sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăPoliticăVIDEO. PSD l-a dezgropat pe Vadim pentru a lovi în Iohannis! Orgia...

VIDEO. PSD l-a dezgropat pe Vadim pentru a lovi în Iohannis! Orgia fake news continuă: minciuni ca-n manualul KGB

-

Orgia fake news, declanșată de PSD împotriva lui Klaus Iohannis, cu victime colaterale PNL și USR, a atins o nouă cotă de grotesc: învierea din morți a marelui calomniator Corneliu Vadin Tudor, un personaj de-a dreptul iresponsabil.

Trei organizații județene ale PSD, cele din Teleorman, Constanța și Tulcea, au distribuit un filmuleț în care C. V. Tudor spunea o mare minciună despre Klaus Iohannis, în campania prezidențială din 2014. Și anume, că fostul primar al Sibiului „a făcut avere din vânzarea copiilor pentru băncile de organe din străinătate”!!!

Postarea PSD Constanța are următorul mesaj: „Aduceri aminte – 2014…”, alăturat filmulețului din urmă cu cinci ani. Tot ghiveciul ăsta a avut mii de distribuiri, la nivelul celor trei județe.

- Advertisement -

Cele trei organizații județene ale PSD, prin paginile lor de Facebook, rostogolesc toate fake news-urile propagate de la nivel central. Așa au făcut recent și cu minciunile online clocite de Gabriela Firea.

 

Minciuni în serie

Serie de mesaje falsificate s-a întețit în ultimele două zile, avându-l ca țintă pe Klaus Iohannis. Loviturile murdare au vizat și două partide mari: PNL și USR. Pe toate canalele, PSD îndeamnă electoratul USR și chiar PNL să boicoteze turul 2 al alegerilor prezidențiale.

- Advertisement -

Minciuna favorită a PSD este aceea că Guvernul PNL va impozita salariile românilor din diaspora, precum și banii trimiși acasă de aceștia.

Folosind elementele de identitate vizuală ale Alianței USR-PLUS, PSD a răspândit afișe false, prin care votanții lui Dan Barna sunt sfătuiți să nu voteze în turul 2 al prezidențialelor.

Plângere penală împotriva PSD

Dragoș Tudorache, europarlamentar al Alianței USR-PLUS și membru al Biroului Național PLUS, a declarat, vineri, în cadrul unei intervenții telefonice la Digi 24, că Alianța va depune plângere penală împotriva PSD.

Dragoș Tudorache:
 • „Pentru noi a fost o surpriză neplăcută, suntem foarte îngrijorați de ceea ce s-a întâmplat. Este o minciună, un furt și o încercare de denaturare a procesului electoral.”
 • „Noi, PLUS și Alianța USR-PLUS, am anunțat încă de duminică seară, respectiv luni, că sprijinul nostru, în turul 2, merge în mod clar către președintele Iohannis. Îl vom sprijini în toată campania și vom îndemna susținătorii noștri să-l voteze pe președintele Iohannis în turul 2.”
 • „Este un furt de identitate, un furt de siglă – acestea sunt protejate prin lege, și avocații noștri lucrează deja la o plângere penală în acest sens. Tratăm foarte serios acest lucru.”
 • „Suntem deja în campanie electorală pentru turul 2 și astfel de mesaje false nu fac decât să denatureze ceea ce ar trebui să fie un proces electoral cinstit, deschis.”
 • „Nu e prima oară când PSD aruncă informații false, nu neapărat prin Facebook sau prin mijloace online, ci și prin gura propriilor lideri.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

- Advertisement -

2 COMENTARII

 1. De-abia asteptam sa se termine, odataaa…, (SI !) alegerile astea: AU FOST PREA MULTE ATACURI MIZERABILE, „SUB-CENTURA”, partidele VECHI, VETUSTE, pentru sustinerea candidatilor lor si-auuu… dat poalele peste cap (!!!!!!!), aratandu-si, astfel, NU-NUMAI dosul-nespalat ciii…, de fapt, ADEVARATA… FAȚĂ (!), URÂTĂ, FOARTEEEE URÂTĂĂĂĂĂĂ !!!

  Cand vom avea… NUMAI partide NOI (!), ale noilor-generatii „postdecembriste”, vom avea si o POLITICA (inclusiv… ELECTORALA !)… NOUĂ !!!

  Pana-atunci…, votam CE-AVEM !

 2. Iată ‘sistemul’ care l’a învins pe Emil Constantinescu și a distrus România din 12/1989 desfășurându’se la capacitate maximă de teama pierderii ‘controlului’ nefast pe care l’au avut asupra noastră și a țării ! Este monstruos, hidos, gretzos … , dar speriat rău de tot, acționează haotic, fără noimă, atât timp cât au apelat la o subspecie analfabetă, redusă, fără discernământ, la proasta României pentru a’i reprezenta, când hidoșenia asta bolșevikă provenită din străfundurile iadului n’ar fi bună nici măcar la WC să spele rahatul cu limba !!! 👹👿😱

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -