Reacții la blasfemia lui Dragnea. Ce-i urează românii de Ziua Națională?

2
3633
Liviu Dragnea, PSD
Liviu Dragnea face milioane de euro chiar dacă e după gratii. Tel Drum câștigă licitații pe bandă rulantă

Fostul președinte PSD, aflat la închisoare, fiind condamnat pentru deturnare de fonduri de la Protecția Copilului Teleorman, a avut nemărginitul tupeu să scrie un mesaj pe Facebook cu ocazia Zilei Naționale a României.

Postarea sa de pe Facebook a generat 7.700 de comentarii a oamenilor la 10.000 de reacții. Raportul dintre reacții și comentarii este unul neobișnuit de mic ceea ce arată o iritare vizavi de acest text scris de Liviu Dragnea.

Acesta se victimizează, spunând că s-a “sacrificat” pentru România.

Multe comentarii la adresa acestei postări cataloghează textul lui Dragnea drept o minciună.

“Ați fost prefect și apoi președinte de consiliu judetean în Teleorman mai mult de 15 ani. Ce ați făcut pentru acel județ? Dacă iubeați România așa cum pretindeți, ați fi făcut treabă în acel județ. Nu ar fi stagnat în sărăcie și în decădere morală, nu ar fi fost unul dintre cele mai sărace județe, cu una dintre cele mai mari rate ale pierderii de populație. Va autovictimizați, dar victimele adevărate sunt cetățenii acelui județ. Și cetățenii României”, scrie Cătălin Teniță, activist civic, fondator Geeks4Democracy.

Jurnalista Carmen Dumitrescu anunță că nu înțelege de ce administrația penitenciarului Rahova i-a permis unui condamnat să scrie mesaje pe Facebook.

“Facem sesizare la Rahova și aflăm cum se face că un deținut, dublu condamnat, are dreptul să disemineze mesaje în spațiul virtual. Iar, în cazul în care accesul la contul tău a fost oferit de tine Irinei sau lui Ștefan, știi că nu e bine deloc pentru ei, da? Deși probabil l-a scris o slugă de care nu-ți pasă și o folosești, fără să îi spui că asta e complicitate la încălcarea legii și se pedepsește. Oricum, aflăm noi de ce faci tu prostii acolo, în loc să te căiești pentru cât ai greșit. Aș fi apreciat, ai cuvântul meu, să fi tăcut în toți anii de detenție. Să fi fost decent. Nicio vorbă nu mai ziceam. Dar tu îți dorești să se scrie despre tine. Indiferent cum. Ești la fel de dus cu pluta ca Nițulescu. Sper că începi să conștientizezi asta, că nu mai ești bine la cap”, a scris jurnalista Carmen Dumitrescu.

Pe lângă mesaj, o altă blasfemie e faptul că Dragnea sau un apropiat al său care are acces la cont folosește o poză de la parada militară și simbolurile României pentru a-i susține elucubrațiile patriotarde.

“Am renunțat la multe momente alături de familia mea, am ratat multe evenimente din viața copiilor mei, mi-am asumat în cele din urmă chiar și renunțarea la libertate, de dragul tău!”, a scris Dragnea pe Facebook, provocând un val de reacții negative la adresa lui.

Dar printre miile de oameni care l-au criticat au fost și mesaje de susținere pentru fostul lider PSD. Acesta e unul dintre ele. Citiți și vă cruciți: “De ce lăcrimez? Pentru că o lecție de viață primim astăzi, fiecare dintre noi! Oricât am fi de orbi, nu putem ignora adevărul! Pentru mine personal, om simplu din popor, ești un erou! La mulți ani și binele să triumfe!”, scrie utilizatorul Giovani Bartolomeu care probabil își ascunde adevărata identitate.

E greu de înțeles cum a reușit Dragnea să posteze și de ce a făcut-o? Nu mai reprezintă nimic în societatea românească. E un simplu recidivist care-și ispășește pedeapsa. 

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* În apărarea României. Scrisoare către trădătorul Liviu Dragnea

* Tupeu de borfaș! De Ziua Națională, Dragnea susține că a intrat în pușcărie „de dragul României”

* Încă o crimă comisă în baza legii PSD-ALDE-Tudorel. Guvernul PNL o va schimba „în cel mult două săptămâni”, prin asumarea răspunderii

* Barometrul IMAS în campania prezidențială: PNL 39%, PSD 21,3%, USR-PLUS 18,2%, Ponta se prăbușește

* Încă o victimă a diasporei: „pișăciosul” Bădălău, cel cu „fetele alea”. PSD-iștii se pregătesc de un sacrificiu ritualic

* Pensionar de lux la 39 de ani, favoritul lui Dăncilă în MAI a fost executat de Orban. Nu mai cumulează pensia cu salariul de demnitar

* Iohannis, plecăciune în faţa Diasporei şi a României #Rezist, la şedinţa solemnă a Parlamentului

* Se-alege praful de Pro România! Ruptura definitivă a lui Mihai Tudose de Ponta, cu mesajul „Doar atât. Deocamdată…”

* Orban l-a dat afară pe șeful ANPC, nepotul unui lider stalinist, combinat cu interlopii lui Dragnea și cu fiul lui Năstase

* Cum arată o cârtiță a infractorilor în justiție. Judecătoarea care a vrut să-l scape de pușcărie pe Dragnea și s-o achite pe Alina Bica

* VIDEO. Radu Moraru către români: „Sunteți fraieri și proști! De ce-ați fost la vot?! De azi, eu sunt adevăratul președinte al României. Voi fi coșmarul lui Iohannis! El e mai prost decât Dăncilă”

* Ratatul bețiv care a violat-o pe Luiza, cu acordul lui Dincă, în „casa groazei”. E bănuit că a participat și la omor, și la ardere

* Dementul caraghios din Coreea de Nord îl jignește grav pe premierul Japoniei: „idiot”, „cel mai prost om din istorie”

2 COMENTARII

  1. Bulgarul Liviu Dragnea* este nepotul dezertorului Marin Dragnea, fugit de pe front la rusi, de unde a revenit ca ofiter sovietic de ocupatie cu Armata Rosie in 1944. Astazi acesta este general si in 2015 a fost decorat de Putin la Moscova pentru ” servicii deosebite aduse rusiei ”
    Bulgarul Dragnea este fiu de militian de sta, care schinguia taranii din Gratia , obbligandu-i la colectivizare, pe cei care supravietuiau torturilor. Pe ceilalti ii aducea nepotul Liviu Dragnea la vot, 30 de ani mai tarziu cu cosciuge cu tot.
    Aschia nu sare departe de pom, nici sangele de bulgar nu se face valah.

    * Dragnea este un termen onomastic nord-bulgaresc cu raspandire in zona Cadrilater ( formele: Dragnev, Dragne, Dargnea)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here