luni, februarie 26, 2024
AcasăNewsCiolacule, ai greșit ținta! Șpăgarul-șef de la Unifarm e omul lui Ponta,...

Ciolacule, ai greșit ținta! Șpăgarul-șef de la Unifarm e omul lui Ponta, nu al PNL! De știut când faceți Alianța Corupților…

-

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, încearcă să scoată oarece folos electoral din operațiunea DNA împotriva directorului Unifarm, Adrian Ionel. Brusc, șeful PSD a devenit justițiar, criticând un act de corupție. Ciolacu e pe drumul îndreptării, ne-am zis. Dar era doar o nouă ticăloșie.

Marcel Ciolacu a comis o nouă mizerie: într-o postare pe Facebook, a atribuit Guvernului PNL un act de corupție săvârșit de un individ pus în fruntea Unifarm, în 2012, de Victor Viorel Ponta – președintele PSD și premierul României în acel moment, aliatul politic al lui Ciolacu în prezent!

În cei 8 ani scurși de atunci, directorul Unifarm a rămas neclintit în fruntea companiei care aparține de Ministerul Sănătății. Nu l-au schimbat nici Guvernul Cioloș, nici „guvernele lui Dragnea” (Grindeanu, Tudose, Dăncilă), nici Guvernul Orban.

Dintre acestea, singurul care are circumstanțe atenuante este Guvernul Orban, care la numai 4 luni de la instalare s-a trezit în plină pandemie.

- Advertisement -

În schimb, cele trei guverne PSD, pe care deputatul Marcel Ciolacu le-a votat și le-a susținut până la noile ordine ale lui Dragnea, nu s-au atins timp de aproape trei ani de Adrian Ionel, omul lui Ponta din fruntea Unifarm.

DNA a anunțat printr-un comunicat că îl cercetează sub control judiciar pe Adrian Ionel, directorul Unifarm, pentru 5 capete de acuzare, printre care luare de mită (760.000 de euro pentru el, 340.000 pentru alți angajați ai Unifarm, 1.100.000 în total).

„Și ne mai întrebăm de ce nu au bani de pensii și alocații!”, scrie Ciolacu, dizgrațios-populist. Voi vă întrebați, noi răspundem, Ciolacule: pentru că ați furat voi, PSD-iștii, de ați rupt, iar acum, în pandemie, a furat omul lui Ponta!

- Advertisement -

Dacă au mai furat și alții, să-i înhațe DNA pe toți, indiferent di ce tabără ori fi!

Mesajul dizgrațios al lui Marcel Ciolacu

„Am fost singurii care am spus că prin achizițiile făcute fără licitație, în timpul pandemiei, fură! Că de aceea vor prelungirea stării de alertă la nesfârșit. Ca să fure și mai mult! Și le-am spus STOP! Ajunge!

760.000 euro este șpaga pretinsă, potrivit organelor de cercetare penală, de cel aflat la conducerea Unifarm. Pentru măștile care nici astăzi nu au ajuns la persoanele vulnerabile. Pentru combinezoanele pe care medicii nu le-au avut în lupta cu virusul.

Și ne mai întrebăm de ce nu au bani de pensii și alocații! De ce nu au bani pentru firmele și producătorii români! De ce nu se văd nicăieri milioanele împrumutate de ministrul Finanțelor?!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

„Îmi stropesc patul cu lacrimile mele. Viaţa mea de iad s-a apropiat!”. Lovită de Covid-19, necredincioasa Ozana citează din psalmii lui David

Gușă, Ciutacu și Cristoiu, surse de fake news pentru Sputnik. Cei trei cântă în corul propagandei ruse

FOTO+VIDEO. Sorina, la un an de America. „Familia Șărămăt o învăța să ne dea foc la casă și să fugă” / „Bătăi cu cureaua pe pielea goală și cu urzica” / „A fost pregătită de asistenta maternală «să țipe, să se tăvălească pe jos, să se țină de balustradă, să facă pe ea»” / „Au învățat-o să toarne o cafea în capul doamnei psiholog”

- Advertisement -

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -