Planul pervers al unui profesor de 54 de ani, tată a trei copii: a încuiat o elevă de 12 ani în sala de clasă și a abuzat-o sexual. Ghinionul lui: totul a fost înregistrat

1
2508
Profesorul Ștefan Nedelcu și Școala gimnazială din Merei, județul Buzău

Ștefan Nedelcu (54 de ani), profesor suplinitor la şcoala gimnazială din comuna Merei, judeţul Buzău, a fost plasat în arest la domiciliu, fiind acuzat de agresiune sexuală asupra unei minore. Dascălul a reținut o fetiţă de 12 ani în sala de clasă, după ore, a încuiat ușa, apoi a sărutat-o pe gură pe copilă, agresiv și prelungit.

Polițiștii, coordonați de un procuror, l-au pus sub acuzare pentru agresiune sexuală, l-au reținut 24 de ore și au cerut arestarea preventivă, dar instanța a fost mai blajină: l-a plasat în arest la domiciliu.

Potrivit Inspectoratului Şcolar Buzău, în mijlocul acestui scandal se află „un suplinitor de biologie şi educaţie fizică”. Numele acestuia a fost aflat de presa buzoiană: Ștefan Nedelcu.

Eleva de 12 ani le-a povestit părinților ce s-a întâmplat, iar aceștia au mers la școală și au făcut reclamație.

Conducerea unității de învățământ s-a comportat corect, neîncercând să-l „acopere” pe profesorul-agresor. A sesizat Poliția, miercuri, imediat ce a aflat despre incidentul produs pe 18 iunie. Camerele de supraveghere au fost puse la dispoziția polițiștilor și a părinților fetei.

Școala generală din Merei

După ce au vizionat înregistrările de pe camerele de supraveghere ale şcolii, anchetatorii i le-au arătat și lui Ștefan Nedelcu. Imaginile confirmau clar și explicit că dascălul a agresat sexual eleva de 12 ani, într-o sală de clasă, sărutând-o pe gură.

În fața probelor zdrobitoare, profesorul pervers a demisionat. Inițial, el susținuse că acuzațiile nu sunt adevărate. A fost încătușat pe loc și reținut pentru 24 de ore.

Ștefan Nedelcu

Arest la domiciliu, în comuna Cochirleanca

A doua zi, joi, Ștefan Nedelcu a fost prezentat în fața unui judecător de drepturi și libertăți de la Tribunalul Buzău, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Instanța a decis însă arest la domiciliu pentru aceeași perioadă. Domiciliul lui Nedelcu este în satul Gara Boboc, comuna Cochirleanca (la est de municipiul Buzău).

Decizia pe scurt a instanței din Buzău

„Respinge propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău privind luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul N. S.

Faţă de inculpatul N. S. ia măsura arestului la domiciliu pe o durată de 30 zile, începând cu data expirării măsurii preventive a reţinerii, 24.06.2021, ora 19.30, şi până la data de 23.07.2021.

Impune inculpatului obligaţia de a nu părăsi imobilul în care locuieşte situat în sat Gara Boboc, com. Cochirleanca, jud. Buzău, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza.

În baza art. 221 alin. (2) Cod procedură penală, pe durata arestului la domiciliu, inculpatul are următoarea obligaţie:

a) să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat;

b) să nu comunice cu persoana vătămată M. R. G. sau membrii de familie ai acesteia, cu martorii A. M., M. E.

În baza art. 221, alin. (4) Cod procedură penală, atrage atenţia inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care îi revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive.”

Ștefan Nedelcu

Ștefan Nedelcu are trei copii. Doi dintre ei au participat la „Exatlon România”

Potrivit Buzoienii.ro, profesorul Ștefan Nedelcu are trei copii. Doi dintre ei au participat la „Exatlon România”, show-ul de pe Kanal D. În urma participării la concurs, unul dintre cei doi fii-concurenți ai profesorului din Merei a fost invitat la diverse emisiuni de televiziune.

Ștefan Nedelcu deține – alături de familie – o școală de dans în Buzău. Așa a ajuns la Școala Gimnazială din Merei, unde le oferea copiilor lecții de dans, informație confirmată și de primarul comunei, Ștefan Chircă (PSD).

”Am înţeles că sunt înregistrări pe care profesorul nu le-a mai putut contesta. Acest domn a fost adus în urmă cu trei ani la şcoala Merei pentru a le oferi copiilor lecţii de dans, apoi a primit posturile de suplinitor la biologie şi educaţie fizică, anul trecut”, a spus primarul comunei Merei, Ştefan Chircă.

La recensământul din 2011 (ultimul făcut în România), comuna Merei avea 6.800 de locuitori. Situată în apropierea municipiului Buzău, la vest de acesta, comuna este formată din 11 sate: Merei, Ciobănoaia, Dealul Viei, Dobrilești, Gura Sărății, Izvoru Dulce, Lipia, Nenciulești, Ogrăzile, Sărata-Monteoru și Valea Puțului Merei.

Comuna Merei, cu cele 11 sate ale sale, e situată la vest de municipiul Buzău

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Jaf marca Firea: un teren din Parcul Verdi, răscumpărat de Primărie cu 1.080 euro/mp, a fost concesionat unor „băieți deștepți”, la preț derizoriu, pe 25 de ani!

* Primarul Aradului, pe urmele lui Bolojan: desființează 360 de posturi. Se economisesc, din salarii, 20 milioane de lei pe an

Provocare AUR cu iz rusesc în Transnistria. Zeci de persoane cu tricouri „Votează AUR, alege România!” au încercat să treacă Nistrul, fiind oprite de separatiști

VIDEO. Ofensiva Moscovei: Cozmin Gușă încearcă să construiască o mișcare care să scoată România din Uniunea Europeană!

Un interlop periculos a revenit în pușcărie dintr-o neglijență: și-a uitat pistolul în cabina de probă, la mall! Avea și gloanțe de război

O uriașă escrocherie: „uniunea ziariștilor” cu pensii speciale. Gen. Pavel Abraham, col. Dogaru, baronul Morega, pușcăriașul Roșca Stănescu, caraghiosul Brătianu-„Cartof” iau 50% în plus la pensie. Schema a fost pusă la cale de Doru Dinu Glăvan de la Radioul public

O toxină AUR: Ovidiu Hurduzeu. Își făcea vacațele la Moscova, acum face propagandă pro-Rusia, anti-Occident, anti-vaccinare

„Sărmăluță” și Mustăciosu au pierdut procesul cu TVR: emisiunea-trompetă a PSD nu revine la ora 21.00

VIDEO. Filmul gravului incident din Marea Neagră, unde aviația rusă a deschis focul asupra unei nave britanice în apele teritoriale ucrainene

Thriller la Euro 2020: Germania – Ungaria 2-2! Nemții au fost la 6 minute de eliminare, deși au jucat toate meciurile la München!

1 COMENTARIU

  1. Probabil, individul voia sa se perfectioneze. ca sa devina profesor titular la disciplina Educatie sexuala, pe care perversii oficiali din parlament, duvern si din alte zone vor sa o bage in viata scolarilor nevinovati.
    O fi auzit ca e proba de concurs pentru ocuparea catedrei respective…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here