Mama și-a denunțat fiul care, deși se întorcea din Italia, mințea că vine din Ungaria. Femeii i-a fost frică de coronavirus

2
4999

Un bărbat care locuia în Italia a hotărât să se întoarcă în România și, pentru a evita carantina, a mințit la vamă că venea din Ungaria. Ghinionul său a fost că mama sa, speriată că ar putea s-o infecteze de coronavirus, a anunțat postul de poliție din localitate de venirea fiului și de faptul că ea nu se simte în siguranță.

Dosar penal pe numele unui român care, deși se întorcea din Italia, a declarat la vamă că venea din Ungaria. Din nefericire pentru el, mama sa a anunțat la poliția din localitate despre sosirea lui și și-a exprimat neliniștea că ar putea fi contaminată de coronavirus de către acesta.

„Vă comunicăm faptul că în data de 13.05.2020 am fost înștiințați de organele de cercetare penală din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române – Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Arad, care s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la data de 09.05.2020, o persoană de sex masculin a venit în România de pe teritoriul Italiei, unde a fost carantină, fiind într-o zonă roșie, însă a declarat în fals reprezentanților DSP, aflați la punctul de trecere a frontierei Nădlac, că vine de pe teritoriul Ungariei. În urma cercetărilor efectuate de SJCCI Arad, s-a stabilit că mama acestuia a anunțat la postul de poliţie din localitatea de domiciliu că fiul său urmează să se întoarcă acasă dintr-o zonă roşie din Italia şi că ea se simte în nesiguranță”, transmite comunicatul poliției.

Pentru persoana în cauză s-a întocmit dosar penal.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Radu Moraru: „Ne vor lua cu izoleta și ne vor vaccina obligatoriu! Și veți vedea, la Nașul TV, niște legume. O să ne pună-n geam ca să râdeți de noi”

2 COMENTARII

  1. Inca mai sunt asemenea idioti care mint, credeam ca s-a trezit dracului toata lumea la realitate, insa nesimtirea vad ca n-are limite! Exact pentru tampiti de soiul astuia, avem nevoie de reguli si amenzi zdravene!

  2. In general daca observam ,peste tot in lume tinerii crescuti intr-un mediu teribilist,cu „facebukul” in minte 24 ore din 24,se comporta ca idiotul asta,ce-si pune in pericol nu numai familia ,ci si pe cei din jur,pentru ca ,zburdand liber peste tot ca posibil purtator de virus,asimptomatic sau mai rau,in perioada de incubatie, pote deveni raspandac comunitar! Ce orori se intampla si in SUA,cu detinuti ce spera sa se infecteze ,pentru a fi transferati DOAR pentru cateva zeci de zile din inchisoare…si nu numai la persoane de nivelul asta,ci la vedete,sportivi,politicieni,cum e cretinul de Catarama !!! E ceva de noaptea mintii! Aici nu e vorba de un denunt obisnuit,ci de unul impotriva instinctului matern! Bravo pt.stimata doamna,tot respectul pentru ca a inteles ca intr-adevar suntem intreaga lume in razboi impotriva unui dusmam necunoscut,ucigas in masa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here