marți, martie 5, 2024
AcasăNewsCTP face praf "cearşafurile vişinii" de la CCR şi îi acuză pe...

CTP face praf „cearşafurile vişinii” de la CCR şi îi acuză pe judecătorii Curţii de prostie

-

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu trage din toate poziţiile în cea mai controversată instituţie a democraţiei din România: Curtea Constituţională a României. Potrivit lui CTP, decizia CCR de azi este una profund anormală şi este dictată doar de raţiuni de interes de grup, fără logică.

Judecătorii CCR au admis azi sesizarea depusă de PSD împotriva Guvernului PNL, prelungind practic situaţia de criză provocată tot de acelaşi PSD, prin demiterea Cabinetului Orban 2.

În fapt, a fost încă o situaţie în care Curtea s-a substituit unei instituţii-cheie în statul român – preşedintele României, în cazul de faţă – aruncând la coş Constituţia României. Problema fundamentală a CCR este, aşa cum bine spune şi gazetarul, că nu mai decide pe lege şi Constituţie, ci pe aroganţa unui grup tip „stat în stat”.

Acuzaţiile lui Cristian Tudor Popescu la adresa CCR

  • „Această decizie a CCR este o culme a ridicolului. Am o problemă de logică formală. Cum poţi să spui, Curte Constituţională, că preşedintele trebuie să nominalizeze un candidat de premier care să poată alcătui o majoritate? Păi, putinţa de a alcătui o majoritate nu se probează decât în Parlament. Nu poţi să o probezi înainte”
  • „Iohannis îl numeşte pe un oarecare şi spune dânsul este desemnat de mine. Şi acel dânsul are 10 zile până când îşi va contura o majoritate. Dacă nu poate să o contureze, o să pice în Parlament şi se merge mai departe”
  • „Ce sens are această decizie a înaltei, a supremei CCR? Pentru că scrie pe ei CCR, pentru că au cearşafurile alea vişinii pe ei, să spună că nu comentez, ca preşedintele Iohannis? Nu, dom’le, e o prostie, e în afara oricărei logici. Nu poţi să spui aşa ceva. Majoritatea parlamentară se realizează, sau nu, de către persoana nominalizată de preşedinte. Nu înainte!”
  • „Este o Curte profund anormală, demult nu mai discută despre Constituţie. Asta este problema ei, am văzut nenumărate decizii care exced cadrul constituţional. Ajunge să spună Curtea asta, depinde ce are în gât cel pe care îl numeşte preşedintele. Asta este creier pane”
  • „Ce spune domnul Ciolacu sunt covrigi de Buzău, nu are niciun fel de valoare”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Iohannis: „Şansele pentru anticipate tocmai ce-au scăzut sub 50%”. Mesaj către PSD: „Opriţi criza! Încetaţi, aşa nu se mai poate!”

* Băi, PSD, criză-i dacă nu facem anticipate!

* „Traian Băsescu – prim ministru! Are suficientă experienţă pentru situaţii de criză”

* Atac la presa liberă prin presa mogulilor penali! Jurnalişti G4Media, filaţi şi „povestiţi” de Gândul, EVZ, RTV. Antena 3 a dat tonul asaltului

* Alarma CORONAVIRUS în Italia: al patrulea deces! Se întorc românii din zonele de risc. Lumea în faţa unui dublu pericol: epidemia şi criza economică

* Ce trebuie să facem pentru a evita infectarea cu coronavirus. Trei reguli sfinte, prezentate de un expert în sănătate

* Incredibil: alianţa CCR-PSD bagă România în criză! Decizia care îl loveşte pe Ludovic Orban şi îl pune pe Iohannis cu spatele la zid

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. felicitari dle popescu !!!…tara asta nu se mai poate caca fara acordul ccr-ului !!!…nu vi se pare ca trogloditii astia au pus stapanire pe romania ???>…romania nu mai are Presedinte,Guvern,parlament,justitie….ARE IN SCHIMB CCR!!!…ia mai duceti-va dracului de nenorociti,cine dracu’ v-a numit si v-a pus acolo…alo dorneanu
    imi dai voie sa ma pis??…sau sa ma tuf cu sotia ???>…pastele mamii voastre de criminali…de aceea toate mintile luminate din tara sa facem front comun sa schimbam actuala constitutie…facuta de un stalinist..pana nu schimbam constitutia nu vom scapa de ciuma rosie…la arme romani,…numai ele ne scapa de cretini si hoti…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -