miercuri, februarie 28, 2024
AcasăMainPropunere obscenă a PSD: Șerban Nicolae la șefia Senatului! Poate ajunge la...

Propunere obscenă a PSD: Șerban Nicolae la șefia Senatului! Poate ajunge la Cotroceni dacă Iohannis va fi suspendat

-

PSD e un partid irecuperabil! Tocmai a avansat o propunere indecentă, de-a dreptul obscenă, pentru funcția de președinte al Senatului: Șerban Nicolae. O variantă cu șanse de a deveni realitate, dat fiind că PSD și aliații săi adețin majoritatea în Senat.

Marți dimineață, în Grupul PSD din Senat, Șerban Nicolae l-a învins la vot pe Radu Oprea (fost ministru al IMM-urilor). Astfel, nefrecventabilul personaj a devenit candidatul PSD pentru președinția Senatului României.

Șerban Nicolae a obținut 35 de voturi, iar Radu Oprea – 26.

Creație politică a lui Ion Iliescu, Șerban Nicolae (51 de ani) este unul dintre cei mai abjecți PSD-iști. De-a lungul anilor, ca senator sau consilier prezidențial al lui Ion Iliescu, el a fost unul dintre cei mai agresivi vectori anti-justiție, anti-Europa, anti-SUA, pro-corupție, pro-dictatură (Rusia, China).

- Advertisement -

La ieșirea de la ședința Grupului PSD, Șerban Nicolae a confirmat că a fost ales candidat al partidului pentru șefia Senatului.

Ascensiunea lui Șerban Nicolae în politică a venit pe filiera Ion Iliescu – Cătălin Voicu. Cel din urmă este un fost senator PSD, condamnat pentru corupție.

Este celebră secvența cu senatorul-avocat Șerban Nicolae așteptându-l la poarta Penitenciarului Jilava pe infractorul Cătălin Voicu, care-i era și coleg de partid, dar și client. Șerban Nicolae conducea mașina cu care Cătălin Voicu, proaspăt liberat, a părăsit pușcăria și a ajuns acasă.

- Advertisement -

Președintele Senatului va fi ales miercuri, prin votul plenului. Dacă Șerban Nicolae va câștigă șefia Camerei Superioare a Parlamentului, el va deveni al doilea om în stat. În cazul indisponibilității temporare a președintelui țării, Klaus Iohannis (din motive medicale sau ca urmare a suspendării de către Parlament), Șerban Nicolae – în calitate de președinte al Senatului – ar deveni președinte interimar al României.

Dincolo de inițiativele sale constant anti-justiție și pro-infractori, Șerban Nicolae a făcut numeroase declarații oribile, scandaloase. Iată numai trei exemple.

  1. A încercat să-i lipească președintelui Klaus Iohannis, de mai multe ori, eticheta de nazist.
  2. A afirmat, în Comisia juridică a Senatului, că partizanii anticomunişti din munţi au slăbit capacitatea de apărare a României, iar acţiunea lor a fost îndreptată împotriva intereselor ţării. El a mai spus că încercarea de schimbare a „stăpânului sovietic” cu „stăpânul american” nu era cu nimic mai bună. A susţinut, de asemenea, că Stalin şi Churchill au fost în egală măsură „doi criminali”.
  3. I s-a adresat mârlănește deputatei Cosette Chichirău (USR): „Dvs. sunteți atât de proastă… Eu am poză în care dvs. faceți sex anal, acuma ce să facem?!”.

https://www.youtube.com/watch?v=a7y7abdT48s

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

5 COMENTARII

  1. Așa ne trebuie…când v-am spus că numai exterminați scăpăm de ciuma roșie ,nu m-ați crezut…. uite acum e momentul adevărului… în momentul de față țara e într-un căcat până la gât…. aceeași situație că în ,’39!!!!…numai o forță autoritară măi poate face ordine ….nu se mai poate așa, ne-am săturat de jegurile astea,… începând cu grupul mafiot CCR,urmat de parlament, partidele politice bolșevice…numai prin forță.. Președintele trebuie să declare stare de necesitate, suspendarea pe termen nelimitat a partidelor, suspendarea Parlamentului și declararea alegerilor anticipate…cine nu se conformează pușcăria e deschisă,judecat că în vreme de război în maxim 24 de ore…or să vină unii să may combată că nu se respectă democrația!!! ..ha ..ha.. care democrație??..voi credeți că în România e democrație???..uite ultimul exemplu cu CCR…Pana nu curățim până la rădăcină ciuma roșie, nu vom avea adevărata democrație…și Ceaușescu crease un simulacru de democrație…

  2. Poporul roman nici nu merita altceva, in ceea ce il priveste pe presedinte de ce ca isi suspende PSD-ul premierul de la Grivco care a facut tot ce a vrut PSD: a semnat cu manuta lui numirile lui Tudose si Dancila, demiterea lui Kovesi, legile care i-au luat din drepturi, recent a semnat numirea procurorilor iubiti de Mafia TV si PSD, l-a dus de nas pe Orban si a mintit poporul cu alegerile locale in doua tururi si alegerile anticipate? Veve sau alt presedinte de tara ales din PSD ar fi opus mai multa rezistenta PSD ca premierul de la Grivco!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -