luni, martie 4, 2024
AcasăRăzboi în Ucraina"Recolta" lunii aprilie: 4 colonei ruși lichidați în nici două săptămâni

„Recolta” lunii aprilie: 4 colonei ruși lichidați în nici două săptămâni

-

În perioada 1-13 aprilie, luptătorii ucraineni au ucis pe front 4 comandanți loiali președintelui scelerat Vladimir Putin. Toți erau bine poziționați în armata rusă, având gradul de colonel sau locotenent-colonel: Dibir Dibirov Magomadinovici, Aleksandr Bespalov, Dinar Hametov, Georgi Petrunin.

Locotenent-colonelul Dibir Dibirov Magomadinovici a fost unul dintre comandanții armatei ruse din cadrul Regimentului 29 Gărzi de pușcă motorizată, Divizia 42 de pușcă motorizată de Gardă, cu sediul în satul Borzoi din Cecenia. Informația a apărut pe rețeaua de sociazare VKontakte, fiind preluată de site-ul Obozrevatel.com.

Lt.-col. Dibir Dibirov Magomadinovici

Magomadinovici a intrat in serviciul militar în urmă cu 15 ani, după absolvirea Școlii Superioare de Comandă de Artilerie Kolomna din Moscova.

Anunțul camarazilor săi, postat pe VKontakte: „Participând la o operațiune specială pe teritoriul Ucrainei, a murit tovarășul nostru, locotenent-colonelul de gardă Dibirov Dibir Magomadinovici, absolvent al Bateriei a 7-a, în 2006, născut la 03.11.1983”.

- Advertisement -

Obozrevatel.com: „Se știe că ocupantul rus, în vârstă de 39 de ani, este din Mahacikala (capitala Republicii Daghestan), unde și-a lăsat soția și trei copii minori. Conaționalilor săi li se cere acum să sprijine financiar familia unui militar care s-a remarcat prin bombardarea orașelor și uciderea civililor în Ucraina”.

Alți trei ofițeri superiori invadatori au ajuns în Rusia între patru scânduri.

Colonelul Aleksandr Bespalov: comandant al Regimentului 59 de tancuri de gardă. Informațiile despre moartea acestuia au fost răspândite chiar de ruși, pe rețeaua lor de socializare, VKontakte. Și Anatoli Ștefan, ofițer al Forțelor Armate ale Ucrainei, a anunțat pe canalul său Telegram lichidarea ocupantului „putinist”.

- Advertisement -
Col. Aleksandr Bespalov

Locotenent-colonelul Dinar Hametov: comandant al Diviziei 200, Brigada de Puști Motorizate, a Corpului 14 de armată al Flotei de Nord. Acest invadator a participat de trei ori în conflictul armat din Siria. Criminalul de război a primit post-mortem Ordinul pentru Curaj în patria sa.

Lt.-col. Dinar Hametov

Locotenent-colonelul Georgi Petrunin: comandantul militar al orașului Samara. A mai luptat în Cecenia și Siria. Acest lucru a fost raportat de comunitatea internațională de voluntari InformNapalm, dar și de publicațiile rusești de propagandă.

Lt.-col. Georgi Petrunin

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ministrul ucrainean al Apărării râde de ruși, după scufundarea crucișătorului Moscova: „Mai avem un loc pentru scuba diving în Marea Neagră”

* Rusia amenință Finlanda și Suedia cu arme nucleare dacă nu renunță la NATO! “Trebuie să restabilim echilibrul. Să sperăm că bunul-simț al vecinilor noștri nordici va învinge”

* Cum a fost capturat finul ucrainean al lui Putin. Voia să traverseze râul Nistru cu o barcă și să ajungă în Transnistria, cu ajutorul unor interlopi și polițiști corupți. Agenți FSB l-ar fi preluat și transportat la Moscova

Joc periculos: Zelenski l-a respins pe președintele german Steinmeier pentru îngăduința față de Putin, iar acum e refuzat de cancelarul Scholz, care se declară „iritat”

* „După ocuparea Ucrainei, Rusia va da o bucată din ea Ungariei, la schimb cu ieșirea din UE și din NATO, apoi va «elibera» România, Polonia și țările baltice”

Discurs scelerat al Moscovei: se cere exterminarea poporului ucrainean! Ria Novosti: „Naziștii trebuie uciși în număr cât mai mare. Nu doar elitele! Cei mai mulți oameni sunt vinovați, sunt naziști pasivi”

„Dezgustător! Această Șoșoacă, sluga lui Putin, reprezintă cea mai hidoasă expresie a unui politician vândut. Act de trădare națională”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

* Beizadelele Kremlinului, crescute în Occidentul blamat de părinți. Ipocrizia liderilor de la Moscova

* Dinamo Kiev a anulat amicalul cu FCSB după ce Gigi Becali a făcut declarații bezmetice, pro-ruse: „Pe Zelenski l-a pus un miliardar care a făcut batalionul Azov. Ăia sunt naziști, știu eu!”

Finala Macron – Le Pen începe de la +4,5% pentru actualul președinte francez. În 2017, diferența a fost mai mică (2,7%), dar Macron a spulberat-o în turul 2 pe candidata extremei drepte

Raportul SUA despre România: corupție generalizată, presă controlată de politicieni, jurnaliști hărțuiți și antisemitism în Parlament

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -