joi, aprilie 18, 2024
AcasăPoliticăDemența unui șef de partid obsedat de Kovesi: "Adio, CEDO! Dictatura și...

Demența unui șef de partid obsedat de Kovesi: „Adio, CEDO! Dictatura și teroarea s-au instalat în Europa!”

-

Decizia CEDO în favoarea Laurei Codruța Kovesi, luată în unanimitate și pronunțată pe 5 mai, l-a înnebunit pe avocățelul Aurelian Pavelescu, președintele uzurpator al PNȚCD.

Furios că CEDO a condamnat statul român (guvernarea Dragnea) și a consfințit abuzul demiterii Codruței Kovesi de la șefia DNA, Aurelian Pavelescu a postat pe Facebook mai multe texte furibunde și caraghioase.

„Ăla mic cu capu’ mare” (cum l-a numit Traian Băsescu) a decretat: „Dictatura și teroarea s-au instalat în Europa!”. Și s-au instalat cu unanimitate, nu oricum… :)))

Pe 5 mai, șeful accidental al PNȚCD țipa cu litere mari: „KOVESI A CÂȘTIGAT LA CEDO! ADIO, CEDO! ADIO, JUSTIȚIE! DICTATURA ȘI TEROAREA S-AU INSTALAT ÎN EUROPA OFICIAL!”. Și o compara pe Kovesi cu Lenin!!!

- Advertisement -

„Argumentele” lui Pavelescu sunt demne de peluza circului politic. Ele vin la pachet cu inevitabila virgulă dintre subiect și predicat!

* „Decizia CEDO de a albi abuzurile Laurei Codruța Kovesi și ale sistemului de poliție politică din România, este argumentul final că acest sistem a fost instalat cu complicitatea cercurilor politice europene. Știam asta de mult, era de natura evidenței. Dar, astăzi, jocurile subterane au fost oficializate. Nu mai există drept, nu mai există justiție, nu mai există magistratură în Europa, dar nu ca stare de fapt, ci ca stare de drept, instalarea oficială a minciunii dreptului!”

* „Ca și Lenin, Kovesi are dreptul de recunoaștere publică, devine parte a protecției moralei publice, deși tot la CEDO procurorii conduși de ea au pierdut sute și mii de procese! Justiția lui BELZEBUT!”

- Advertisement -

* „Da, de mâine să ne așteptăm ca CEDO și celelalte instituții de închinăciune ale noii lumi, să ne oblige să construim în fiecare oraș, în fiecare comună și în fiecare casă o STATUIE A LUI BELZEBUT, la propriu, vizionarul libertății unora de a ucide! Adio, CEDO! Adio, justiție! Îi sfătuiesc pe români să renunțe să se mai adreseze acestei instanțe pentru a-și căuta dreptatea, nu merită!”

„Este un dictat politic! Zilele CEDO sunt numărate”

În aceeași zi de 5 mai, aflat în transă, Pavelescu a mai livrat niște majuscule isterice: „DE CE ESTE ILEGALĂ DECIZIA CEDO ÎN CAZUL KOVESI? DE CE ACEASTĂ DECIZIE ESTE UN DICTAT POLITIC?”.

Și a tras concluzia schizofrenică: „Zilele CEDO sunt numărate”.

Pe 6 mai, trezit cu sentimentul acut că omenirea așteaptă un nou mesaj crucial de la el, Pavelescu a mai săvârșit o diaree majusculară: „ÎI AVERTIZEZ PE DOMNIȘORUL BOGDAN AURESCU, MINISTRUL DE EXTERNE, ȘI AGENTUL GUVERNAMENTAL LA CEDO, CĂ-I PAȘTE PUȘCĂRIA!”.

Dacă nu vor face ce le zice „ăla mic cu capu’ mare”, ministrul Aurescu și agentul guvernamental la CEDO o vor păți rău: „Cei doi vor trebui cercetați penal și trimiși la pușcărie pentru abuz în serviciu, că regimul de poliție politică nu poate dura la nesfârșit”.

Doamne, iartă-l, că nu știe ce spune!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Vau de capul nostru cate aberatii poti sa mai auzi TOCMAI DE LA PNTCD!!! Ca sa ne dam seama ca PNTCD a fost inventat initial special pentru a crea contrast izbitor cu FSN unde se adunase floarea mafiei pcr-isto securista, deci toate pretentiile partidului taranist sa fie anatemizate cu sete prin manipularea iliesciana(„Ce vreti, sa vina mosierii?!”) incat oamenii sa voteze FSN, cu drag. Iar acum, ca dovada a infiltrarii PNTCD cu cartite bolsevice, ne trezim cu acest Pavelescu, absolut psihopat, care slujeste cauza mafiei mostenitoare a mafiei pcr-isto securiste, deci partiduletul are acelasi rol pentru care a fost inventat, acela de a sluji mafia profitorilor de comunism!!!

  2. Extrem de multe personaje (politice?) au grabnică nevoie de medic. De specialist în sănătatea mentală. Ar trebui cu toții să se ia de mână cu gâzii, ciuvicii, ciutacii, coroii, andronicii, morarii, nistoreii și să meargă la un consult. Poate așa vom mai scăpa de mulți dintre toți acești impostori.
    Altfel, rămânând în libertate, ne vor întuneca multe zile cu imprecațiile lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -