Reporterița-gaiță a RTV, înjurătură în direct: „Iar mi-a închis. Băga-mi-aș…”

2
12685
Mirabela Dumitrache

Moment de uluială pentru telespectatorii postului România TV, sâmbătă după-amiază, produs de o reporteriță gureșă, care vorbește mult, repede și gălăgios, în stilul „gaiță”.

La un moment dat, prezentatoarea unui buletin de știri, Violeta Romanescu, i-a dat legătura reporteriței-gaiță, Mirabela Dumitrache.

Aceasta nu și-a dat seama că se află în direct, așa că a slobozit două fraze scurte, strămoșești: „Iar mi-a închis. Băga-mi-aș…!”

Violeta Romanescu e stânjenită, zâmbește forțat, se uită la invitați și încearcă să iasă cumva din încurcătură. Așa că se face că nu a auzit, deși e străvezie. Zice: „Se pare că e o problemă tehnică… Vom încerca să reluăm legătura cu colega noastră…”

N-au mai reluat nicio legătură. Au abandonat și subiectul pentru care o băgaseră în direct. Au trecut la alte știri, expulzând-o din jurnalul de știri pe reporterița-gaiță care-și „băgase” nu-se-știe-ce… în direct.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Monstrul din Onești: „Îi promit că tot îl găuresc. Dau drumul la 2-3 grenăzi lângă el. Îi arăt eu cum se moare în moarte crâncenă. Pe comandantul ăsta îl omor, şi pe copiii lui, şi pe nevastă-sa”

* Jaf marca Firea: un teren din Parcul Verdi, răscumpărat de Primărie cu 1.080 euro/mp, a fost concesionat unor „băieți deștepți”, la preț derizoriu, pe 25 de ani!

* Tragedie epică pentru directorul Ivănescu din Ministerul Tineretului: într-o singură zi, soția i-a murit, iar băiatul s-a spânzurat. Soacra i-a fost răpusă de Covid acum două luni

Provocare AUR cu iz rusesc în Transnistria. Zeci de persoane cu tricouri „Votează AUR, alege România!” au încercat să treacă Nistrul, fiind oprite de separatiști

VIDEO. Ofensiva Moscovei: Cozmin Gușă încearcă să construiască o mișcare care să scoată România din Uniunea Europeană!

Un interlop periculos a revenit în pușcărie dintr-o neglijență: și-a uitat pistolul în cabina de probă, la mall! Avea și gloanțe de război

O uriașă escrocherie: „uniunea ziariștilor” cu pensii speciale. Gen. Pavel Abraham, col. Dogaru, baronul Morega, pușcăriașul Roșca Stănescu, caraghiosul Brătianu-„Cartof” iau 50% în plus la pensie. Schema a fost pusă la cale de Doru Dinu Glăvan de la Radioul public

O toxină AUR: Ovidiu Hurduzeu. Își făcea vacațele la Moscova, acum face propagandă pro-Rusia, anti-Occident, anti-vaccinare

* Planul pervers al unui profesor de 54 de ani, din Buzău, tată a trei copii: a încuiat o elevă de 12 ani în clasă și a abuzat-o sexual. Ghinionul lui: totul a fost înregistrat de camerele de supraveghere

Thriller la Euro 2020: Germania – Ungaria 2-2! Nemții au fost la 6 minute de eliminare, deși au jucat toate meciurile la München!

2 COMENTARII

  1. E(h)eee…, păiii…, a mai fost, prin anii’ 90, un episod… RELATIV-SIMILAR, tot la o televiziune-națională foarte-urmărită, protagonistă fiind ANDREEA ESCA: într-o pauză, vedeta-prezentatoare de la „știrile” postului „Pro TV”, în timp ce îi era aranjat părul, probabil nedându-și seama că este înregistrată, a spus, liniştită: “Hai să băgăm şi noi o probă, cred că se F**U – Sic!, N.n. – asta, că aud emisia în casca mea!”!!!!!

    Caseta-buclucașă a ajuns (nu se știe cum…) în/pe mâinile cuplului de comici-T.V…. Huidu-și-Găinușă, care au dat pe post înregistrarea-video, în emisiunea lor foarte populară „Cronica cârcotașilor”, de la o altă televiziuiune-națională, spreee… marea supărare a Andreei Esca (TOTAL-JUSTIFICATĂ, opinăm noi!!!!!!!!!), care i-a acuzat de… lipsă-de-colegialitate și mizerie-morală, fiind vorba despre CULISELE unei emisiuni, NU despre o gafă… ÎN-DIRECT (!), ca-n cazul cucuvelei de la „GuițăTeveu’!

    • Bineee…, așaaa…, au fost gafe d’asteaaa…, cu microfonu’ uitat deschis…, comise de „jurnalizdele-frenetice” (termenu’ ăsta… NOI l-am inventat, dar… ni l-a furat George Stanca, „Il-Giulestino”, care a zis apoi că-i aparține patentul, deși, repetăm, nea-Georgică de la noi îl preluase, din vremea – anii ’90 – când „își-făcea-veacu'”, mai ales vara, pe la noi prin redacție, la „Telegraf”!!!), vorb’aiaaa…: „fără-număr-,-fără-număr”!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here