România va avea 1.000 km noi de autostrăzi și drumuri expres până în 2024, anunță ministrul Transporturilor. Care sunt rutele vizate

1
4622
FOTO: cnadnr.ro

România ar trebui să termine, până în 2024, încă 700 de kilometri de autostrăzi și 300 de kilometri de drumuri expres, a declarat joi ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Acesta spune că proiectele sunt deja în derulare: fie în lucru, fie în procedură de licitație sau proiectare.

La conferința online RoInvest, ministrul Bode a anunțat: „Avem în derulare proiecte importante şi considerăm că 700 de kilometri de autostradă şi 300 de km de drum expres pot fi finalizaţi. (…) Sunt 700 de kilometri de autostradă cu unele tronsoane în lucru, altele vor intra în lucru în perioada următoare, dar cert este că pot fi finalizate, conform contractelor, până în 2024“.

Ar fi vorba despre lotul 1 și lotul 5 al Autostrăzii Sibiu – Pitești, Autostrada Lugoj – Deva, Autostrada A3 Transilvania (ruta București – Ploiești – Brașov – Cluj – Oradea – Borș) cu excepția tunelului Meseș, Autostrada A7 de la Ploiești până la Pașcani (traseul integral este Ploiești – Pașcani – Suceava – Siret) și, integral, Centura Bucureștiului (A0).

Cei 300 de kilometri de drum expres sunt pe rutele Craiova – Pitești, Brăila – Galați, Focșani – Brăila și Buzău – Brăila.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Prea Mitocanul Ignatie, episcopul Hușilor: „Virusul e pitit după colţul bisericilor, așteptând să-i înşface doar pe cei care sunt creştini ortodocşi şi fără buletin de Iaşi” / „Nu o veți putea carantina pe Sfânta Parascheva!”

VIDEO. Soțul judecătoarei „anti-botniță” din Piatra Neamț a adus un autocar cu moldoveni în Piața Universității, ca să nu fie „îmbotnițați”. El a găsit vinovații pandemiei: masoneria, „cârpa”, „musulmanu’”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here