Efectul „Nicușor Dan”. Orban: „Firea plânge și pe la Pro România, plânge și pe la ALDE să obțină sprijin”

0
1543
Victor Ponta - Gabriela Firea

Teama de Nicușor Dan o înnebunește pe Gabriela Firea, care are de apărat nu doar funcția de primar, ci și propria libertate. Venirea lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei ar însemna și un audit al celor 4 ani în care aceasta a jefuit instituția, cu perspectiva multor dosare penale.

Premierul Ludovic Orban a declarat că PNL poartă discuții în vederea creării unei alianțe electorale alături de USR-PLUS și PMP, pentru o largă susținere a candidaturii lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei.

„Da, sigur, există o discuție privitoare la susținerea lui Nicușor Dan. În ceea ce ne privește pe noi, am luat deja decizia de susținere a lui Nicușor Dan. Din câte știu, și USR-PLUS a luat decizia. Am avut o discuție și cu președintele PMP, care s-a arătat deschis discuțiilor pentru o alianță în vederea susținerii lui Nicușor Dan”, a declarat Ludovic Orban, duminică, la B1 TV.

„Nicușor Dan este un om care cunoaște bine problemele Bucureștiului. El e dedicat acestei poziții de primar general de o bună perioadă de timp, are nevoie și de un suport politic foarte solid, cu atât mai mult cu cât pare că Firea plânge și pe la Pro România, plânge și pe la ALDE să obțină sprijin”, a mai spus premierul.

 

Întrebat dacă există perspectiva unei alianțe între PNL, USR-PLUS și PMP la nivel național, liderul PNL a spus: „Nu, la nivel național nu. În alegerile locale contează foarte mult persoana candidatului. Într-adevăr, unde-i important, în orașe mari sau capitala României, acolo votul este cu o puternică componentă politică”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Un criminal în serie, condamnat pe viață și eliberat pe baza „legilor lui Dragnea”, a incendiat o minoră pe care o violase. Până la 19 ani a omorât 5 oameni

Cele 17 țări europene pentru care, din 15 iunie, se redeschid cursele aeriene, fără izolare sau carantină

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here