„Rezistența” pușcăriașului Dan Voiculescu a salvat România de dictatură! Omagiu turnătorului infractor, la Antena 3

11
1282
Dan Voiculescu

Jucându-se de-a blogger-ul politic, Dan Voiculescu (73 de ani) emite enormități pe care Antena 3 le citează cu sfială, dar și mult drag, din oră în oră, de parcă ar cita din Platon. Iar Varanul nu se dezminte: se ouă câte-o mărgică urlătoare la fiecare cotcodăcit pe cuibarul blogului.

Luni, 22 iunie, turnătorul Felix a scris despre felul în care a reușit să evite România căderea pe termen lung într-un „regim politic discreționar”. Într-o dictatură, ca s-o spunem pe scurtătură: „dictatura lu’ Băsescu”.

Mulți români au trudit la păstrarea României în zona democrației. Iar printre ei, la loc de cinste – pușcăriașul Voiculescu! Chiar el, infractorul care „și-a pierdut libertatea pentru îndrăzneala de a critica Puterea” – ce tupeu pe hoțul ăsta, care pozează în deținut politic!

Cică „rezistența” lui de pușcăriaș-model ne-a salvat nouă democrația!!!

Dar „profesorul” Dan Voiculescu (altă dovadă de tupeu!) ne oferă și o mare surpriză: recunoaște că UE și SUA ne-au ajutat să evităm alunecarea spre dictatură. Asta, după ce Antena 3 a înjurat ani de zile UE și SUA, cu toți ambasadorii lor, pentru că susține „statul” paralel (aka „sistemul ticăloșit”, aka „dictatura”) din România și ne transformă în „colonie”.

Flatulența ideologică a lui Dan Voiculescu

„În contextul informației referitoare la arestarea contracandidatului actualului președinte al Belarus cu puțin timp înainte de alegerile prezidențiale din această țară, două scurte comentarii:

  1. Folosirea justiției pentru a elimina adversarii politici este specifică tuturor regimurilor autoritare, care doar mimează democrația și transformă abuzul în politică de stat. Din păcate, în perioada 2005-2014, în mandatele de președinte ale suspendatului Băsescu Traian, și România a fost controlată de un astfel de regim.
  2. Din fericire, atât rezistența întregii societăți românești (inclusiv a celor care și-au pierdut libertatea pentru îndrăzneala de a critica Puterea), cât și parteneriatele strategice cu Statele Unite și Uniunea Europeană, au salvat România de instalarea, pe termen nedefinit, a unui regim politic discreționar.

Cu toate greutățile și disfuncționalitățile inerente, România este astăzi de partea bună a istoriei, acolo unde arestările adversarilor politici nu mai pot fi decise de un președinte abuziv care își subordonează Justiția, cu presiuni și protocoale secrete.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

„Îmi stropesc patul cu lacrimile mele. Viaţa mea de iad s-a apropiat!”. Lovită de Covid-19, necredincioasa Ozana citează din psalmii lui David

Gușă, Ciutacu și Cristoiu, surse de fake news pentru Sputnik. Cei trei cântă în corul propagandei ruse

FOTO+VIDEO. Sorina, la un an de America. „Familia Șărămăt o învăța să ne dea foc la casă și să fugă” / „Bătăi cu cureaua pe pielea goală și cu urzica” / „A fost pregătită de asistenta maternală «să țipe, să se tăvălească pe jos, să se țină de balustradă, să facă pe ea»” / „Au învățat-o să toarne o cafea în capul doamnei psiholog”

11 COMENTARII

  1. Mama, mama ce invazie de varanei pe aici.
    Mai copii, nu stiti voi ce hram poarta jigodia asta securista si cat a furat.
    O spune un om care tangential de cateva ori a avut de-a face si cu CRESCENT si cu DUNAREA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here