Rânjetul cinic al șacalului PSD. Șerban Nicolae se pozează alături de un fost deținut politic, după ce a spus că partizanii anticomuniști au făcut rău României

4
2466
Canalia și fostul deținut politic

Senatorul Șerban Nicolae, una dintre figurile sinistre ale PSD, s-a pozat la Horezu (jud. Vâlcea) alături de un fost deținut politic, Aurică Antonie (105 ani), apoi a postat fotografiile pe Facebook.

Mesajul lui Șerban Nicolae

„AURICĂ ANTONIE – 105 ANI

Prizonier în URSS în 1944, a stat în lagăre de muncă până în 1950. Întors în țară, a devenit deținut politic. Nu joacă în clipuri comerciale. Vorbește cu dragoste și demnitate despre patria și poporul lui. Povestește despre viața din lagărele de muncă și cea de deținut politic.

L-am vizitat pe Aurică Antonie, recent înaintat la gradul onorific de maior, acasă, la Horezu. În decembrie anul trecut și în urmă cu câteva zile. Pe 26 octombrie împlinește 105 ani!”

Viziunea bolșevică despre partizanii din munți

Șerban Nicolae este produs 100% al lui agentului sovietic Ion Iliescu, care l-a făcut consilier prezidențial, ministru și senator.

Școala bolșevică a lui Ion Iliescu și-a pus amprenta asupra gândirii defecte a lui Șerban Nicolae. În octombrie 2017, în cadrul Comisiei juridice a Senatului, acesta a făcut afirmații halucinante despre rezistența anticomunistă din România. Acele afirmații intră în contradicție violentă cu pozele oportuniste alături de un fost deținut politic.

 • „Am rude care au luptat pe frontul de vest. Să le spunem că unii mergeau să lupte pe frontul de vest pentru eliberarea Transilvaniei, în timp ce alţii luptau cu regimul instalat în august 44, este inacceptabil.”
 • „Trupele de Securitate au provenit, în principal, din foştii jandarmi. Pe acest schelet s-a constituit partea de trupe de Securitate. Deci, erau români contra români.”
 • „Eu nu cunosc lupte duse de aceste grupe de partizani din munţi cu trupele sovietice aflate pe teritoriul României. N-a fost atacată nicio unitate, niciun corp, există doar câteva incidente izolate cu ofiţeri sovietici care au fost atacaţi.”
 • „Între cei care s-au refugiat în munţi erau şi oameni care erau căutaţi pentru alte lucruri. Spre exemplu, n-am cum să fiu de acord cu cei care l-au omorât pe Nicolae Iorga şi să spun că erau partizani anticomunişti sau că erau luptători pentru libertate.”
 • „Rezistenţa anticomunistă începută în 1944, când România era încă în război – de partea Aliaţilor după 23 august -, este una care slăbea capacitatea de apărare a României. Era mai degrabă îndreptată împotriva intereselor României.”
 • „Dacă îmi spuneţi că era un lucru bun că CIA organiza operaţiuni de slăbire a capacităţii de apărare a României, sub pretextul că o fac împotriva regimului comunist, este mai degrabă ticăloşie ce făceau. Era punerea în slujba unei puteri străine, valabilă oricând.”
 • „După 1958, trupele sovietice au părăsit România. Mi-e foarte greu să disting – v-am spus, am în familie şi foşti legionari, şi foşti luptători în Bucegi, unii şi cu funcţii -, am încercat să înţeleg toate aceste lucruri şi sunt destul de echilibrat, nu sunt un fanatic al vreunei opţiuni. Dar mi se pare că ne arogăm merite care nu există.”
 • „Au atacat trupe de Securitate române provenite din foştii jandarmi, nu aveau niciun fel de efect în ceea ce priveşte puterea de tip comunist de inspiraţie sovietică instalată la Bucureşti, absolut niciun efect.”
 • „Iar faptul că CIA, la momentul respectiv, cunoscând tratativele de la Ialta, de la Potsdam, cunoscând şi celebrul şerveţel al împărţirilor geopolitice dintre Stalin şi Churchill, în egală măsură doi criminali, desfăşura acţiuni de acest tip pe teritoriul României, n-au cum să-mi spună că asta era luptă pentru libertate sau că ar trebui să o aplaudăm.”
 • „Şi părinţii, şi bunicii mei şi-au dorit o Românie independentă, dar nu voiau să schimbe stăpânul. Nu însemna că un stăpân era mai bun ca alt stăpân.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Tragedia din Ialomița: TIR-ul ucigaș aparține unei firme cu patron mascat, fost prefect corupt, condamnat la 3 ani de închisoare

Lista primelor 444 de secții de votare din Diaspora. Alte 394 de secții sunt în pregătire. Restanțe majore în Italia, Spania, Marea Britanie, Franța și SUA

Pușcărie pentru ministrul care l-a ajutat pe Cumpănașu să fure 1.000.000 de lei! Actorul PSD-ist George Ivașcu e omul Gabrielei Firea

VIDEO. Cumpănașu murdărește și 10 august! Zice că la mitingul Diasporei au venit „zbengoși, șmenari și boschetari”, trimiși de Cioloș sau de USR. Sursă sigură: i-a spus lui o curvă din Italia

VIDEO. Cumpănașu, mitocanul delirant cu amenințări naziste: „Iohannis, nici să rămâi în țară nu vei mai putea după ce voi fi președinte!” / „Eu sunt Corrado Cattani de România!” / „Tu câte clanuri mai ascunzi, Iohannis?” / „Ai în fața ta viitorul președinte al României! Poporul mi-a dat mie această putere, ție nu ți-a dat!”

Cumpănașu, delir total: „Am adus scutul de la Deveselu, am salvat laserul de la Măgurele. Și câștig doar 12-13.000 de euro pe lună!”

Averea colosală a escrocului Cumpănașu. Anul trecut a câștigat 30.000 de euro pe lună, dintre care 84% din bani publici. Și-a cumpărat 6 case în 4 ani!

Cumpănașu a făcut un șmen și cu alocațiile copiilor! A luat 300 de lei pe lună când toți copiii primeau 85 sau 200 de lei

Candidatul-fantomă: Radu Moraru. Cronica unei șarlatanii anunțate

4 COMENTARII

 1. Șobolan Nikolai – o loază hidoasă malefică, un pupinkurist umil format la școala bolsevikă a tziganului stalinist Ilici Ilieskovici (râtul ăla de pork bolșevik îi este maro închis de atâta KKt alterat mâncat pe la borfașii lui care i’au fost stăpâni !), o loază mizerabilă analfabetă funcțional (poate chiar analfabetă !), un derbedeu fătat / avortat prin gropile de gunoi ale României, un trădător nenorocit bolșevik, un borfaș de mahala …
  Astfel de subspecii malefice hidoase, urâte, inculte, necioplit, bădărane … ar trebui împăiate și puse la Antipa ca AȘA NU !!! 👹

 2. E greu cu cărțile mele. Pe vremea masoneriei sângelui meu, eu fiind Hades Olivian Simion, Ungaria conducea lumea. Ungaria cu Kelemen Hunor la numai 1% vrea să conducă lumea iar și iar.

  Eleganța mea în exprimare conduce.

  *33 Burebista al Transilvaniei

 3. Ceee… TUPEU are PORCUL astaaa !!!

  TOCMAI el , care I-A JIGNIT (si-ncaaa… intr-un-hal-fara-de-hal !) pe… LUPTATORII-IMPOTRIVA-COMUNISMULUI (!), se pozeaza alaturi de un… DETINUT-POLITIC !

  DOAR (!) un pesedist-IMPUTIT poate sa fie atat de IPOCRIT si de NESIMTIT !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here