Manipulare ordinară a lui Ion Cristoiu în favoarea PSD: „Iohannis vrea să schimbe Constituţia pentru a fi preşedinte şi după 2024”

3
6450

Ultima mare intoxicare a campaniei electorale televizate le-a aparținut, în tandem, „vărănașului” Mihai Gâdea și „maestrului” Ion Cristoiu. Joi seara, în ultima emisiune electorală a Antenei 3 (de vineri, campania e interzisă la TV), Gâdea a găzduit cu bucurie scenariul manipulator, de-a dreptul abject, prezentat de Cristoiu.

„Maestrul” Cristoiu i-a îndemnat pe români să nu voteze vreun partid de dreapta (PNL, USR-PLUS sau PMP), ci unul de stânga (PSD sau Pro România), pentru ca președintele Klaus Iohannis să nu aibă majoritate parlamentară. Dacă o va avea, va schimba Constituția astfel încât să obțină și al treilea mandat la Cotroceni! Ce manipulator de duzină a ajuns acest Cristoiu!!!

Diversiunea din emisiunea lui Gâdea a avut loc imediat după cea din emisiunea lui Radu Tudor, unde a fost prezentat un sondaj făcut de PSD-istul Vasile Dîncu, dar care a fost prezentat ca fiind un sondaj independent. Doar prezența de spirit a senatoarei Iulia Scântei a făcut ca publicul să afle că autorul sondajului este un PSD-ist, ba chiar unul din conducerea partidului, și candidat pe deasupra. Conform sondajului manipulator, PSD ar fi pe primul loc, cu 35%!!!

După intoxicarea Radu Tudor – Vasile Dîncu, a urmat intoxicarea Mihai Gâdea – Ion Cristoiu. La fel de grosolană, la fel de mizerabilă.

Scenariul diversionist al lui Ion Cristoiu

„Voi  merge la vot şi voi urmări cu atenţie rezultatele. Mă voi uita la cine va fi pe primul loc.

Aceste alegeri nu sunt alegeri parlamentare. Au fost declarate şi fixate de către preşedintele Iohannis. Aţi văzut şi declaraţia de astăzi: «Veniţi la vot dacă mă iubiţi!». De regulă, de 30 de ani, preşedinţii – oameni corecţi, cu excepţia lui Klaus Iohannis – au zis: «Ieşiţi la vot cu orice preţ!».

Până acum câteva zile, Iohannis spunea: «Mergeţi la vot şi votaţi PNL!». Azi a transmis: «Mergeţi la vot şi mă votaţi pe mine, dacă mă iubiţi!». Asta confimă un lucru pe care-l ştiam din surse: în ultima săptămână, campania a fost trecută pe persoană fizică.

Duminică are loc un referendum pro sau contra Klaus Iohannis. Dacă PNL iese pe primul loc, indiferent de scor, Iohannis va trage concluzia şi ca persoană, şi ca personalitate, că electoratul l-a ascultat.

În al doilea rând, este un referendum cu întrebarea: «Vreţi să mai fie Klaus Iohannis preşedinte şi după 2024?».

Veţi spune: dar cum să fie o astfel de întrebare? Aţi observat că şi el, şi Ludovic Orban, chiar în seara asta, au vorbit de reformarea Constituţiei.

Între altele, dacă domnul Iohannis îşi va îndeplini visul, Constituţia o să prevadă transformarea (ţării) în republică prezidenţială, ceea ce-i dă posibilitatea lui Iohannis, dar şi altor preşedinţi, să mai candideze încă o dată. (…) Numai aşa se explică toată agitaţia lui.

Sfatul meu: mergeţi la vot şi nu daţi puterea absolută nimănui! Ideal ar fi să aveam o astfel de împărţire a puterii, încât Iohannis să nu aibă Parlamentul său, chiar dacă va fi Guvern PNL-USR.”

SONDAJ. Ultima strigare: pe cine votați la alegerile parlamentare din 6 decembrie?

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Soția-paravan a lui Tudorache garantează cauțiunea și pentru ea, și pentru el, cu case de peste 1.200.000 de euro!

Răzbunarea lui Stelian Tănase: aflat în proces cu Tismăneanu, și-a pus soția să-l dea afară de la Europa Liberă!

3 COMENTARII

 1. E clar, bolsevicii fac exact ce-au facut si cu regele Mihai. I-au taiat orice cale. Lui Johannis ii inventeaza vini pe care nu le are, numai pentru a-si asigura lor, PSD-ului, calea catre nemurire. Sunt marsavi si au tentacule peste tot!!! Cristoiu e un ardei umplut cu excremente comuniste!!!

 2. Ma nea Cristoiu spune sincer ,te platesc bine cei din sleatha PSD?
  Cum poti sa afirmi ca ca Iohannis vrea sa schimbe Constitutia?
  Tu stii ca la actuala Constitutie lucreaza o echipa care nu au nici in vlin nici in maineca cu politica voastra de pupatori de funduri care va platesc mai bine?
  Ceea ce faceti voi acum nu se mai numeste jurmalism di pupatori de varfuri de pantofi?
  Sa-ti fie rusine Cristoiule pt.mizeriile pa care le publici.
  Dintr-un om apreciat ai ajuns un manipulator! RUSINE sa-ti fie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here