

Codrin Ștefănescu face parte din armata de profitori ai Revoluției, care s-au îmbogățit prin impostură, punându-și în piept certificatul de revoluționar. Certificat dobândit prin celebrele „fabrici de revoluționari”, cum a fost cea condusă de escrocul Dorin Lazăr Maior (fost deputat PSD, acum pușcăriaș), prietenul lui Codrin Ștefănescu.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

PSD a trimis un polițist-pușcăriaș să susțină agresiunea asupra lui Nicușor Dan! Soția sa e tot polițistă, angajată la Firea

În plină pandemie, Daniel Florea (PSD), primarul Sectorului 5, a dat unei firme turcești cu sediul la Moscova un contract de 185 de milioane de euro pentru îngrijirea spațiilor verzi

Robert Negoiță și-a plimbat iubita prin China pe banii Primăriei! A cazat-o la hotel de 5 stele

Putea fi doar măturător, dar PSD l-a pus șef la ADP Sectorul 4. Marian Goleac, aghiotantul primarului Băluță, și-a falsificat diplomele de Bac și de facultate. DNA l-a trimis în judecată

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here