joi, mai 30, 2024
AcasăDezvăluiriSTENOGRAME. Mafia de la metrou, condusă de Rădoi (PSD), plănuia lichidarea ministrului...

STENOGRAME. Mafia de la metrou, condusă de Rădoi (PSD), plănuia lichidarea ministrului Drulă (USR) cu rakeți ucraineni! „Punem preț pe două capete, Drulă și directorul. Şi-ai să vezi cum ne lasă lumea în pace!”

-

Grupul mafiot de la sindicatul condus de baronul ex-PSD-ist Ion Rădoi a luat în calcul, anul trecut, angajarea unor rakeți ucraineni pentru a-i lichida fizic pe ministrul Cătălin Drulă și pe directorul Metrorex, Ștefan Paraschiv, arată stenogramele dosarului studiate și date publicității de News.ro. Propunerea a venit din partea unuia din ciracii lui Rădoi și le-a fost expusă complicilor într-o discuție purtată pe un grup de WhatsApp.

„Punem preț pe două capete, Drulă și directorul. Şi-ai să vezi cum ne lasă lumea în pace!”, propunea un anume Cristian Cozonac, om al lui Rădoi, după ce Drulă și Paraschiv au decis desființarea gheretelor amplasate ilegal de sindicat în stațiile de metrou.

Pe 26 martie anul trecut, la câteva ore după ce au primit notificarea privind eliberarea stațiilor de metrou, sindicaliștii lui Rădoi au declanșat o „grevă spontană” care – se confrmă acum, conform probelor existente la dosar – a fost plănuită atent de mafia USLM (Uniunea Sindicatelor Libere Metrorex).

Discuțiile arată că la vârful sindicatului acționa o grupare mafiotă în cel mai pur sens al cuvântului, o bandă de răufăcători protejată în ultimele decenii pe plan politic și care acționa în stil interlop.

„Hai pe ei… Cât dreaq costă niște racheţi d-ăia ucraineni? Hai naiba să punem preț pe capetele lor. 5.000 de angajați, dacă donează fiecare 1.000 lei, facem vreun milion de euro. Și luăm ceva de calitate”

Zecile de chioșcuri ale sindicatului reprezentau o sursă literalmente uriașă de venituri pentru mafioții lui Rădoi. Contractul cu Metrorex expirase din 2018, dar sindicaliștii continuaă să le exploateze, deși nu mai plăteau nimic companiei pentru asta.

- Advertisement -

Pe grupul de WhatsApp al salariaților Metrorex, Cristian Cozonac, un apropiat al lui Rădoi, a venit cu soluția angajării unor asasini pentru a-i executa pe cei doi oameni care le stricaseră tiparnița de bani: ministrul Drulă (USR) și directorul Parachiv.

Pe 26 martie, Cristian Cozonac a propus: „Hai pe ei…Cât dreaq (dracu’ – n. red.) costă niște racheţi d-ăia ucraineni? Hai naiba să punem preț pe capetele lor. 5.000 de angajați, dacă donează fiecare 1.000 lei, facem vreun milion de euro. Și luăm ceva de calitate. Punem preț pe două capete: Drulă și directorul (Ştefan Paraschiv, directorul Metrorex de la acel moment – n. red.). Şi-ai să vezi cum ne lasă lumea în pace. Păi altfel nu se mai poate. Ajungem la disperare”.

Dovada că nu a fost doar o glumă proastă o reprezintă faptul că același Cristian Cozonac mai făcuse odată propunerea de a-i ucide pe ministru și director! Pe 24 martie, Cristian Cozonac scria, tot pe grupul de WhatsApp: „Dacă și dă afară, şi taie și din bani… trebuie să-i omorâm… la propriu”.

- Advertisement -

Membrilor bandei le-a fost totuși teamă să recurgă la această variantă, iar Iulian Popescu, liderul organizației de tineret a USLM, i-a atras atenția că sunt supravegheați și, deci, să nu mai scrie așa ceva pe grup nici măcar în glumă.

Un alt angajat, care era trecut în grup Nicu MTX (Metrorex), a fost cel care a propus „greva spontană”, astfel încât sindicatul să poată pretinde că n-are nicio vină, iar angajații să nu poată fi sancționați. „Cum ar fi ca în semn de protest mecanicii refuză să mai iasă cu trenurile în circulație pentru că au fost amenințați că li se taie din salariu. La o grevă spontană nu poate fi acuzat sindicatul… mecanicii nu pot fi dați afară deoarce nu ai pe cine să angajezi în loc. Așa o (cuvânt obscen – n. red.) și Drulă cu amenințările”, a scris sindicalistul.

Exact asta a fost și strategia, în final. După declanșarea „grevei spontane”, timp de circa 8 ore, greviștii care blocaseră liniile de metrou n-au știut ce motive să invoce, pentru că oficial nu se putea spune despre notificarea legată de evacuarea gheretelor. Apoi, după prânz, câțiva așa-ziși lideri ai greviștilor au spus că au oprit lucrul pentru că „se aude” că urmează să li se taie din salarii sau să fie concediați.

„Opriți trenurile, dacă aveți sânge în instalație!”

Iulian Popescu, de asemenea din cercul de apropiați ai lui Rădoi, a încercat să organizeze lucrurile. Dialogul cu Nicu MTX este elocvent.

Iulian Popescu: Câți mecanici sunt dispuși să facă asta, Nicule?

Nicu MTX: Sunt 2-3, celorlați le este frică.

Iulian Popescu: Mâine vorbiți între voi și opriți trenurile, dacă aveți sânge în instalație!

Nicu MTX: La mecanici cam întodeauna a fost problema asta.

Iulian Popescu: Mda… dacă se dă semnalul, o să forțăm ceva.

PSD-istul Cuc a susținut greva ilegală de la metrou

Acțiunile ilegale ale sindicatului de la Metrou au primit, în primăvara trecută, susținerea PSD. De altfel, Ion Rădoi a fost parlamentarul acestui partid timp de 8 ani – 4 ani de putat, 4 ani senator.

Baronul mafiot Rădoi l-a contactat pe Răzvan Cuc, fostul ministru PSD al Transporturilor, iar acesta s-a arătat total de partea sa.

Conform procurorilor DNA, Rădoi a discutat cu Cuc, „acesta din urmă susținându-l în demersurile sale, sfătuindu-l să dea în judecată Primăria pentru abuz și Metrorex pentru despăgubiri”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Sorin Oprescu – 10 ani și 8 luni de închisoare! În total, 63 de ani și 4 luni pentru cei 9 membri ai grupului infracțional organizat – mai mult decât în „dosarul Colectiv”!

* A fugit și Sorin Oprescu! Deși fiul său locuiește la Viena, fostul primar a ieșit din țară pe la Giurgiu, în ziua a doua de Paște

Piedone, primarul lui Dan Voiculescu, va sta la închisoare doar 1 an și 4 luni, din cei 4 ani primiți în „dosarul Colectiv”

* A murit mama corupților Radu și Alexandru Mazăre. N-a rezistat să-și vadă în pușcărie și primarul, și deputatul

„Le e frică de Kovesi”. Guvernul n-a luat încă niciun ban din fondurile UE pentru perioada 2021-2027, iar banii din PNRR pentru autostrăzi sunt ca și ratați de Grindeanu!

Iohannis: „Pentru creșterea prețurilor, nu căutați vinovați în clasa politică, Guvern, Parlament! Putin e de vină”

Guvernul PSD-PNL, înapoi în comunism, la lupta cu chiaburii și burghezii. E înfierată specula: „acumularea de mărfuri”, „limitarea vânzărilor”, prețurile „nejustificat de mari”

Silviu Mănăstire pleacă de la B1 TV și trimite săgeți către patronul Sorin Oancea. Nemulțumiri financiare: „Profitul televiziunii a fost de peste 6 milioane de euro”

Dat afară de la TVR, „gornistul penalilor”, Ionuţ Cristache, a fost recuperat de condamnatul Dan Andronic. De luni, emisiune la EVZ

Trompeta rusească George Simion: „Deblocați portul Constanța de navele din Ucraina!”. Contul liderului AUR colcăie de xenofobie, conspirații și ură

* Demența unui artist genial devenit putinist irecuperabil. Emir Kusturica: „Scopul ultimelor două războaie este acela de a șterge rușii și sârbii de pe fața pământului” / „Acțiunile SUA au dus la nenorocirile din Donbass, și nu introducerea trupelor rusești”

Încă o navă rusească a fost lovită de ucraineni lângă Insula Șerpilor! Vasul Bobrov e în flăcări, tractat către Sevastopol

Șoc la Moscova: Putin l-ar fi dat afară pe șeful Armatei! Generalul Gherasimov a lipsit de la parada de 9 mai, după ce ar fi fost rănit în regiunea Harkov

Putin a eliminat aviația de la parada de 9 Mai din motive politico-militare, nu meteorologice! Ar fi fost avertizat că ar putea fi lichidat

Medic oncolog: „Dacă metastaza a ajuns cu adevărat la oase”, pentru Putin „totul s-ar putea termina în 2022 sau 2023”

Pilot pe F-35: NATO „ar distruge complet forțele rusești” în doar câteva zile, dacă alianța ar fi atrasă într-un război convențional. Avioanele occidentale le surclasează pe cele rusești

General ucrainean ex-KGB: „SUA și Marea Britanie controlează orice puncte strategice de pe teritoriul Rusiei”

Viktor Orban, pe urmele lui Putin: Croația are „mare și porturi” care i-ar fi fost smulse Ungariei! Zagrebul, indignat de revizionismul maghiar

CTP: „Pacifismul” este ilogic, slujește propagandei lui Putin. România este de partea bună a istoriei

Ioan Feher, trădătorul care i-a ajutat pe hackerii ruși să atace instituții ale statului român, e fan AUR și citește site-ul lui Buble. E adept al lui Putin și susține Rusia, dar trăiește la Londra!

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Asta se credea Jimmy Hoffa nu alta. Sa-i bage atunci la crima organizata pe toti atunci. Tot sindicatul dar si pe cei care i-au sprijinit. Nu numai Radoi, ci Firea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -