AUR aduce droguri în Parlament! Purtătorul de cuvânt al partidului, apropiat al lui George Simion din galeria dinamovistă, a fost prins cu cannabis de către ofițerii SPP. Legăturile liderului AUR cu lumea ultrașilor

5
1050
Mircea Gheorgheosu, membru al galeriei dinamoviste și expert în comunicare al AUR, prins cu droguri în Parlament

Mircea Gheorgheosu, purtător de cuvânt al AUR, apropiat al lui George Simion și membru în Peluza Sud a galeriei dinamoviste, a fost prins vineri, în Parlament, cu un pliculeț care părea să conțină droguri. Potrivit surselor din SPP, s-ar părea că era vorba de cannabis. Ultrasul afirmă însă că era marijuana “pentru consumul propriu”.

Persoana a fost depistată la filtrul unde SPP face percheziția celor care intră. Când i-a fost găsit plicul, oficialul AUR a declarat că ar fi cannabis pe care-l folosește chiar el.

Poliția de la Secția 17 a fost sesizată de ofițerii din SPP, iar substanța a fost trimisă la examinare. Dosarul a ajuns la DIICOT, transmite Poliția Capitalei: “Lucrarea întocmită a fost transmisă unității competente material, Brigada de Combatere a Crimei Organizate București, la acest moment fiind in instrumentarea DIICOT – Structura Centrală“.

Mircea Gheorgheosu este membru al Peluzei Sud Dinamo și „expert în comunicare” al AUR. În fața ofițerilor SPP, a spus că pliculețul cu droguri era „pentru folosul propriu”

Mircea Gheorgheosu este un cunoscut ultras dinamovist din facțiunea Peluza Sud, spun sursele Ziaristii.com. Ca mulți alți membri din nucleul dur al galeriilor de fotbal, este activist AUR și apropiat de George Simion. El însuși fost lider de galerie care s-a folosit de organizația ultrașilor naționalei de fotbal, “Uniți sub tricolor”, pentru a-și construi ascensiunea politică neobservat, George Simion este unul dintre cei care militează pentru legalizarea consumului de cannabis.

Mircea Gheorgheosu a făcut acum și el pasul de la scandările din tribună la cel de expert în comunicare și membru activ al AUR. Este un apropiat al lui George Simion, mai susțin sursele Ziaristii.com.

Relația subterană a lui George Simion cu ultrașii. Grupuri de suporteri îl însoțesc în acțiunile cu potențial violent, cum au fost conflictul din Valea Uzului și mitingurile de astă-primăvară

Despre relația subterană a lui George Simion cu lumea ultrașilor din România se știe de mai mult timp, dar subiectul este în continuare superficial tratat. Pe rețelele de socializare, mulți dintre acești fani se declară admiratori ai Rusiei lui Putin, se pronunță violent împotriva Uniunii Europene și a Occidentului și nu ratează ocaziile de a se bate la propriu cu suporterii maghiari, la meciurile de fotbal cu echipe din această țară.

George Simion a plecat de la aceste nuclee dure în ascensiunea sa politică. Grupuri de ultrași antrenate în altercațiile cu forțele de ordine l-au însoțit acum câțiva ani în Valea Uzului, la scandalul din jurul cimitirului eroilor de acolo, dar și astă-primăvară, la mitingurile anti-vaccinare și anti-restricții sanitare.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Bilanț sinistru la Kabul: cel puțin 60 de morți, dintre care 12 militari americani, în atentatul sinucigaș de la aeroport. Plus 140 de răniți, dintre care unii în stare foarte gravă

* VIDEO. Exploziile de la Kabul: două infernale „globuri de foc”. Teroriștii ISIS-K au revendicat atentatul

* Suceveanca Ermina, care refuză să plece din Afganistan, face propagandă pro-talibani, critică Occidentul și jignește presa internațională: „jurnalism înfometat”! Și părinții ei din România și-au pierdut încrederea în judecata ei

* VIDEO. Ultimele clipe din viața comediantului afgan mitraliat și decapitat de talibani pentru că a făcut glume pe seama lor. A continuat să râdă de ei până în ultima clipă

* Gigi Becali, „dat în primire” de fostul său avocat: a făcut pe bolnavul ca să iasă din pușcărie. „Se făcea banditu’ că e cocoșat. Vrăjeală! Escrocule, pe tine nu te doare nici glezna!”

* Caz grav la Timișoara: pacienți fals vaccinați ajung în stare critică la spital. Unii medici de familie eliberează certificate false pentru o șpagă de 300 de euro

Baronul Oprișan s-a însurat cu fosta sa secretară, pe care a făcut-o directoare la CJ Vrancea. Familia tradițională PSD-istă: el 56 de ani, ea 37, împreună au trei copii din căsătorii anterioare

* A murit o mare sportivă: Ileana Gyulai Drîmbă Ienei, soția lui Emeric Ienei. A fost campioană mondială și dublă medaliată olimpică

* Spatele tare al Colonelului Turcescu. De la „rucsacul cu pietre” la sacii cu vinete

5 COMENTARII

  1. Nu ca apar AUR, sau ultrasii primitivi, dar canabis e deja legal in multe locuri din lume. Mare chestie nu e, droguri periculoase si legale ca zaharul, cofeina si alcoolul dauneaza infinit mai mult societatii. Hai nu mai fiti si voi asa senzationalisti. Daca il prindeau cu cocaina intelegeam.

    • „Acute and chronic use of cannabis is associated with different harmful effects on central nervous system and peripheral system including hyperemesis syndrome, impaired coordination and performance, anxiety, suicidal/tendencies, psychotic symptoms and mood disorders, cannabis withdrawal symptoms, exacerbation of psychotic disorders, neurocognitive impairment, cardiovascular, neurological, respiratory, cerebrovascular, peripheral vascular diseases (Thomas et al., 2014; Karila et al., 2014), pneumomediastinum, pneumothorax, pneumopericardium, bullous lung disease, increased risk of chronic obstructive pulmonary disease, desquamated interstitial disease, and appearance of brown pigmented macrophages (Milroy and Parai, 2011).”

      „Despite having serious effects of marijuana in human health, its use has been legalized in Canada and different states of USA.”

      Nu te minti. Face „gauri” in creier.

  2. Intelegem ca DIICOT-ul sustinut regeste din banul public a destructurat mafia gunoaielor, a destructurat retelele de trafic de droguri, inclusiv pe cea cu barca rasturnata in 2019 care a otravit litorarul Marii Negre cu tone de cocaina, a destructurat retelele de trafic de persoane, acum ocupandu-se cu marea destructurare a unui pliculet de marijuana! SPP-ul a rezolvat accidentul lui Bode si se ocupa de pliculete de marijuana! Este clar ca autoritatile statului nu au simtul ridicolului, intrebarea este pana cand poporul roman o sa le mai duca in spate financiar! Presa este ca de obicei pe langa subiecte si vremuri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here