miercuri, februarie 28, 2024
AcasăOpiniiCartianuSpatele tare al Colonelului Turcescu. De la "rucsacul cu pietre" la sacii...

Spatele tare al Colonelului Turcescu. De la „rucsacul cu pietre” la sacii cu vinete

-

La 7 ani după ce a simulat coborârea din propria-i spinare a rucsacului de ofițer acoperit (cel plin cu pietre grele) al unui serviciu nenumit, colonelul-impostor Robert Turcescu (ridicat în grad deși n-a făcut armata) anunță națiunea că s-a cocoșat din nou. De data asta, sub greutatea a doi saci cu vinete!

Între o poză cu un PSD-ist strângător de semnături anti-Clotilde și un share dat postării unui alt PSD-ist (vasilcoi de rit olguțo-vasilescian), Colonelul Turcescu și-a găsit timp și pentru treburi gospodărești. Nu-l prea prinde postura de truditor cu cârca, dar o exersează, în speranța că va scăpa, în sfârșit, de valul de critici pe care i l-a adus, în ultima vreme, înregimentarea sa în propaganda PSD-isto-AUR-istă, recte androniciano-curistă (Andronic-Curea, să nu existe confuzii).

Versiunea umanizată a Colonelului Turcescu e strepezită și arată precum în acest autoportret lipsit de talent: „Prieteni, nu știu ce lock-down mai vine, dar eu sunt pregătit: am adus de la țară doi saci cu vinete si o zi întreagă am copt la ele, le-am curățat, le-am scurs bine-bine și le-am pus în punguțe să se odihnească până spre iarnă într-un mare și acum plin sertar de congelator! Nu cred să existe pe lumea asta un gust mai bun decât cel al salatei de vinete coapte frecate cu ulei de floarea soarelui presat la rece, atinse de un cățel de usturoi și pudrate cu ceapă de apă tocată fin! Pofta bună și vouă!”.

Duios! Îl locul rucsacului plin cu pietre la care promitea că renunță (fără vreo dovadă că a și făcut-o), Turcescu și-a urcat în cârcă doi saci cu vinete. Ar fi o schimbare de bun augur, dar neașteptata PSD-izare a fostului „jurnalist de dreapta” descrie o altă realitate: cei doi saci cu vinete au fost cocoțați deasupra rucsacului cu pietre, care, chiar și la 7 ani de la „marea mărturisire”, refuză să coboare.

- Advertisement -

Are spate tare domnu’ Colonel! Nu e de colea să porți pe umeri, simultan, conținutul unui „mare și acum plin sertar de congelator” și pe cel al unui micuț, dar vioi sertar de serviciu secret.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Adio, Colonele! Te las cu rucsacul tău plin cu pietre, care ți-a încovoiat spinarea. Curea și Andronic să-ți lumineze calea!

Adio, Radu Moraru! Să fii iubit… de medici, că ai mare nevoie! Gânduri la despărțirea de Nașul TV

* Caz grav la Timișoara: pacienți fals vaccinați ajung în stare critică la spital. Unii medici de familie eliberează certificate false pentru o șpagă de 300 de euro

* Un gorjean de 37 de ani, suspect de infecție cu Covid-19, a murit după ce a refuzat testarea și internarea. Nu credea în existența virusului

* Suceveanca Ermina, care refuză să plece din Afganistan, face propagandă pro-talibani, critică Occidentul și jignește presa internațională: „jurnalism înfometat”! Și părinții ei din România și-au pierdut încrederea în judecata ei

* VIDEO. Ultimele clipe din viața comediantului afgan mitraliat și decapitat de talibani pentru că a făcut glume pe seama lor. A continuat să râdă de ei până în ultima clipă

* Scrisoarea a treia de la talibani: „I-ai ajutat pe americani, ești condamnat la moarte!”. Jihadiștii au mințit în privința „iertării generale”

Baronul Oprișan s-a însurat cu fosta sa secretară, pe care a făcut-o directoare la CJ Vrancea. Familia tradițională PSD-istă: el 56 de ani, ea 37, împreună au trei copii din căsătorii anterioare

* A murit o mare sportivă: Ileana Gyulai Drîmbă Ienei, soția lui Emeric Ienei. A fost campioană mondială și dublă medaliată olimpică

- Advertisement -

4 COMENTARII

  1. Păcat că nu pot pune aici iconițe, că s-ar potrivi una cu rânjet….asta pentru că, deși textul are foarte mult umor, subiectul zâmbetului e relativ sinistru….

    • Acea ipostază (capturată fotografic) din emisiunea trioului Andronic-Curea-Turcescu (nu le știm gradele la toți, dar bănuim că le-am intuit funcțiile…, ATENȚIE: NU NUMAI cele de la „Evz” – !!! –, de aceea am și ales această ordine descrescătoare…, pen’căăă… se știe: „funcția bate gradu'” și-nnn… „Servicii”, daaaaaaaaaaa?!!!) este… perfeeeect sugestivă, descriind starea (HALUL, adică!!!) în care a ajuns FOSTUL (!!!) ziarist Robert Turcescu: trei „tov-Gradu'” mulțumiți-și-veseli, hăhăind-și-pârțîind în timpul relaxului-de-digestie, la o țuică de după o masă copioasă la popotă (cu „o-friptură-cât-capacu’-de-la-veceu” și fasole-la-cazan-cu-gogonele-murate), ĂSTA-I… TURCESCU-de-AZI și ACESTA-I ANTURAJU’ SĂU ACTUAL… CARACTERISTIC!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -