Roșca Stănescu gonflează, diversionist, teza fraudării votului, încercând să ajute PSD. Oana Stancu-Zamfir a tras o spaimă

3
1280
Sorin Roșca Stănescu

Ex-turnătorul ex-pușcăriaș Sorin Roșca Stănescu (71 de ani) a lansat sâmbătă, la televiziunea ex-turnătorului ex-pușcăriaș Dan Voiculescu, o teorie otrăvită, care aduce a diversiune.

„Nu am încredere în corectitudinea modului în care vor fi numărate voturile”, a spus Roșca Stănescu, inducând dubii publicului în preziua alegerilor parlamentare, deși nu avea nicio dovadă în sensul incertitudinilor.

„Nici nu a început procedura de vot în România și iată că există grave acuzații. Din păcate, această situație îmi dă apă la moară. Eu nu îndemn pe nimeni să nu meargă la vot, dar eu unul nu voi vota de data aceasta”, a declarat Sorin Roșca Stănescu, sâmbătă după-amiază, la Antena 3.

„E prima oară când nu votez. Ca o formă de protest. Nu am încredere în corectitudinea modului în care vor fi numărate voturile”, a adăugat Roșca Stănescu, care a avut și un semi-mandat de senator (2012-2014), pe vremea PNL-ului USL-ist, cu Crin Antonescu „la butoane”. În 2014 a fost dat afară din PNL, a fost condamnat la închisoare și a fost nevoit să plece din Senat.

Moderatoarea Oana Zamfir-Stancu a tras o sperietură: „Sunt mulți români care gândesc ca dumneavoastră, potrivit sondajelor. (…) Trebuie cântărită foarte bine situația în care ne aflăm”.

Zamfir-Stancu a tresărit crezând că Roșca Stănescu, prin mesajul său defetist, ar putea convinge mai mulți telespectatori ai Antenei 3 (majoritatea, cu opțiuni PSD-iste) să nu meargă la vot, ceea ce ar pune în pericol un nou mandat de senator al soțului duduii anteniste, Daniel Zamfir. Acesta ocupă poziția a 4-a pe lista PSD pentru Senat la București, după Gabriela Firea, Adrian Streinu Cercel și Gabriel Mutu.

De fapt, Roșca Stănescu făcea o diversiune cu alte consecințe. El încerca să contribuie la ridicarea unui curent de lehamite generală, singurul care ar mai putea schimba situația pe care sondajele o prezintă ca fiind implacabilă, cu PNL câștigător al alegerilor, la cel puțin 4-5 procente în fața PSD.

Altfel spus, Sorin Roșca Stănescu încearcă să creeze o furtună a absenteismului masiv, care să bulverseze ierarhiile.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. Mergeți la vot….!!..mergeți la vot și le dați în bot comuniștilor, infractorilor, interlopilor, curvelor din PSD…!!!… votați !!,… votați…. votați….nu lăsați ciuma roșie să devină molimă…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here