Rareş Bogdan spune ce va face dacă va fi invitat de Gâdea la Antena 3

4
4588

Jurnalistul Rareş Bogdan, candidat PNL pe primul loc pe lista partidului la alegerile europarlamentare, a declarat în această seară, la B1 TV, că sigur nu va merge la Antena 3 „în următorele 30 de zile”.

Declaraţia sa arată că e posibil să accepte o invitaţie de la „trupa” Gâdea-Badea-Ciuvică-Ursu&co., din motive de campanie electorală, dar că o decizie va fi bine cântărită.

Nu voi merge la Antena 3 în următoarele 30 de zile. Asta e sigur. După aceea, vedem. Dar ce pot spune e că, dacă voi fi invitat la Gâdea, mă voi consulta înainte cu staff-ul de campanie al PNL. Şi oricum, dacă voi fi invitat şi vom decide că trebuie să merg pentru binele partidului, voi accepta numai în anumite condiţii, cum ar fi exemplu în formula unu la unu”, a declarat Rareş Bogdan.

Rareş Bogdan a fost principalul rival al emisiunii „Sinteza zilei”, realizată de Mihai Gâdea la Antena 3. De anul trecut încoace, în special după 10 august, Rareş Bogdan a dat o lovitură de imagine fără precedent, fiind cea mai puternică voce împotriva represiunii criminale din Piaţa Victoriei puse la cale de Guvernarea PSD-ALDE.

A fost punctul de cotitură al emisiunii „Jocuri de Putere”, de la Realitatea TV, care a devenit principalul competitor pe criterii de audienţă al Antenei 3 pe acelaşi segment orar. A urmat o perioadă de mari tensiuni între Rareş Bogdan şi Mihai Gâdea&co. Acum însă, după ce jurnalistul de la Realitatea TV a decis să intre în politică, Gâdea are motive să-l invite în emisiunea sa din motive strict de calcule de rating.

Rareş Bogdan a fost invitat în premieră într-o emisiune TV alături de câțiva dintre foștii săi invitaţi permanenţi la „Jocuri de Putere”, interziși de Cozmin Gușă la Realitatea TV: Oana Stănciulescu, Oreste Teodorescu și Sabin Orcan.

Cu o seară înainte, Rareş Bogdan a fost invitatul lui Grigore Cartianu la emisiunea „Cronica de noapte”, de la Naşul TV. „Îi mulţumesc lui Grigore Cartianu. A fost o emisiune extraordinară”, a mai spus jurnalistul, la B1 TV.

CITIȚI ȘI:

Rareș Bogdan i-a luat piuitul lui Bogdan Chirieac! I-a scos protocoalele pe nas. „Vi se pare normal să-i luați în brațe pe Elena Udrea și pe Radu Mazăre, după cât au furat?! În democrație, hoții trebuie să stea la pușcărie!”

4 COMENTARII

  1. Ce ma bucur ca acesti jurnalisti inimosi se pot exprima pe mai multe posturi!!! Steagul sperantei inca e sus atata vreme cat samanta adevarului are sansa sa rodeasca in mintile multor oameni!!! Din toata inima, succes !!! Va iubim mult!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here