Răzbunarea prăzii: un pește uriaș a sărit în barca unui pescar și l-a ucis pe loc!

0
3113

Nu e o poveste pescărească, e o întâmplare cât se poate de adevărată. S-a întâmplat în nordul Australiei, în apropierea orașului Darwin.

Un pescar australian şi-a pierdut viaţa după ce un peşte de mari dimensiuni a sărit în barca sa şi l-a lovit în zona pieptului, a informat sâmbătă poliţia din Teritoriul de Nord, într-un comunicat, potrivit DPA, citată de Agerpres.

Bărbatul de 56 de ani pescuia vineri alături de familie şi de prieteni în apropierea capitalei Teritoriului de Nord, Darwin, când peştele a sărit brusc în barcă.

Bărbatul s-a prăbuşit, iar grupul care-l însoţea s-a grăbit spre portul Golfului Cullen, unde victima a fost preluată de paramedici. Poliţia a precizat că pescarul a murit la faţa locului.

„Pare să fie un incident bizar, extrem de şocant pentru persoanele aflate în barcă, pentru familia şi prietenii bărbatului”, a adăugat poliţia.

Potrivit unui purtător de cuvânt al serviciului de ambulanţă, cei aflaţi în ambarcaţiune i-au făcut respiraţie gură la gură bărbatului în timp ce barca se îndrepta spre port, însă paramedicii nu l-au mai putut resuscita.

„Este un eveniment foarte trist când o zi de pescuit se încheie astfel”, a declarat purtătorul de cuvânt al serviciului de ambulanţă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Dr. Musta despre idioții pandemiei: „S-au infectat, i-am salvat, dar ei nu cred că au fost bolnavi de Covid!”

Sondaj INSCOP: Nicușor Dan 46%, Firea 38%, Băsescu 8%. Dacă se retrage Băsescu, Nicușor Dan ia peste 50%!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here