Revelioanele mogulilor: manele pe Antena 3, bâțâială cu George Simion, Rareș Bogdan, Pandele, Ciutacu, Zară și Oana Lovin la RTV. „Sabrina, să vină moșu’ / Este imbrăcat în roșuuu”

1
5889
RTV și Antena 3 au pregătit "spectacole de gală" de Revelion, cu manele, conspiraționiști și politicieni

Posturile de televiziune ale mogulilor TV, Dan Voiculescu și Sebastian Ghiță, le pregătesc ceva cu totul și cu totul deosebit românilor în seara de Revelion. Deși ne asigură că ar fi vorba de singurul Revelion “live” de la televiziunile românești, Antena 3 a difuzat deja fragmente – un „teasing” al mult-șteptatului moment. România TV a renunțat la pretenția că transmite live și a difuzat, la rându-i, o secvență sugestivă a spectacolului înregistrat.

Pe parcursul secvenței de două minute și 38 de secunde publicată pe Facebook cu scene de la emisiunea pregătită de România TV apar în cadru personaje care, conform prezentării lor politice, n-ar avea ce să caute împreună.

Printre cei care pot fi văzuți în platoul RTV sunt „inamici pe viață și pe moarte” în public: Oana Lovin, Rareș Bogdan, Florentin Pandele, George Simion, Victor Ciutacu, Cozmin Gușă, Petre Roman, Aurelian Bărbulescu, Ovidiu Zară. „Așa ceva nu s-a mai pomenit!”, spune prezentatorul, din off, ca o concluzie a imaginilor care rulează pe ecran.

În mod șocant, se pare că de la acest eveniment a lipsit tocmai Diana Șoșoacă.

La Antena 3, povestea e mai elaborată. Cimentul care leagă emisiunile și calupurile de publicitate dă impresia că ar fi alcătuit din manelele omniprezente.

Lăutarii din studio au câte o rimă pentru fiecare vedetă a postului. „Cu Gina vorbești orice, au-au-au, La știri economice, au, inima mea!”, sună două dintre versuri.

Ceva mai încolo, prezentatorii „spectacolului de gală” primesc și ei omagii cu totul deosebite: “Pentru Sergiu-am toată stima,/ e băiat din Bucovina,/ Sabrina, să vină moșu’/ este imbrăcat în roșuuu!”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Expertă: valul Omicron va fi nimicitor. „Risc foarte mare, suntem extrem de vulnerabili. În 20 de zile vom avea 1.500 de paturi ATI ocupate“

Viața și moartea lui Victor Socaciu – folkist, deputat PSD, consul la Montreal, revoluționar cu certificat

* Premierul Ciucă mai bagă 307 inși în ministere, în penultima zi din an. La Economie, în loc să se reducă numărul de angajați la 584, crește la 1.146!

* Ghinea distruge propaganda PSD: „Să se calmeze Nistorescu, Chireac și alți borfași! Budăi este și idiot, și ticălos. Nu voi lucra cu fonduri din PNRR”

* Guvernul PSD-PNL mărește accizele la carburant: de la 1 ianuarie, benzina și motorina se scumpesc cu încă 7 bani pe litru. În 2022, prețul va ajunge la 7 lei/litru

Dezlănțuire de ură a unui anti-vaccinist român din Suedia față de fiica sa, doctorița Laura Ghibu, care a îndrăznit să-i pună la punct idolii conspiraționiști: Dana Budeanu, Monica Pop și popa Terheș

Revelionul TVR, de 7 ori mai ieftin decât mizeria de anul trecut. Fără Garcea și Leana lu’ Pârțag, ci cu artiști adevărați

Radu Moraru către Șoșoacă: „Diana, draga mea, te implor: ia-mă consilier!” / „Ești inteligentă, Kovesi e zero pe lângă tine” / „Te-aș pune șefa procurorilor din România, să bagi spaima în toți” / „Dacă facem echipă, nu ne mai învinge nimeni”

Socrul lui Rareș Bogdan și-a triplat profitul în ultimul an. Vasile Vita i-a donat fetei lui zeci de mii de euro

* SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (45) / Nicolcioiu şi banii din Iran

Rusia și-a ales campionii din România în 2021: Cristoiu, Roșca Stănescu, Ciutacu, Anca Alexandrescu, Răzvan Dumitrescu

* Ion Țiriac ar vrea să trăiască într-o dictatură comunistă! „Dacă aș avea 30 de ani, m-aș muta în China”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here